ben şimdi burdan vista ultimate türkçe 32 biti indirdim crackledim ve hala 30 gün diyor 3 gündür sorun yok buraya kadar ama ses gelmiyordu ve tabii ekran kartı sürücüsü yüklü değildi bende ankartı yeni almıştım sesi ordan yükledim çalıştı ama nvidia'nın sitesine gittim grafik card indir dedim indirdim kurulumu gerçekleşirken bu windows sürümü 32 bit değil hatası verdi baktım 32 bit benim vista neyse kurulumdan attı bende nvidia klasörü içinden devam ettim kurdum bilgisayarı yeniden başlattım ve bana run32 hatası veriyor bu programı sonlandırın ve çevrimiçi destek arayın -bu programı sonlandırın diyor şimdi ben bunları seçmeyip X ten kapattığımda bilgisayar normal çalışıyor ve oyunlara girebiliyorum ama her bilgisayar açılışında çıkıyor ve bunu x ten kapatmazsam oyunlar çalışmıyor nvidia bunu otomatik bulup bana yükletti sitesinden 55 mb falan bişey ben bu sorunu çözemezmiyim bu nvidia driverı kapatınca hata almıyorum ayrıca ama oyunlarda vistada çalışmıyor güncellemeleride yapıyorum bu sorunun bulunmuş bir çözümü varmı ayrıca vista için teşekkürler hackhell ben indirdim linkler silindi