microsoft word açığı (bi kere deneyin şaşıracaksınız)

evet yaa bu fontların içindeki yazı . way bea ilginç doğrusu

bu ne leeeyn.üstad acayip bişey bu yaa:Dulan bu bill gates'de war ya pc ile ilgili herşeyi adamlarına yaptırıyo ama çok küçük şeyleri açık bırakıyo.nedir bu yaw.

chamfer' Alıntı:
Bunu Bill Gates bile açıklayamamış !!! Word'u açın ve
=rand(200,99) yazin
sonra da Enter'a basin.

(ama saniyosam sadece turkce programli olanlarda oluyodu)

alıntıdır...

pu haha aha haha
Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar.Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar......................... vs vs v svsv

abi alemsin yaw heheh
saygılar

abi bence bu açık olmaması lazım bu kod a göre test için uygulanan bir durum dur diye düşünüyorum yoksa microsoft için basit bir açık olur benim tahminim bu

chamfer' Alıntı:
sanıyorum adam buraya bi kod koymuş ne entresan neyi anımsatıyo acep???

arkadaşım bildiğim kadarıyla o bir kod değil...
daha çok yazıcı ayarlarını yaparken,karaktelirin basımı hakkında bir test cümlesi...
ok..
yine de herkes saolsun..
bu cümleyi biliodum..
ama formulü değil...

bendede o tilki köpek çıktı sakın burdada türklere bi hakaret olmasın.herşeyden pay çıkarıyozda:):):):)

bu nedir ya böyle çok ilginç

fon büyüklüğü ne olursa olsun yazı dizisindeki simetriye bakın formülü biraz arastırın .. bi ipucu "alignment" ----> alaka ?? (gizli bi örnekleme)

programı yapan kişilerin kendi imzaları veya hatıra bırakması gibi bişi görmüştüm burda orda biri yazmıştı walla eline saalık ama çok ilginç demi

vardır bı bıldıgı bunu yazan adamın dıcem ama yanı:pPP

Bunlar bizi aptal zannedip aynı cumleyi üç dört yüz sayfa dolduruncaya kadar yazmışlar aptallar(o kadar çok yazmak için okadar çok aptal olmak lazım uhehehehehe.........

flood yapmak yasak :) (299 kere hemde )

chamfer' Alıntı:
Bunu Bill Gates bile açıklayamamış !!! Word'u açın ve
=rand(200,99) yazin
sonra da Enter'a basin.

(ama saniyosam sadece turkce programli olanlarda oluyodu)

alıntıdır...

Şimdi Bende Anlamadım Hızlı Kahverengi Tilki Falan ;P Hızlı Kahverengi Tilki Bana Firefox'u Anımsattı.. ;)

Ama Bide Şunu Söyleyim İlla ki =rand(200,99) Yazman Gerekmez Aynı Şekilde.

=rand(***,**) Noktalara İstediğiniz Rakamı Yazın Gene Aynı Yazı Cıkıyor. He Bill Gates Bile Acıklayamamışsa yada Belki Biliyordur Acıklamak İşine Gelmiyordur. Biz Nerden Bilelim Demi ;)

valla banada öle geliyo kesin gizli bi şifre :D

Geri