Michael Jackson'ın Hayaleti mi ?

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

105tic2.jpg

Michael Jackson'ın hayaleti mi?

26 Haziran’da hayatını kaybeden Michael Jackson'ın evinden yapılan yayında şoke eden görüntüler.

Geçen hafta CNN’de canlı yayınlanan programda Michael Jackson’ın ağabeyi Jermaine

Jackson Larry King’e kardeşinin beklenmeyen ölümü nedeniyle röportaj verirken

Michael Jackson’ın ev Neverland’ın içi izleyicilere tanıtılıyordu.

Görüntüde koridordan siyah bir karartı geçtiği görüldü. Bazı izleyiciler bunun oradan gecen birinin

gölgesi olduğunu iddia ederken, bazıları gölge olduğu iddialarına karşı çıkıyor.

İşte o ilginç görüntü

Hayaletimi İzle : )

Kaynak

Çok İlginç gerçekten video'da bir süliyet süzüle süzele geçip gidiyor : ) ?

:hhmanD :hhmanD

Vay anasını sayın seyirciler
Ulen Jackson ölmücektin bak arkandan neler dönüyo:D

o kadar hızLı ve yuksekten gıdıyo kı ınanamadım vaLLa asLında yuksek değiL gibi sankı 2 kısı ust uste vaLLa inanamıyorummm öLümübden daha şok
Edit:Ama Harbi İnanıLmaz 1001 Design abimn dediği gibi rahat bırakaLım artık
Utanmasak MoonWaLk yaparak geçiyor diyeceğiz :(

RAHAT Birakin Artik

Köpeklesmis Beyinlere InsanLigi AnLatmak Mümkün DegiLdir

Cidden şaşırdım bu kadar çabuk daha defin bile edilmeden yani aramıza geri döneceğini beklemiyordum çok ilginç : )..

yok artık..Bİzde abartık ama :D

Yok Michael Jackson Deccal'ın ta kendisi.

adam daha toprağın altına girmeden dedikodusunu yapıyorlar :D :D yuh dan baska bişi denmez :D

adamın hayaleti bile süzüle süzle gidiyo..:D gömülmedihi için hala evde gezinen ruhu olabilir ...

:D:D güldürmeyin adamı ya XD

Videoda Bir SiLüet Görünüyo.Ama HayaLetmidir, Jakson'un Ruhumudur veya GöLgemidir BiLemeyiz. YaLnız HaLk Arasında ŞöyLe Bir İnanış Vardır, ÖLen Kişinin Ruhu BeLLi Bir Süre Yaşadığı Yere GeLir, YakınLarını İzLermiş. Bu OLayLa Bunun Bir İLgisi Var mı? Tartışılır.

2 İhtimal var;
Ya ordan biri geçiyor,gölgesi uzamış duvara yansıyor,şans eseri.Yada cnn ilginçlik olsun diye böyle birşey yapmış.Her iki durumdada hayalet olduğuna inanmıyorum.

çok saçma o videoda herkes görmek istediğini görür adamı rahat bırakın yaw..
o karartıda büyük bi ihtimalle birisinin gölgesidir....

moonwalk olayı yok :) michael deil o :)

Daha neler :durdurun

Geri