öncelikle böyle bir sayfa açtığın için saol arkadaşım benim sorunum şu internet sayfasını açtığım zaman istenmeyen sayfalar kendiliğinden çıkıyor. bunu nasıl engellerim.
bilgisayar acılıyor işlemci calışmıya başlıyor işlemçi hızı 40-70 arası 25 dk sürekli calışıyor ondan sonra duruyor normal calışmasına devam ediyor neden 25 dk birşeyler calışıyor bulamadım tşk ederim
zor anlayışın bumu komple hepsini seç sonra sağ tık özellikler salt okunur okunu kaldır işlem süresince windows içindeki bazı dosyalarda uyarı verecek kaldırılamaz die sen devam et de olay budur
dene bakalım oluyor mu?
slm arkadaşım. ben toshiba a200 1-ah modeli bir laptop aldım. içinde vista geldi. vista benim sistemi çok kasıyor ve ben ondan kurtulmak istiyorum. sıfırdan bilgisayarıma nasıl xp yükleyebilirim? sürücülerin xp versiyonlarını buldum. vista dan başka işletim sistemi kabul etmez gibisinden bir yazı falan var. peki ben vistadan tamamen sıfır bir şekilde xp ye dönebilir miyim? vista nın izleri silinsin pc imden... şimdiden teşekkürler..
klavyemin ses artı ses eksi tuşları çalışmıyo
Selam Arkadaslar Cok Mutsuzum ınanın Bana Yardımcı Olursanız Cok Sevınırım.yenı Laptop Aldım Ve ıcınde Gıcık Vısta Yuklu Ve Ben Cd Roomu Kaybettım Cd Taktıgımda Gozukmuyor Surucu ne Yapmalıyım Bılmıyorum Lutfen Yardım Edın Tskler Azra
merhaba.. ben vista kullanıyorum yanında xp kurmak istiyorum başka bir sürücüye nasıl yapabilirim.
c sürücüsünde vista yüklü bilgisayarı tekrar başlatıp sata driver gömülü xp cd si ile yeni kurulum yaptım d sürücüsüne. xp açıldı fakat yeniden başlattığımda sürekli xp den açılıyor. başlangıç sektörü (vista yada xp yi seçiyorduk) yok direk xp açılıyor. ben tekrar vistayı kurdum. iki işletim sistemi kullan mak istiyorum yardımcı olurmusun
arkadaşlar daha önce defalarca kurduğum vistayı bir türlü kuramıyorum.kurulum tamamlanıyor diyor takılıyor .yeniden başlatınca yine aynı.donanım aynı değişiklik yok, vistayı değiştirdim yine aynı.nedendir bir yardım.
amd 5200 + ocz 2048(800) ram+250 hd