Microsoft Xp, Vista, Office Aktivasyonu

ben alamadım ne işe yarıyor bu program yükledim ama yinede çözemedim

Arkadaşım ellerine sağlıki güzel bir program. Ama nasıl çalıştıracağız. Ben bu konularda biraz amatörümde.
Teşekkürler

Üstad: 23 satırdaki yazdıklarını aynen yazdım ama c:/windos/system klasöründeki wgatray.exe dosyasını sildiğimde bu dosya değiştirmeye korumalı yaka kullanılıyor uyarısı veriyor, silmiyor. Nasıl bir yol uygulamalıyım.

Saygıları..

windows açılamadan (yani o yürüyen yeşil çizgiler gelmeden) f8e basıp güvenli moda girip oradan silmeyi deneyebilirisin. Ben normal birşekilde silebilmişttim. Ama güvenli modda silmek büyük ihtimalle işine yarar. Hala aynı şekilde kullanıyorum.

ben indirmedim ama bunca zahmete katlandın ya kardeş program bul şifre bul millete paylaş amatörlere yardım pes yani takdir ettim emegine sağlık

Yaa kardeşş rapidshare falan diye bi yer geliyo linke tıklayınca orda ne yapıcaz hem paralı falan diye gösteriyo

eyw çalıştı bende saol,ellerin dert görmesin

güzel bir programa benziyor teşekkürler. orjinal office yazılımı edinin diye bilgisayarın alt köşesinde bulunan şu sinir bozucu yıldız işaretinden de kurtarırsa beni tam olacak ama bakalım.

Teşekkürler. Bu arada link çalışıyor.

slm arkadaşlar ben windos xp yükledim ama ektinleştirem anahtarı istiyor onu nasıl yapacam yardım edermisinizz

HuT DigerLerinde..

hocam saol ben vista da office 2007 yi bu programla kandıramadım...
yapanlara hayırlı olsun...
emegine saglık

Geri