Milan'dan Şaşırtan Teklif Ver Arda'yı Al Sheva'yı

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2akmss3.jpg

VER ARDA'YI AL SHEVA'YI

Arda Turan'ı isteyen Milan yönetimi G.Saray'a Sheva takasını önerdi.

Arda Turan'ı Ocak 2009'da transfer etmeyi planlayan Milan kulübü, Galatasaray'a Andriy Shevchenko'yu önerdi. İtalyan devi, Euro 2008'den sonra da Arda Turan için tam 16 milyon euro'yu gözden çıkarmıştı.

DAHA İYİSİ YOK
Ancelotti, "Yıldız oyuncu fazla yetişmiyor" diyerek Arda'yı istedi. İtalyan ekibi, Sheva ile takas önerdi.

rbbgw1.jpg

Dünyada yıldız oyuncu avına çıkan Milan, G.Saray'ın kapısını çaldı. Genç ve yetenekli oyuncunun kolay kolay yetişmediğini belirten İtalyan ekibinin yetkilileri, Arda'yı uzun süredir izliyordu. Teknik direktör Ancelotti'nin de onayı ile Ali Sami Yen'deki Gaziantep maçına Milan'ın istatistikçisi geldi ve Arda'yı izledi. Görevlinin Arda için geniş bir
raporu Ancelotti'ye sunduğu da öğrenildi.

TEKLİF DEĞİŞEBİLİR
Euro 2008'deki futboluyla da herkesi büyüleyen Arda Turan için Milan'ın 16 milyon euro'yu gözden çıkardığı belirtiliyordu. İtalyan ekibi, gayri resmi girişimlerden "Satmayız" cevabını alınca bu kez G.Saray'a, "Shevchenko ile takas yapalım" teklifini iletti. Ocak 2009'da Arda'yı kadrosuna katmayı hedefleyen Milan'ın bu teklifi daha cazip hale (Bir oyuncu daha ya da artı para) getirebileceği de konuşuluyor. (Fotomaç)

Kaynak

fotomaç yani ne diyim hani bide sheva + bı futbolcu daha iyi ronoldinho dıe yazmamıslar
bıde yıldız futbolcu yetısmıo demısler eh iklim musayıt dııldır
tamam 16 mılyon dolar teklıf gelebılır eyw derım ama sheva +para
ve gs bu sezon forvet bolluğu yasıo
fotomaçın bu haberı ıcın tek bı soz ''el classico'' yıne yalan hber=)

sheva'nın yaş kaçtı ?..

Haber ne derece dogrudur tartışıLır[[Bügün aynı haberi fotomaçtada gördüm ondan :-D]]
Fakat :
Arda-KaKa-Seedorf-RonaLdinho
Bu orta sahaya kimse dayanamaz :-D

Ama daha öncede Arda transferLerine çok post attım yine tekrarLıyorum Arda ArsenaLe gidecek dediydi dersiniz :goz:

Sheva'dan Geçmiş Artık Şaka FiLan Mı Bu =)

Hatta Sheva'yı Geçiyorsun Caminin Karşısı =)

erce walla ardayı cıkar ordan normal sartlarda yıne kımse dayanamaz hani =)))

MiLanın soL açıgına Arda gibi bir oyuncu geLirse yani Adam eksiLten birebirde etkiLi oLan biri geLirse Zaten diger Dünya yıLdızı Orta sahaLarLa birLeşince neLer yapabiLegini düşünemiyorum :goz: bunu demek istedim..

Ve artık gerçekten dünya yıLdızLarı arasında bir Türk oyuncununda oLması Lazım,şu anda Türkiyeden avrupaya gidebiLecek tekniği sagLam genç Türk oyuncu sadece Arda oLarak görünüyor

ne shevası ya öyle bişey olursa bırakırım cimbomu falan işim olmaz, Patoyu verirlerse üstede biraz nakit ozman olur oda belki düşünmemiz lazım....ArdA TuRaN Oleyy.....

Sacma ınandırıcı degıl :hhmanD

Fotomac dan alınan bılgılere gore Mılan yenı bı teklıfde bulunmus Ver ARDA yı Al KAKA yı :hhmanD :hhmanD

GS okadar manyak degildir herhalde

Arda ile ronaldinho takası olursa belki düşünebilirdik ama sheva olunca insan iki kere düşünüyor : ))

Ronaldinho + Kaka = Arda + 10 Milyon Euro takas buna denir. Öneri zaten yalan ama doğru olsada zaten takas denmez ona dolandırıcılık denir. Bitmiş Sheva' yı alacağımıza ölelim daha iyi...

Geri