Microsoft korsan işletim sistemlerini kapatacak

conexx

New member
Reaction score
0
20 Şubat'tan itibaren orijinal Windows deneyimini farklılaştırmayı hedefleyen ve orijinal olmayan Windows kullanıcılarını uyaran WGA (Windows Orijinal Kullanım Avantajı) teknolojisi aktif hale gelecek.

Bu teknoloji, internet üzerinden Windows'un orijinal olup olmadığını doğrulayacak. Orijinal kullanmayanlar giriş ekranında ve masaüstünde yukarıdaki gibi, kaldırılamaz bir uyarı notu görecekler

alıntı:http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=3258

arkadaşlar bu konuyla ilgili bi fikri olan veya çözümü olan varsa söylesin...

arkadaşlar evde bilgisyarım var internet bağlantısı yok daha açtırmadım bir sorun çıkmaz değilmi

shekerleme' Alıntı:
evet harika garçekten emeğine sağlık ...

nesi harika dostum burdaki üyelerin sanırım tamamı :D korsan takılıyo ve bende o uyarı aktifleşti sp2 yükliyemiyorum epx 7.0 kuramıyorum media player 11 kuramıyorum :( linux kulanıcam galiba :D

bunun böyle olacağı belliydi. işte tekelciliğin sonu böyle... bu zaten böyle devam ederse gizli ve çok büyük bir güç olacak.. ileride istedikleri ülkenin bilgisayar sistemlerini yok edicekler kapatacaklar neler neler.....

merak etmeyin üstadlar buna cağre cokdan buldu..

zaten windows da gizli bi program var sizi izleyebiliyormus..

ama burada arkdasların sundugu windowslarda bu kaldırılmıs..
bunu kaldırmakda mumkun herhalde..

korkulcak bişey yok sanal alemm bu birileri yapar hackerler bozar...

bu bılgısayarı calıstırmak ıcın kullanılan cekıdek sıstam dosyası (çekirdek) bir bir microsoft windows dosyası degil. service pack yüklenmez. bilgi için http://support.....robok.com sitesinde bilgi tabnındaki Q327101 makalesine bakında falan filan diyo ya buna nasıl bir cözüm bula biliriz wx. orji yap olayının yaptım genuine yani aktive ettim ama yine aynı sorun sp2 yok exp.7.0 kulanamıyorum şimdiden tşkler...

Vista yı kıran adam bunuda yapar tasalanmamak lazım..

Çeşitli sitelerede WGA ile başlayan EXE dosyaları etkisizleştirme yollarından bahsediliyor ama benim Windows System32 klasöründe (veya başka klasörlerde) öyle dosyalar yok. (Documents and settings/all users/app data adlı klasörde, içinde data adlı bir dosya olan Windows Genuine Advantage klasörü var).. Güvenlik güncelleştirmeleri internetten kendi kendine iniyor. Manuel olarak güncellemeleri indirmek isteyince Windows Genuine Advantage kurulması gerekli falan diyor ve program kurma uyarısı çıkıyor (çalıştırma diyorum)... Bende Windows Genuine Advantage kurulu değil mi yani? 20 Şubat'ta sorun yaşar mıyım?..

Bilen biri cevap yazabilir mi?

Windows XP'nin çok kötü bir huyu vardır
Bill amcamıza olanı biteni ispiyonlar. Microsoftun veri sorgulamasını kapatmak için
yani sorgulandı diye göstermek için; HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE -
MICROSOFT - WINDOWS NT - CURRENT VERSION
CurrentVersion anahtarına sol tıklıyoruz ve karşımıza değerler çıkıyor, "RegDone"
değerinin karşısı boştur ya da "0" dır. Biz onu "RegDone"'a çift tıklayarak "1"
yapıyoruz ve tüm ispiyonlamalardan kurtuluyoruz.

arkadaşlar böyle yaptığımızda gerçekten ispiyonlardan kurtuluyormuyuz acaba?her windows kurduğumda regedit ayarlarında bunu yapmak korunma yöntemi olur mu?

XP 'de Microsofta haber veren casusunu kaldırın!
Microsoft casusunu kaldırın! Arkadaşlar benim için en ciddi paylaşımlardan bilginiz olsun..........

1. adım
Windows XP`de Windows\System32" klasörlerin icinde 2 tane casus "program" var, bunlar MSe sizin üzerinizden bilgiler gönderiyor.yani kullandığınız sürüm illegalse Microsofta ben burdayım diyorsunuz.

- Başlat
- Çalıştır:

Aynen bu sekilde iki komutu ard arda kopyalayiniz:

regsvr32.exe /u %windir%\system32\regwizc.dll

regsvr32.exe /u %windir%\system32\licdll.dll

2.adım
Microsoft son olan sistemi "XP" icine bir casus koydu. Bunu herkez biliyor ve XP Antispy gibi programlar kullaniyor. Ne yazikki Xp Antispy herzaman isini yapmiyor. Bunu test etmek cok kolay. Aynen tekrarlayin:

Start -> Baslat-calistir sec

acilan diyaloga kücük harflerle cmd yazin

-> Simdi ufak bir DOS penceresi acilmis olmali

bunun icine aynen bunu yaziyoruz : net user (kücük harflerle ve net den sonra bosluk birakiyoruz) ve Enter basiyoruz

-> Su an bilgisayarinda hangi hesablar bagli görebilirsin.
bunlarin icinde Support_388945a0 diye bir hesab varsa Casus sende bagli.

Eger Support_388945a0 yazili hesabi görüyorsan yapacagin su:

Ayni pencerenin icine bunu yaz : net user SUPPORT_388945a0 /delete
pesinede Enter bas. Hepsi bu Casus silindi!

bende böyle bişey buldum sizlerle paylaşmak istedim

acaba windowsu orjinal yapan olay işe yarar mı?

Arkadaşlar bunu denemenizi öneririm.yapılacak işlemler dosya içinde adım adım tarif edilmiştir.hem exp.7.0 yükleyecek hemd egereken güncellemeleri yapabileceksiniz

Kod:
http://rapidshare.tc/7612749

tony16' Alıntı:
XP 'de Microsofta haber veren casusunu kaldırın!
Microsoft casusunu kaldırın! Arkadaşlar benim için en ciddi paylaşımlardan bilginiz olsun..........

1. adım
Windows XP`de Windows\System32" klasörlerin icinde 2 tane casus "program" var, bunlar MSe sizin üzerinizden bilgiler gönderiyor.yani kullandığınız sürüm illegalse Microsofta ben burdayım diyorsunuz.

- Başlat
- Çalıştır:

Aynen bu sekilde iki komutu ard arda kopyalayiniz:

regsvr32.exe /u %windir%\system32\regwizc.dll

regsvr32.exe /u %windir%\system32\licdll.dll

2.adım
Microsoft son olan sistemi "XP" icine bir casus koydu. Bunu herkez biliyor ve XP Antispy gibi programlar kullaniyor. Ne yazikki Xp Antispy herzaman isini yapmiyor. Bunu test etmek cok kolay. Aynen tekrarlayin:

Start -> Baslat-calistir sec

acilan diyaloga kücük harflerle cmd yazin

-> Simdi ufak bir DOS penceresi acilmis olmali

bunun icine aynen bunu yaziyoruz : net user (kücük harflerle ve net den sonra bosluk birakiyoruz) ve Enter basiyoruz

-> Su an bilgisayarinda hangi hesablar bagli görebilirsin.
bunlarin icinde Support_388945a0 diye bir hesab varsa Casus sende bagli.

Eger Support_388945a0 yazili hesabi görüyorsan yapacagin su:

Ayni pencerenin icine bunu yaz : net user SUPPORT_388945a0 /delete
pesinede Enter bas. Hepsi bu Casus silindi!

bende böyle bişey buldum sizlerle paylaşmak istedim
eline ve emeğine sağlık...
hepimiz bir olursak bir gün windows bize özel beleş sürüm çıkaracak :D
tekrar saol ...
(afiyet olsun:durdurun )

Sordun soruyu ........(bilen bilir devamını)

ilgaza85' Alıntı:
arkadaşlar evde bilgisyarım var internet bağlantısı yok daha açtırmadım bir sorun çıkmaz değilmi

elektrik kablosundan onlar pcne bağlantı yapar kapatırlar sen iyisimi kabloyuda sök bu fırtına süresince..(yaw ilgaza85 mantıklı sorun için teşekkürler bende sayende aydınlandım!)

anlayamadık...

cannibal33' Alıntı:
Windows XP'nin çok kötü bir huyu vardır
Bill amcamıza olanı biteni ispiyonlar. Microsoftun veri sorgulamasını kapatmak için
yani sorgulandı diye göstermek için; HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE -
MICROSOFT - WINDOWS NT - CURRENT VERSION
CurrentVersion anahtarına sol tıklıyoruz ve karşımıza değerler çıkıyor, "RegDone"
değerinin karşısı boştur ya da "0" dır. Biz onu "RegDone"'a çift tıklayarak "1"
yapıyoruz ve tüm ispiyonlamalardan kurtuluyoruz.

arkadaşlar böyle yaptığımızda gerçekten ispiyonlardan kurtuluyormuyuz acaba?her windows kurduğumda regedit ayarlarında bunu yapmak korunma yöntemi olur mu?
biraz daha açabilir misin anlamadım...

HKEY_LOKAL_MACHİNE DOSYASINI AÇIP SOFTWARE YE TIKLAYINCA BİRLİKTE AÇ ÇIKIYOR NE İLE AÇMALIYIM?

üzülmeyin

bizlerde kendiişletim sistemimizi yaparız hackhellişletim sistemi hemde bedava olur alsın windowsunu soksun kutupanesine bill Gates :durdurun hackhell de care tukenmez siz bizi begenmiypr musunuz da telaşlanıyorsunuz :biggrin :biggrin

bill akıllı ol iki dakka..

hardsolver' Alıntı:
bizlerde kendiişletim sistemimizi yaparız hackhellişletim sistemi hemde bedava olur alsın windowsunu soksun kutupanesine bill Gates :durdurun hackhell de care tukenmez siz bizi begenmiypr musunuz da telaşlanıyorsunuz :biggrin :biggrin
hackhell yapsında nası yapacak :))
yaparsa ben geçerim walla
hackhellinux türkiyenin ilk psikopat işletim sistemi :D
yanlız hackhell yapmazsa bill gates adlı herif anamızı ağlatacak gibi...

arkadaşlar çalıştır bölümüne msconfig yazdıktan sonra servislerden otomatik updateleri de kapayalım
bu arada herkes hata raporlarını kapatmayı biliyor di mi?

Geri