Microsoft Windows Xp Sp3 [Orjinal][Türkçe]

verdiğin fikir için teşekkürler ama sen benim bu konuda bilgim olmadığını nerden çıkardın????
senin fikrini zaten bizde düşünüyoruz ama bak bir düşün; diyelim bilgisayarında normal XP SP2 kurulu, sen sadece SP3 indirip üzerine kuracaksın tek başına sp3 nerdeyse 1 cd ee bu tümleşik XP SP3 'ün boyutu sence anormal olmuyormu, senin mantığına göre yeni güncelleştirme gelir eskisi gidermi???? halbuki biz microsoftun sitesinden update yapınca yaklaşık 90 tane güncellemeyi hiç bir dosya kaldırmadan XP SP2 nin üzerine kurmuyormu?? ayrıca W. XP SP3'ün içinde media player 11 ve explrer7 nin olmamasıda çok saçma?
tabiki paylaşıma sunan arkadaşa teşekkürler benim dikkat çektiğim konu farklı ben microsoftu ve XP'nin SP2 ve SP3 ile ilgili saçmalığını eleştirdim halada haklı olduğumu düşünüyorum

Sen haklı olduğunu düşünedur biz Sp3 ün tadını çıkaralım

Şahsen çıkarıyorum, bu arada sp 2 üzerine İE 8 betaları yüklenemiyor ama buna yüklendi, ekstra teşekkür ederim, çok başarılı
Bu arada diğer arkadaş boyutlar konusunda aydınlatıcı bir açıklama yapmış olmasına rağmen karanlşıkta kalmayı tercih edenler değerlendirmeyebilirler, şahsen indirin!!! şeklinde bi zorlama görmedim:)

öncelikle paylaşım için teşşekürler, ben part lar konusunda çok cahilim acaba bu partları nasıl birleştirip CD ye atacağım bilgi vereceklere teşekkürler

öncelikle paylaşım için teşşekürler, ben part lar konusunda çok cahilim acaba bu partları nasıl birleştirip CD ye atacağım bilgi vereceklere teşekkürler

ellerine sağlık. ama partları zipten çıkartırken hata veriyor ..acaba nasıl yapmak lazım ?? yardımcı olursanız sevinirim

hocam emeğine sağlık gerçekten güzel çalışma olmuş.indirdim ve cd ye kopyaladım şuan diğer bilgisayarıma sorunsuz kuruyorum.

eline emegine sağlık paylaşılm için tşk

iyi konu. . . . .

valla bu işte bi bit yemi var. normal bir "windows xp sp2" 586 mb nasıl oluyorsa "windows xp sp3" 591 mb kesinlikle saçma o kadar güncelleştirme 5 mb mı fark ediyor.... ben inanmadım...

BİT YENİĞİ falan yok dostum buş yere kuruntu yapma :D
bak sana şöyle söylim ben başka bir siteden başka bir sp3 lü cdyi "geçen sene" indirmiştim o da 591 megabayt. herşey normal anlayacağın. :goz:
bunun boyutu bu

Geri