Microsoft Windows XP 64 Bit with SP1

everyword

New member
Reaction score
0
Microsoft Windows XP 64 Bit x64 işlemcilerle uyumlu çalışan tam XP sürümüdür. Microsoft Windows XP 64 Bit with SP1 128GB bellek, 16terabyte sanal bellek desteklidir. Microsoft Windows XP 64 Bit with SP1 32bit uygulamaları da çalıştırmakla beraber yeni nesil 64bit uygulamalar içinde hazırdır.

(İŞLETİM SİSTEMİ İNGİLİZCEDİR.)

download iso

serial keymaker (temiz)

bide activation crack bulursam mutlaka yazarım

key maker diye zipli dosyada virüs uyarısı var + 64bit lik windows için serial bir türlü bulamadım bulan varsa pm atsın pls :)

Dostum guzelbir paylasım yapmıssın ama yeni oldugundan ne uralları okumussun nede konuyu acacagın yeri biliyorsun
1. si konuyu acmadan once kurallarımızı oku....
2. si bu konunun yeri burası degil bu konu Windows a acılmalıydı
3. su veee en onemlisi daha once verildi..........................!!!!!!!!!!!

azizbaba61' Alıntı:
key maker diye zipli dosyada virüs uyarısı var + 64bit lik windows için serial bir türlü bulamadım bulan varsa pm atsın pls :)

Windows XP Professional x64 Edition

HV33R-QFMVH-G7KKP-BXRR7-9MG6J

Çalışıyorme u denemedim

ADA' Alıntı:
Windows XP Professional x64 Edition

HV33R-QFMVH-G7KKP-BXRR7-9MG6J

Çalışıyorme u denemedim

Yanlış hatırlamıyor isem bu şifre çalışmıyor şu anda önümde 10 tane şifre var onları denicem :) ama şunu söylim ben sp1 siz 64bit i indirdim. şimdi de bunu indiriyorum arada 100 mb fark var nasıl iş anlamış değilim. inş yararlı bişeler olur . ama bilin ki hemen siteye uyum sağlayan key i vericem..
Rast gele

JKWJQ-P6CQJ-4CBK2-2H2BC-RC3YJ

Şimdi kurdum bu key ok dir ama bişi dicem benim pc uçuyorrrrrr:)
Bu kadar işlevini artıracağını düşünmemiştim valla

Bu arada aramızda kalsın bişi dicem :) bu windows u kurduktan sora 14 günlük sürümü ective etmek için bi kod istiyor yukardaki kodu da kabul etmiyor:D 14 günde bir kere ghostlucaz artıkın napak :p

ındırdım faka ben laptop kullnıyorum bunun ıcıne sata drıverları yukleyım yenı cd yazdırmam gerk degılmı ayrıca bu sp1--şimdı sp3 cıktı drek kurunca guncelleme ıle yenı sp3 e cıkarabılrmıyız

64 bıt guselde bunun crack ısını nasıl yapcaz ::D

Geri