MHP'de 'evet' diyen kadın üyeye disiplin yolu

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
5e179886fba544cec7f2d31d47008a0b.jpg

DENİZLİ Belediye Meclisi'nin MHP'li kadın üyesi Selma Erkan, 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'Evet' oyu vereceğini açıkladığı için MHP İl Yönetimi tarafından Disiplin Kurulu'na sevk edildi. MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, "Okyanus ötesinden gelen emirlerin Denizli'deki uzantılarının etkisinde kalıp hiçbir zaman anlayamayacağı milliyetçiliğe ve camiaya karşı hata yapmıştır. Birilerinin sesi olanlar kullanılıp atılmaya ve unutulmaya mahkumdur" diye konuştu.

Belediye Meclisi'nin 7 MHP'li üyesinden tek kadın olan üyesi Selma Erkan, yerel Denizli gazetesinde bugün yayınlanan demecinde, Anayasa değişikliği 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'Evet' oyu kullanacağını açıkladı. Erkan, oyunun gerekçesini de '12 Eylül darbesinde işkence gören, asılan ve mağdur edilen ülkücüler' olarak gösterdi ve "12 Eylül Anayasası'nın sivil bir irade tarafından değiştirilerek, hak ve özgürlüklerin ön planda tutulduğu yeni anayasa paketine şahsım adına evet diyorum. MHP yönetiminin bu kararımı saygıyla karşılayacağını düşünüyorum" dedi. Haberin gazetede yeralması üzerine MHP Yönetim Kurulu acilen toplanarak Selma Erkan'ı İl Disiplin Kurulu'na sevketti. İl Disiplin Kurulu ise yaptığı değerlendirme sonucu Selma Erkan'ın, 'Kesin ihraç' istemiyle Genel Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmesini kararlaştırdı. Genel Merkez Disiplin Kurulu, talebi 15 gün içinde değerlendirerek kesin kararı verecek.

MHP ÇATISI ALTINDA YERİ YOKTUR

Kararı düzenlediği basın toplantısıyla açıklayan MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, Selma Erkan'ı sert bir dille eleştirdi. Erkan'ın açıklama yapmasında eşi eski Denizlispor kalecisi Adnan Erkan'ın Denizlispor'da genel menejerliğe getirilmesinin de etkili olduğunu iddia eden Kaplan, "Ülkücülüğü anlamayan, işkence görüp yaşamayan 12 Eylül'de neler olduğunu tam olarak anlamayan bu hanımefendi birilerine hizmet için böyle bir açıklama yapmıştır. 12 Eylül darbecilerinden hesap sormak imkansızken bunu anlamayan birinin MHP çatısı altında yeri yoktur. Eşinin Denizlispor'a menejer olmasının bir bedeli mi yoksa bilmediğimiz başka bir gizli anlaşmanın bedeli mi iyi takip etmek gerekir. Nasrettin Hoca'nın bir sözü vardır. Parayı veren düdüğü çalar. Türk milliyetçileri asla düdük olmamıştır, kullanılıp atılmamıştır" dedi.

MHP'ye gönül vermiş binlerce insanın oyunu alarak seçilen bir kişinin bu haysiyeti taşıması gerektiğini vurgulayan Kaplan, "Bu milletin ona verdiği haysiyet ve şeref, kendilerine bol gelmiş ve üzerinde taşıyamamıştır. Okyanus ötesinden gelen emirlerin Denizli'deki uzantılarının etkisinde kalıp hiçbir zaman anlayamayacağı milliyetçiliğe ve camiaya karşı hata yapmıştır. Birilerinin sesi olanlar kullanılıp atılmaya ve unutulmaya mahkumdur" diye konuştu.

EŞİMİN ALET EDİLMESİ BENİ ÜZDÜ

Selma Erkan ise İl Yönetimi'nin kararını üzüntüyle karşıladığını söyledi. Erkan, gazeteye verdiği demeçte hislerini dile getirdiğini belirterek, "Disipline sevk edilmem beni çok üzdü. Demokratik bir partinin mensubu olduğumu düşünüyordum. Ben bu düşüncelerimi parti içinde defalarca dile getirdim. Düşüncelerime saygı göstermelerini beklemiştim. Çok kırgınım. Özellikle sporcu eşimin siyasete alet edilmesi beni çok üzdü. Bu çok ağır bir itham. Şu an şaşkınlık içindeyim" dedi.​

5e179886fba544cec7f2d31d47008a0b.jpg

MHP ÇATISI ALTINDA YERİ YOKTUR
Kaplan, "Ülkücülüğü anlamayan, işkence görüp yaşamayan 12 Eylül'de neler olduğunu tam olarak anlamayan bu hanımefendi birilerine hizmet için böyle bir açıklama yapmıştır. 12 Eylül darbecilerinden hesap sormak imkansızken bunu anlamayan birinin MHP çatısı altında yeri yoktur.

1-sen işkence gördüysen ne diye bu darbe anayasasını korumak derdindesin..

2-darbecilerden hesap sormak imkansız derken ;hesap sormaktan korktuğun içinmi; yoksa içerden çıkarken şartlı salıverildiğin içinmi hesap sormanın anlamsız olduğunu düşünüyorsun?

3- hesap sormanın imkansızlığı içinizi acıttığı içinmi üzülüyorsunuz,yoksa dün bizim çocuklar diye darbecileri kutsayan ABD(OKYANUS ÖTESİNDEKİLER),BU 12 EYLÜL DARBESİNİ YAPANLAR abd ci ve abd değilmiydiki bugün darbec anayasasını kaldırmak isteyenler de abd ci oluyor? nasıl bir mantıkki darbeyi yaptıranlar ABD; darbenin anayasasını kaldırmak isteyenlerde ABD ci?

4-söyletmen vurun---kadında olsa erkekte olsa,eskide olsa yenide olsa,her eleşitreni hain yapın, dışlayın..bakalım seçimlerde her oy aslına döndüğünde mhp yüzde kaç alacak.. ve her ruh ölümü tattığında her şey aslına döndürüldüğünde, 5000 şehide ötelerde chp kankalığını nasıl açıklayacaksınız?

Adamlar anayasa değiştiriyorr tek dayanakları darbecilerin yargılanacağı madde.. ORasıda meçhul:D
Niye evet diyorsun diye soruyolar. Darbeciler yargılancak diyorr... Bu bile anayasasınnın a sından anlamadıklarını gösteriyor... Ben bi kerede bu anayasa atıyorum pozitif ayrımcılık getiriyor ondan evet diyorum diyen adam duymadım.. Varsa yoksa darbe. .Demek o maddeyi kaldırsak yüzde yüz hayır cıkacak... :D Bu demokrasi ya da özgürlük değil rezillik... İhraç doğru karar olmuş.. Ordu içinde çürükler var onları ayıralım diyen zihniyetler muhalefet partilerinde hoşlarına giden birinin ihraç edilmesine vay efendim böyle demokrasi mi olur naraları çekiyor... Demokrasi sizin tekelinizdemi parti kararı bu ister ihraç eder ister yollarına devam eder sizene bizene....

iki sefer mhp oy vermiş biri olarak oy verdiğime lanet okuyorum.onuda belki birşeyler yapar umuduylaydı ama hırlamaktan başka birşey bilmiyorlar.okyanus ötesi insanı çok iyi anlayıp sevdiğm için önce onun hayallerine ulaşacak kapasiteye gelsinler şovanistlik yapacaklarına rahmetli muhsin başkanı dahaiyi anlıyabiliyorum artık.ve maalesef LOOPUSED üyenin dediği gibi darbeleri hazırlayanlarkimdi uşakları bu ülkede kimdi anlıyabiliyorum. ABD elçiliğinin kapısına darbe sabahı dayanıp ağlayıp para isteyenler nasıl kullanılmış anlayabiliyorum..inşaalah temennim chp ve mhp koalisyonu olurda tamamen silinmelerine vesile olur. Bu vatan sadece mhp nin değil geceleri gözyaşı döküp yakarabileceklerinde farklı düşüncedeki insanlarında sevgisidir..

Demokratik Bir Ülkede Yaşamıyoruz Değil mi?

yenimi farkına vardın,yıllardır bu ülkenin demokrasiden uzaklaştığını bu yorumlamı anladın?işinize geldiği gibi konuşmayın,evet diyen halen yapılan oyunların farkında değildir,çok geç olmadan 'HAYIR' .

Bir kendini bilmez benim için farketmez kadın veya erkek bu ülkenin daha doğrusu vatanıyla ilgili bir takım haberlerden ve gelecekten milletin seçtiği kişi olarak haberdar değilse koltuğunu daha bilinçli kişilere bırakıp bol bol okuyup acilen ruh ve akıl sağlığını toparlaması faydalı olur.

Ne Yani Kadını dövmemişlermi. Çok ayıp etmişler canım. Bu O Hanımefendiye bir hakaret niteliği taşır.

Geri