Microsoft korsan işletim sistemlerini kapatacak

BAYXOZAN' Alıntı:
biraz daha açabilir misin anlamadım...

HKEY_LOKAL_MACHİNE DOSYASINI AÇIP SOFTWARE YE TIKLAYINCA BİRLİKTE AÇ ÇIKIYOR NE İLE AÇMALIYIM?

başlat-çalıştır-regedit yaz sonra enter...çıkan kayıt defteri düzenleyicisi çıkacak burdan sıralamayı takip et...

BAYXOZAN' Alıntı:
hackhell yapsında nası yapacak :))
yaparsa ben geçerim walla
hackhellinux türkiyenin ilk psikopat işletim sistemi :D
yanlız hackhell yapmazsa bill gates adlı herif anamızı ağlatacak gibi...

arkadaşlar çalıştır bölümüne msconfig yazdıktan sonra servislerden otomatik updateleri de kapayalım
bu arada herkes hata raporlarını kapatmayı biliyor di mi?

kardes burada nelere cozumler bulduk be :biggrin el mi yaman bey mi bizde 50 tane xp sekli var bide kendimiz bastan bişey yapalım bakalım ne olur hele onlar bi harekete gecsin :vur zaten kurtlar vadiside kalktı yapacak ış yok barı kendı sıstemımızı yazalım :durdurun :durdurun

ne zaman bu microsoft bill amca ismini duysam aklımdan binbir turlu kufur gecıyor. ama el mahkum kullanıyoruz.
bu işletim sistemine yaptıgı casusu, bu korsan denetleyicisini win95 e yapamayacak kadar akılsızmıydı bu adam. bu 10 senelik bir oyun. o zamanlardan lisanssız kullanımına goz yumdu. herkes yukledi kullandı, memnun oldu. ikinci aşamada şirketlere yuklenmek için 2000li yıllarda bsa denen derneği kurdu ve bizim hukumetimiz bunu kabul etti. oysa almanya ve diğer bazı ab ülkeleri bunu kabul etmedi. şimdi ise ev kullanıcıların cebindeki paraya goz diktigiicin bu uygulamayı yaptı. hemde windows vistanın piyasaya çıkısından 10 gun sonra. dediğim gibi 10 senelik bir oyunun içindeyiz. daha bekleyin neler olacak ileride.

faydali şeyler buldum. yorum yapan tüm arkadaslara tesekkurler

Hahahaha

ilgaza85' Alıntı:
arkadaşlar evde bilgisyarım var internet bağlantısı yok daha açtırmadım bir sorun çıkmaz değilmi
HARIKLASIN SEN ADAMIM YAA YOK KORKMA BULASIRSA BI GRIP BULASIR BASKA BISEY OLMAZ

arkadaşlar biz turküz var mı bundan ötesi... hepsi palavra hiç bir şey yapamazlar sadece gözdagı veriyorlar itimat etmeyin :)

arkadaşalar benim yontem bilmem işe yararmı sizdede ama oncelikle bilgisayarı kitlenen arkadaşlar format çekip yeniden xp yi kursunlar sonra guncelleştirme yi kapatıp webden guncelleştirme sayfasını secip oradan guncelleştirmeleriokuyarak işaraetlesinler...
sonra windows kapatıp acın akabinde ise otomatik guncelleştirmeler sayfasından
banabildir ama onları otamatik olarak karsıdan yukleme yi işaretlesinler bir zaman sonra windows update lisanslı ürün kullanım avantajı nı yükleyeyimmi diye soracak sizde hayır deyin ve bir kutucuk daha cıkacak onada birdaha bana bunu bildime deyin ben buşekil sorunsuz kullanıyorum hatta bu olaydan sonra explorer 7.0 ın 2 ektra guncellemesinide yukledim umarım sizede yardımcı olur.....

Geri