Mhp'Ye İsrail Dostu Genel Başkan Adayı

Bahçeli'nin başbakan olma ihtimali güneşte hayat olma ihtimalinden bile düşük =)

ya başımızda israil köpeği bir başbakan var siz hala nelerle uğraşıyorsunuz ...

hangi görüşten olursa olsun,hangi partiden olursa olsun eğer türkiyeye başbakan seçilmişse kişilik olarak olmasa bile makam olarak saygılı davranmak gerekir.netice o bu ülkenin başbakanı.eğer mhp ve chp liler bu başbakandan kurtulmak istiyorsa önce kendi genel başkanlarından kurtulmaları lazım.ak partiye oy verenlerin çok büyük bir bölümü tayyip hayranı olduğuından değil bahçeli yada baykal gelmesin diye bu adama oy verdiler.yani kötünün iyisi diye.bahçeli ve baykal nekadar daha genel başkan olarak kalırsa tayyibte okadar ikdidarda kalır.saygılarımla.

seninkisi aç tavuk misali :D Türkeş Kendi Bile diyor Vasiyetinde Bahçeli Mit Ajanı Ona Dikkat Edin Diye Sen Kalkmış Nelerden bahsediyorsun :D :D Tamam Mit'ten Olması Normal Olabilir Ama Bişey Sezmiş Ki Diyor Adam.. Ya Lütfen Araştır Yorum Yaz.. Gerçekten komik Duruma Düşüyorsun..=))

Ne Kadar'da MHP'yle Görüşlerimiz ve Düşüncelerimizin Arasında Uçurumlar Olsada.... Mansur Yavaş Veya Oktay Vural'ı Başta Olması Bişeyleri Değiştireceğine İnanıyorum Hem MHP'de Hemde Muhalefette..

MİT demek MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI demektir Devlet Bahçeli Milli İstihbarat Teşkilatı mensubuysa bundan gurur duyacağınız yerde şüpheci olmak çok saçmadır.Türkeş Devlet Bahçeliye güvenmeseydi çoktan şutlamıştı şimdi Devlet Bahçeli Alemlere takılıyor olurdu Alemci olurdu nerde akşam orda sabah ...

Mansur Yavaş ve Oktay Vural değerli insanlardır fakat liderlik yapmaları için çok erken heleki siyasette kancıkların hainlerin cirit attığı bir zamanda ...

Görmedinizmi Cumhuriyetin Kalbi Ankarada Mansur Yavaşı nasıl iç etti çakallar...

Bence Mhp ilk önce içinde bulunan Milliyetçi görünen Akplileri temizlemeli..
Forumda bile örneklerine rastladım.

forumda bile örneklerine mi rastladın? hehehe :D cok güldüm ya.
mhp buraya da gelsin de, forumu da temizlesin bari :D

Geri