Michael Owen Man.Utd ile Imzaladı

anakinrick

1.618
HH Üyesi
Reaction score
0
ManU'dan Owen bombası!

Manchester United, İngiliz yıldız Michael Owen'la sözleşme imzalamaya çok yakın.

23k7n0l.jpg

Galatasaray'ın da transfer listersinde yer alan Michael Owen, Manchester United'la her konuda anlaşmaya vardı. Newcastle Unted'la olan sözleşmesi sona eren yıldız futbolcu, sağlık kontrollerinden sorunsuz geçmesi durumunda ManU'ya imza atacak.

Son yıllarda yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle sıkıntılı dönemlerden geçen ve geçtiğimiz sezon takımının küme düşmesine engel olamayan 29 yaşındaki golcü, Newcvastle'da kazandığı paranın yarısına razı oldu. Owen için Manchester kasasından haftada 50 bin pound açıkacağı öğrenildi.

İngiliz futbolunun en büyük yeteneklerinden birisi olarak kabul edilen ve 2001'de "Avrupa'da Yılın Futbolcusu' ödülünün sahibi olan Owen, Real Madrid'de oynadığı dönemlerde yaşadığı ciddi sakatlıklar nedeniyle kariyerinde büyük düşüş yaşadı. Son 4 sezondur formasını giydiği Newcastle'ın küme düşmesinden sonra G.Saray'ın da transfer listesine giren yıldız isim, Alex Ferguson'un takımında eski günlerine dönüş için ter dökecek.

Newcastle United'ın küme düşmesiyle takımdan ayrılan Micheal Owen, İngiltere'nin dev ekibi Manchester United'a transfer oldu.

49414.jpg

Kısa süre ince imkânsız olarak değerlendirilebilecek bir transfer gerçekleşti. Kariyeri düşüşe geçen Michael Owen, Manchester United’a transfer oldu. Newcastle’da yaşadığı sakatlıklar nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Owen, gelecek yıl Manchester United’da oynayacak.

Manchester United teknik direktörü Alex Ferguson’un kendisini araması sonrası heyecanlandığını belirten tecrübeli oyuncu, “Çarşamba günü Alex Ferguson beni kahvaltıya davet etti. Beni kadrosunda görmek istediğini söylediği zaman çok heyecanlandım. Teklifi anında kabul ettim” dedi.

"Güvenenleri mahçup etmeyeceğim"

Manchester United’da oynamanın kendisi için bulunması imkânsız bir olanak olduğunu belirten Owen, “United formasıyla oynamak için sabırsızlanıyorum. Bu transferin benim için bir şans olduğunu düşünüyorum. Ferguson’a bana gösterdiği inanç için teşekkür ederim. Bu güveni boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Cristiano Ronaldo ve Carlos Tevez’in gidişinin ardından hücum hattına takviye yapmak istediklerini belirten Ferguson, “Michael dünya çapında bir yetenek. Yeteneklerinin sorgulanması bile saçma. Bizimle eski günlerine dönecektir” dedi.

Owen’ın Manchester United da etkili bir performans sergileyerek milli takımdaki yerini geri kazanmak istediği söyleniyor.

GoaL.Com

Bu adamın Manu da ne işi war !!

Owen-Gs iLe iLgiLi transfer başLığı açtığımda forumdaki Gs'LiLer tepki gösteriyordu..
aLLah biLir united'LiLer nasıL duyguLar içerisindedir..!
yüzyıLın en saçma transferi..!

Owen istikrar gösterse iyi adam ama bir sakatlanıyor 6 ay bir sakatlanıyor 1 yıl 2 yıl adam oynayamıyor ki çok hassas vücudu var demekki . . .

Not: Hassas vücutluların futbolda yeri yok bana göre . . .

Messi gibi oyuncular hariç . . .

Hacı konuların birleştirilmesini talep et . . .
Kaynaklar Farklı . . .

manchester yaşlı adam almaz bir çıkarı vardır bunun .. acep nie aldı

newcastle united küme mi düştü :saskin

Aldığı kesinleşti mi ?

-HaKiKaT-

Paso Upload yapmaktan Dünya'dan kopmuşun . . . :D :D :hhmanD

Geri