Microsoft Abarttı

SĦARK

Lord Of The Game
Altın Üye
Reaction score
0
Duvar kağıdına alıştık. Hatta arka planda video oynadığına da şahit olmuştuk. Ama işlem yaparken arka planda duvar kağıdı niyetine HD video oynasın istememiştik. Ama Microsoft yaptı!

Microsoft, şu sıralar kendinden istenenleri bir kenara bırakıp akla gelmeyecek ürünler çıkarmakla meşgul. Bunlardan biri de DreamScene. Yazılım, siz bilgisayarınızla işlemler yaoarken kendinizi iyi hissetmeniz için arka planda video oynatıyor. Yani, duvar kağıdı yerine yüksek çözünürlüklü video görüyorsunuz.
Performans yerlerde!
Orta seviye bir bilgisayarda tatmin edici bir performans sergileyemeyen Windows Vista Ultimate için geliştirilen bu yazılımın, performansı nasıl etkileyeceğini tahmin edersiniz diye düşünüyoruz.​

microsofta rakip bi firma çıkıp ağzının payını vermesi gerekio aslında

e tek ellestırmemızın sonucu bunlar :(

zaten pc yi kasan seylerden kurtulmak istiyoruz birde bu basımıza bela gelmesin videoda oynatmayıversin yani biseyimizmi eksilecek

anlamıyoki adam. Bill amca kaybolmayan sakız istioruz.anlıomusun ? Kaybolmayan sakızzz... :p

bs player bunu yapıyo zaten çok basit bişiy bu kasmaz kasmaz..

Microsoft Vistayı Çok Abarttı. XP de ölemi di deme arkadaşlar onda bu kadar abartmadı

Windows 3.1 rullaz:)

adamlar yaptıgına göre kasmaz heralde iyi bi bilgisayarda güzel olur

cem uzan deılde google den bir işletim sistemi bekliyorum belkide vardırda benim haberim yok bi o kaldı die biliyorum yapmadıkları zaten yapsalar microsofta salam bi darbe olur.

oldu olacak bilgisayar kapalı ikende video falan dönüştürsün.İşlemci boş durmasın.

ya 6 ayda bir bilgisayar parçalarının yenisi çıkıyor seneye veya sonraki sene bunları ço0k rahat çalıştıracak makineler çıkar o zaman sorun olmaz amaç pazarlamak ama bir de işin teknoloji bakımından ilerleme boyutu var.normal bunlar hangimiz bir bilgisayarla 10 sene idare edebiliyor ya da yeni oyunları oynayabiliyoruz.crysis diye bir oyun çıkartıyorlar oyun 2 gb ram istiyor min.o makina da müsadenizle çalıştırır bu hd muhabbetini..

G..tü kalktı bunların tek el oldukları için.Bende yakında Pardusa Geçecem Zaten İnşallah donanım yazılım uyumsuzluğunu bir giderim.

Geri