mide ağrısı

dangergfb

New member
Reaction score
0
mide ağrısı ve tedavisi çok basit.sabah aç karnına hakiki zeytinyağı ile balı karıştırın ve için.bunu günde 3 öğün yaparsanız.daha faydalı olur

uuuu bu çok zor :S eline sağlık ..

17 yasındayken mide kanaması gecirmiştim
hala mideden cekiyorum artık lansor'u zengin ettim
bir cok yontem denedim ilk kez boyle bir yontem duydum deniycem denemekte yarar var :)

facetoface' Alıntı:
17 yasındayken mide kanaması gecirmiştim
hala mideden cekiyorum artık lansor'u zengin ettim
bir cok yontem denedim ilk kez boyle bir yontem duydum deniycem denemekte yarar var :)

=) benimde midemde sorun var...

lansor, antepsin... bunlardan kaç kutu bitti bilmiyorum.

helipak tedavisi de uyguladık ama bi işe yaramadı... uff!!! bişey yiyemiyorum ya!!! kusmaktan bıktım =(

hımm ben sabah bunu içersem direk kusarım... gene de sağol.

5 senedir hiç bir doktor gastritime çare bulamadı. denemedikleri ilaç kalmadı. tıp dışında da bir çok yöntem denedim. ama sonuç yokk

artık yaslanıyorum galiba önceden yediğim yemeğin yarısını yiyorum midede çeşit çeşit kaynamalar..şimdi değil ama galiba bi kaç sene sonra senin ilacına bayağı ihtiyacım olacak

carettaist' Alıntı:
5 senedir hiç bir doktor gastritime çare bulamadı. denemedikleri ilaç kalmadı. tıp dışında da bir çok yöntem denedim. ama sonuç yokk

sende bendensin =)

ama şöle bişey var. baq...

mide ilaçları ile birlikte psikolojik ilaçta kullanılmalı... eşim hastanede çalıştıpı için doktorlarla iç içeyim =)

helipak dediğim ilaç içinde lansorda bulunan sabah 3 akşam 3 ilaç içilen bir tedavidir.

helipakta 2 adet antibiyotik vardır ki bunlar ağırdır...

valla mide sorunu çeken bilir bizim çektiğimizi... geçen sene her sabah safra kusardım... çok çektim hala da çekiyorum ama en azından biraz daha az...

hea yaw bendede sorun var sabah 3 tane aksam 3 tane iciorum ilclardan bakalim kurtulacakmiyis bu dertten

Geri