Mhp Ye Ve ülkücülüğe Gönül Verenler Bi Bakın Ltfn

MHP nin oylarının önünde bir engel olarak görüyorum bahçeliyi, insanlar bir çıkış arıyorlar
ama ne yazıkki çoğu insan bunu bahçelide göremiyor. İyi bir lider dağılan bu kitleyi tek bir çatıda toplayabilir bence. Bende çok koyu bir ülkücüyüm, ama ülkücü olmak mhp li olmak anlamınada gelmez. Şimdilik antiAKP liyim, Türkeş gibi bir lider bekliyorum

Doğru söylenmiş. Ülkücü olmak illa MHP'li olacak anlamı taşımıyor bunu bir kenara bırakın.
Çok çok koyu ülkücü olupta AKP'ye oy veren çok insan gördüm ben. Bırakın bunlar he MHP Genel Başkanı'nı soracak olursanız..

'' Yaramaz adam.. '' diyebilirim.

MHP nin oylarının önünde bir engel olarak görüyorum bahçeliyi, insanlar bir çıkış arıyorlar
ama ne yazıkki çoğu insan bunu bahçelide göremiyor. İyi bir lider dağılan bu kitleyi tek bir çatıda toplayabilir bence. Bende çok koyu bir ülkücüyüm, ama ülkücü olmak mhp li olmak anlamınada gelmez. Şimdilik antiAKP liyim, Türkeş gibi bir lider bekliyorum

tayyip erdoğan mı aradığın lider ?

Bağbuğdan sonra bulduğun isim beni utandırdı..
Bahçeli için öyle dieblrsin böle dieblrsn ama sonuçta Başbuğun yerine layık gördüğü bi insandı recep tayyip denilen şahıstan da ülkücü harekete yıllarca emek verdiği için ÜSTÜNDÜR..koyu bi ülkücüyüm diyen bi insanın oy pusulasında elinin 3hilal den baska bi yere gtmesi de bnm aklımda soru işaretleri oluşturur bn de koyu ülkücüyüm ama ampule basmak bnim gururumu zedeler

tayyip erdoğan mı aradığın lider ?

Bağbuğdan sonra bulduğun isim beni utandırdı..
Bahçeli için öyle dieblrsin böle dieblrsn ama sonuçta Başbuğun yerine layık gördüğü bi insandı recep tayyip denilen şahıstan da ülkücü harekete yıllarca emek verdiği için ÜSTÜNDÜR..koyu bi ülkücüyüm diyen bi insanın oy pusulasında elinin 3hilal den baska bi yere gtmesi de bnm aklımda soru işaretleri oluşturur bn de koyu ülkücüyüm ama ampule basmak bnim gururumu zedeler

ANTİ AKP LİYİM DEDİM ARKADAŞIM. O TARAFTA BİDAHA BENİ ANMA...

başbuğla elbette kıyaslanamaz bile ama yani

geçen dönemi tamamıyla boşa geçirip harcadı ya,

bu dönemi de böyle harcamaya devam ediyor ya,

yapılması gerekenleri söylenmesi gerekenleri zamanında yerinde söylemiyor ya,

kurultaylara bile sahip çıkılamadı ya,

ne davaya ne de dava arkadaşlarına sahip çıkılamadı ya,

daha ne diyeyim ne istersin arkadaş sen söyleeeee

burak55 yazı fontlarını kucuk kullandıgındada yorumunu gorebılıyoruz lutfen dıkkat et arkadasım

Çok saçma muhalefet oluyorsunuz arkadaşlar baştan söyliyeyim :)

Ona bakarsanız Başbuğ sağken de Refah ve Millet partisiyle de seçime girmiştik şimdi ne diyeceksiniz o kadar abilerimiz boşa mı öldü ?

Koalisyona girmesiyle sorunum yoktur ama yaptığı davranışlar benimde hoşuma gitmemişti.

Veyahut ocaklar neden kapatıldı sizce bu Ergenekon davasına milli görüşü bile soktular bizi mi sokmayacaklardı?

Burda biz Bahçeli ahım şahım bir liderdir demiyoruz elbetteki Başbuğ'un yerini dolduracak yiğit 100 yılda bir çıkar.

Madem bu kadar Başbuğ'u çok seviyorsunuz bahçeliden nefret ediyorsunuz Başbuğ'un ''Ülkücülük Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında olur,giden gittiği yerin damgasını yer'' diye açıklaması vardı hadi bunu da açıklayın.

Şahsi olayları bir kenara bırakın elbetteki Bahçelinin hataları vardır ama abilerimizin mirası bu dava tek başına hükümet olmalıdır !!

Efendim bir diğer husus da akp'ye oy veren kişi hiçbir zaman Ülkücü olamamıştır yazıklar olsun..
sayalım baştan isterseniz onların ki ılımlı İslamsa biz Kanımız Aksada Zafer İSLAMIN Deriz!!
onlar Türkiyeliliği çıkarır biz 5000 senelik ve ebede kadar Türk'üz!!
onların bopu vardı bizim Türk-İslam Davamız.
onlar liboşturlar biz ne tam devletçi ne liboş.
onlar başörtüsü namusumuzdur der namuslarını MHP kurtarır.

BUNLAR 1 DAKKA İÇİNDE YAZILANLAR EMİN OLUN 2 MESAJLIK HARF KADAR YAZILIR :)
Ülkücü dediğin kişiler ya oy kullanmaz ya da 3 hilali gördüğü yerde yapıştırır mührü.

kardeş sana bir tavsiyem var . basbuğun bir videosu var onu internette bul izle .bende bulabilirsem eklerim .diyorki orada ülkücülünün yeri milliyetçi harekettir .bu hareket bu partiden baska hiç bir yerde olamaz .ülkücünün partisi millieyetçi harekettir diyor o videoda .belki izlemişssinizdir de .

sonuç olarak sana ve senin yorumuna katılan tüm arkadaslara şunu söylüyorum ;

beğenmediğiniz devlet bahçeli yıllardır basbuğun danısmanlığını yardımcılığını sekreterliğini yapmıs ,gençliğinde bizim şuan yapamadığımız kadar çalısmalar yapmış . daha sonra basbuğun vefatından sonra da en az bahçeli kadar değerli olan delegeler ve parti yönetimi tarafından baskanlığa uygun görülmüş ve iki dönemdir .

şimdi yukardaki kimliğe göre size şunları söylemek isterim

1-bahçelinin başbuğ gibi olmasını beklerseniz yanlıs yaparsınız

2- bahceli bir hain değildir .genel baskandır sevmeseniz bile saygı duyarsınız .çünkü sizlerden çok çoooookk değerli genel merkez yönetimi ve delegeleri bu adamı seçmiştir kabul edecekseniz saygı duyacaksınız .duymazsanız bu forumda ve sağda solda bende ülkücüyüm mülkücüyüm demiyeceksiniz .önce bahçeliyi tanıyacaksınız yada bir hainliği varsa söyliyeceksiniz ondan sonra da lider teşkilat doktrini öğrenip doğru uygulayacaksınız

3-sizin bu yaptığınız yorumların ülkücülükle alakası olmayan ve nifak sokmaya çalışan insanlar tarafından kullanılacağını da unutmayacaksınız .sizin yorumlarınla birlikte konusan bazı şahsiyetsiz insanlar bahçeli yaramaz bilmem ne demek suratiyle bizi bölmeye çalışcaktır .bunuda unutmayacaksınız .(sanki kendileri bir işe yarıyormus gibi )

bi röportajını dinlemiştim sn Alparlsan Türkeş'in..
muhabir şöyle bir soru yöneltiyor
-sayın Alparslan bey ülkücümüsünüz? (soruyu duyunca güldüm sorulan koskoca Alparslan Türkeş olunca)
-???
(cevabını yazıcaktım ama sizin tahmininizi istiyorum sizce ne demiş olabilir rahmetli Alparslan Türkeş)

Biz oyumuzu Mhpden niye cektik?
Rahmetli Turkeş öldü dıyemı?
Hayır.Bu kadar şehit ver,bukadar ınsan hapislerde çürüsün,sonra git Ecevitle el sıkış.
Allah belanı versın.

senin oyun bu partiyi ne bitirir ne yüceltir .senin gibi neyin ne olduğundan bi haber insanlar zaten oy vermesin mhp ye .

ecevitle el sıkışma olayına gelince , hadi bilgin yok bari biraz arastır ondan sonra gel.basbuğ da zamanında değişik partilerle el sıkışmış yada değişik ittifaklarda bulunmus .he bende öle olmasını istemem ama getirebilirmisin tek basına .getir tek basına kimseyle el sıkısmasın hadii bakalım .burdan öle sıkması güzel .biseyde bilmeden yazıyosun ya bide beni o kahrediyor bide ülkücüyüm mülkücüyüm ayağı yapıyosun senden olsa olsaa türkücü olur .sende zaten baska bir yerde ben türkücüyüm yazmışsın sende git türkücülerle ilgili yerlere yorum yaz .

allah belanı versin demişsin .ona yoksa ona saygı ve sevgi duyan insanlara saygın olsun .yoksa sonuçlarına katlanırsın .yorum yazarken dengeni kaybetme

Doğru söylenmiş. Ülkücü olmak illa MHP'li olacak anlamı taşımıyor bunu bir kenara bırakın.
Çok çok koyu ülkücü olupta AKP'ye oy veren çok insan gördüm ben. Bırakın bunlar he MHP Genel Başkanı'nı soracak olursanız..

'' Yaramaz adam.. '' diyebilirim.

sen ne işe yararsın peki ?

burda mhp genel baskanı hakkında atıp tutmaktan baska

başbuğla elbette kıyaslanamaz bile ama yani

geçen dönemi tamamıyla boşa geçirip harcadı ya,nerden biliyosun kardeşim .genel merkezde görevlimisin sen

bu dönemi de böyle harcamaya devam ediyor ya,allah allah bizim gözlerimiz görmüyormu .

yapılması gerekenleri söylenmesi gerekenleri zamanında yerinde söylemiyor ya,o zaman açarsın ata tv yi izlersin .o zaman görürsün söylüyormu söylemiyormu .yada bulunduğuğun yerdeki parti binasına git haftalık grup konusmalarını iste ordan öğren

kurultaylara bile sahip çıkılamadı ya,kurultayın neden kalktığını bilmiyoruz ama muhakkak bi haklı gerekçeleri vardır .yoksa bu adam ne diye parti tabanının tepkisini çekeceğini bile bile bunu yapsın

ne davaya ne de dava arkadaşlarına sahip çıkılamadı ya,örneğin ????

daha ne diyeyim ne istersin arkadaş sen söyleeeee

hep bos tarafına bakmanızın nedeni bu davayla yada partiyle alaknızın olmayısı olabilirmi?

alakam var diyorsan yapılan bazı güzel şeylerden de bahsederdin .ondan yani !!!

bi röportajını dinlemiştim sn Alparlsan Türkeş'in..
muhabir şöyle bir soru yöneltiyor
-sayın Alparslan bey ülkücümüsünüz? (soruyu duyunca güldüm sorulan koskoca Alparslan Türkeş olunca)
-???
(cevabını yazıcaktım ama sizin tahmininizi istiyorum sizce ne demiş olabilir rahmetli Alparslan Türkeş)

ülkücü olmak zordur ben daha ülkücü olamadım demis sanırım .ben izlemedim o roportajı duyduğum kadarıyla bunu söylemiş .

işte ülkücü olmak basit bisey değil .bizler burda ülkücü olduğumuzu da iddia etmiyoruz .bizim yönümü odur ama olmak kolay değildir .herkes ben ükücüyüm diyene inanıyor .ülkücülüğün ne olduğunu insanlar öğrensin de abuk subuk insanları ülkücü sanmasın

konuya hakaret içeren mesajlar atmayın .atanlar hakkında gereken yapılır .

burda sayın bahçeli hakkında yaptığınız hakaret tarzı yazılar sadece ona değil onu savunanlarada yapılmıs sayılır .o yüzden kimse üslübunu bozmasın

evet aynen öle daha ülkücü olamadım olmaya çalışıyorum diyo Alparslan Türkeş..çok ilginç gelmişti bilmeyenler varsa paylaşayım istedim belki feyz alacaklar olur :)

zamanında bende bozkurtcuydu ama ne zaman sayın turkes vefat ettı benım ıcınde bpzkurtculuk vefat ettı takı ne zaman onun gibi birisi basa gelınceye kadar devlet bahcelıye oy vermem hayatta cunku o adam apo ıdam edılmesıne ımza atarak bozkurtculugu oldurdu ve adını lekeledı aponun en cok korktugu partıydık bız ama sımdı alay gibi gelıyor bana o yuzden devlet bahcelı oldukca mhpcılıkte olmaz bende

zamanında bende bozkurtcuydu ama ne zaman sayın turkes vefat ettı benım ıcınde bpzkurtculuk vefat ettı takı ne zaman onun gibi birisi basa gelınceye kadar devlet bahcelıye oy vermem hayatta cunku o adam apo ıdam edılmesıne ımza atarak bozkurtculugu oldurdu ve adını lekeledı aponun en cok korktugu partıydık bız ama sımdı alay gibi gelıyor bana o yuzden devlet bahcelı oldukca mhpcılıkte olmaz bende

APO ASILMA HİKAYESİ

Agir ekonomik,ve dis politika sorunlari karsisinda kelimenin tam anlamiyla çuvallayan AKP
hükümeti,sürekli yalanci gündemler olusturarak bu basarisizliklarini örtbas etmeye çalisiyor.Sifir noktada almis olduklari
terör,hükümetin gaflet ve aymazligi sonucu cüret kazanan bölücü terör örgütü tarafından yeniden tirmandirilmis,ülke tekrar
bir ates çemberi içersine sokulmus,yurdun her kösesine hergün sehit cenazeleri tasinir olmustur. Analarin yürekleri
daglanirken,aymaz AKP hükümeti ve onun genel baskani milletten kaçmakta ve asli esasi olmayan bahaneler üretmektedir.[/font]
[Basta sn. başbakan ve AKP yöneticileri, teröre çare bulacağı yerde, yanan ateşi söndüreceği, Türk analarının gözyaşlarını
dindireceği yerde, Lübnan’a niçin asker gönderdiğimizi milletimize izah edeceği yerde, bütün bu terör olaylarının sebebi
adresini başka taraflarda göstermeye çalışmaktadır. Güya MHP’yi itham ederek, sona doğru yaklaşmakta olan iktidarsız
iktidarını acaba biraz daha sürdürebilir miyim ve hesap vermekten kurtulabilir miyim diye panikle açıklamalar yapmakta,
gerçekleri apaçık ortaya koyuyoruz. Terörist başı niçin idam edilemedi ve terör yeniden nasıl bu boyutlara erişti.
İste gerçekler

tarihi süreç

Kenya’da yakalanan terörist başı Türkiye’ye getirildi. 15 Şubat 1999
Teröristbaşı Ankara 2 No’lu devlet Güvenlik Mahkemesi tarafından yargılanmaya başlandı. 31 Mayıs 1999

Teröristbaşının TCK’nin 125. maddesine göre ölüm cezası ile cezalandırılmasına karar verildi. 29 Haziran 1999

Yargıtay 9.Ceza Dairesi, teröristbasi hakkında verilen idam cezasını oybirliğiyle onadı. 25 Kasım 1999
Böylece teröristbasinin idamına iliksin iç hukuk süreci tamamlanmis oldu.cezası onanan teröristbasi ayni gün Avrupa
Insan Haklari Mahkemesine basvurdu.Peki,teröristbasi bu hakki nereden almistir.İste cevap

O gün hükümeti olusturan Refah-doğru Yol partilerinin genel baskanlari,sn Necmettin ERBAKAN(başbakan),sn Tansu ÇILLER
(başbakan Yrd.) ve aralarinda bugün disisleri bakani,58.hükümetin de basbakani olan sn.Abdullah GÜL(o zaman devlet bakani),
bugün devlet bakani ve başbakan yardimcisi olan sn.Abdüllatif SENER(O zaman maliye bakani) gibi R.Tayyip ERDOGAN’in iki sag
kolunun da aralarinda bulundugu kisiler tarafından,20.06.1997 tarihinde Avrupa Insan Haklari Sözlesmesinin 11 nolu
protokolü imzalanmistir.Bu protokole göre AIHM’nin daimi olmasi ve bireysel basvuruda bulunulabilmesi mümkün kilinmistir.
Teröristbaşı da bu protokolden dogan hakkini kullanarak AIHM’ne basvurmus ve dava sonuçlanana kadar infazin ertelenmesini
istemistir.
AIHM 30 Kasim 1999 tarihi itibariyle basvuruyu incelemeye aldigini ve mahkeme iç tüzügünün 39.maddesi geregince asagida
belirtilen ihtiyati tedbire karar verilmistir.
“Insan Haklari Mahkemesi,sözlesme hükümlerine basvuranin sikayetinin kabul edilebilirligini ve esasini etkin bir biçimde
sonuçlandirana kadar,idam cezasinin infaz edilmemesi için gerekli bütün adimlari atmasini ister.
Avrupa Insan Haklari Mahkemesinin bu karari vermesi üzerine,hükümeti olusturan DSP-MHP-ANAP’in genel baskanlari,12 Ocak
2000 tarihinde toplanarak,MHP genel baskani sn.Dr.Devlet BAHÇELI’nin her kelimesi üzerinde defalarca müzakere istedigi ve
tam yedi saatte sonuçlandirilip belirlenen asagidaki tavir benimsenmistir.
“Koalisyonu olusturan DSP,MHP ve ANAP’in genel baskanlari,bugün Basbakanlikta yaptiklari toplantida,AIHM’nin teröristbasi
Abdullah ÖCALAN hakkindaki kesinlesmis idam cezasinin infazinin bir süre ertelenmesine iliskin ihtiyati tedbir kararini
ayrintilari ile degerlendirmistir.
Bilindigi gibi Türkiye’nin de yargi yetkisini kabul etmis oldugu AIHM’nin Türk yargisinca verilmis karari degistirmesi
hiçbir sekilde söz konusu değildir.Anayasamizdan ve uluslararasi taahhütlerimizden kaynaklanan süreç tamamlandiginda dosya,
geregiiçin ivedilikle TBMM’ye gönderilecektir.
Genel baskanlar,hukuka saygi içinde kaldiklari bu kararin,terör örgütü ve yandasi çevrelerce milleti ve devleti ile
Türkiye’nin yüksek menfaatleri aleyhinde kullanilmak istendiginin degerlendirilmesi halinde,erteleme süreci kesilerek infaz
sürecine derhal geçilmesi hususunda görüs birligine varmislardir.

Özetle

IDAM CEZASININ DEGISMESI MÜMKÜN DEGILDIR.
SÜREÇ TAMAMLANDIGINDA DOSYA,IDAMIN INFAZI IÇIN MECLISE GÖNDERILECEKTIR.
BU KARAR TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN TÜRKIYE ALEYHINE KULLANILIRSA AIHM KARARI BEKLENMEDEN INFAZ SÜRECINE DERHAL GEÇILECEKTIR.
erif']Bu karar, teröristbasinin idamdan kurtulamayacaginin en açik ifadesidir.Dahasi MHP’nin ve genel baskan sn.Dr.Devlet
BAHÇELI’nin yogun israri ile anayasa degisikligine gidilmis, 3 Ekim 2002 tarih ve 4709 sayili kararla anayasaya,terör,savas
ve yakin savas suçlarina da ölüm cezası verilecegi hükmü konmustur.
rif'] Bir süre sonra PKK’nin yerine kurulan KADEK örgütünün terörist eylemler hazirlgina girismesi üzerine,Çin seyahatinde
bulunan Devlet BAHÇELI,bu örgün de terörist örgütler listesine alinmasi için AB’ye çagrida bulunmus ve ardindan da
Türkiye’ye bomba gibi düsen APO’nun idam sürecinin baslamasi için dosyasinin TBMM genel kuruluna sevkini istemistir.
(29 Mayıs 2002)
Bunun üzerine AB parlomentosu,Türkiye’den yeni talepler de bulunmustur.Buna göre, idam cezasinin Türkiye’nin AB üyeligi
önünde engel teskil ettigi,ayrica,anadilde ögrenim ve televizyon yayini yapilmasina dair kanuni imkan saglanmasi talep
edilmektedir.Buna MHP siddetle karsi çikmasi üzerine 7 Haziran 2002 tarihinde Cumhurbaskaninin baskanliginda liderlerin
katildigi bir AB zirvesi toplanmistir.Bu zirveden çikista basin toplantisi düzenleyen MHP genel baskani sn.Dr.Devlet BAHÇELI
aynen sunlari söylemistir:
“Geldigimiz bu noktada,10 ila 12 yil sürecek bir müzakere sürecinin arih ve] Ön sart olarak
dayatilan bu talepler,idam cezasinin bu safhada terör suçlarini da kapsayacak sekilde kaldirilmasi ve ana dilde
egitim-ögrenim ile televizyon yayini yapilmasina imkan verilmesidir.
Bugün dayatilmak istenen bu üç konu ile Kibris konusunda karsimiza çikartilan denklemi,MHP’nin bugünkü konjonktürde
kabul etmesi hiçbir sart altinda mümkün değildir.”
Devlet BAHÇELI’nin bu keskin açiklamasiyla panikleyen her nevi AB yandaslari, siyasi ömürlerinin sonuna gelmis müflis
siyasetçiler,ayrilikçi bölücü politikalar savunan marjinaller ve kendilerine dinden sonra Avrupa’yi malzeme edinen siyasi
ikbal arayicilari derhal dirsek temasina geçmisler ve bir “GÖKKUSAGI KOALISYONU” olusturmuslardir. Amaçlari Devlet
BAHÇELI’siz bir hükümet eger mümkün olursa da MHP’siz bir TBMM’dir. Bu dogrultuda yogun bir kampanya baslatmis olan bu
gruplar milletimizin kafasini karistirmak için her yöntemi denemislerdir.Bir gecede bir partinin (DSP) yarisini alip başka
bir mecraya çekmislerdir.Kamuoyu destegi kazanmak içinde gazetelere sürekli ilanlar vermislerdir.Bahse konu uyum yasalarinin
Türkiye için hayati önemde oldugunu savunan bu gruplarin bu yasalari mutlaka meclisten geçirecekleri beyanini ortaklasa
verdikleri ilanlarla kamuoyuna duyurmuslardir.
“AVRUPA HAREKETI” adli AB lobicisi bir kurulusun 3 Agustos 2002 tarihinde Türkiye’deki tüm gazetelerde boy boy çikan ilanina
bakin kimler ayni anda imza atmislardir.Adi geçen uyum yasalarinin çikarilacagina dair deklarasyona LIDER SÖZÜ basligiyla,
Bülent ECEVIT,Mesut YILMAZ,Tansu ÇILLER,Ismail CEM,Recai KUTAN ve elbetteki Recep Tayyip ERDOGAN imza atmistir.
Yogun kampanyalar yürüten bu GÖKKUSAGI KOALIYONU Türkiye’deki siyasi dengeleri alt üst etmis,siyasi etige ve geleneksel
teamüllere uymayan politik manevralarla adi geçen AB uyum yasalari meclise tasinmistir.Bu süreç islerken TBMM tutanaklarina
geçen AKP yöneticilerinin beyanatlarina bakiniz
AKP Grubu Adina Bülent ARINÇ: Ölüm cezasinin kaldirilmasi konusu,geldigimiz noktada bir zaruret ifade etmektedir.
(1 Agustos 2002)
AKP Grubu Adina Mehmet Ali SAHIN: ölüm cezasinin kaldirilmasini Parti olarak,Grup olarak biz de istiyoruz.
(1 Agustos 2002)
AKP Grubu Adina Dengir Mir Mehmet FIRAT: Asamadiniz;bundan sonra da asamayacaksiniz.(2 Agustos 200)
Bu sartlar altinda yapilan 3 Agustos 2002 tarihindeki Meclis oturumunda, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 125
milletvekilinin dimdik ayakta durarak HAYIR oyu verdigi oylama sonucunda maalesef GÖKKUSAGI KOALISYONU’nun EVET oylariyla
teröristbasinin idam cezası kaldirilmis,anadilde ögrenim ve televizyon yayini yapilmasina iliskin 4771 nolu karar
yasalasmistir.
Bu yasanin kabulünden hemen sonra Hürriyet Gazetesine (3 Agustos 2002) demeç veren AKP genel baskani R.Tayyip ERDOGAN ;
“Bu çok büyük bir basaridir.Ben, burada özellikle TBMM’yi takdir ediyorum,alkisliyorum”demistir.[/font]
Bu sonuçlardan sonra,milletimiz aleyhine dogabilecek,daha büyük felaketlerin önlenebilmesi ve yapilan tahribatlarin
onarilabilmesi için,ve Türkiye’nin yeni geleceginin belirlenmesi için MHP genel baskani sn.Dr.Devlet BAHÇELI Türk siyasi
hayatinda görülmeyen bir erdemlilikle,Bursa Kocayayla Türkmen senliklerinde bir çagrida bulunmus, yetkinin asil sahibi olan
millete gidilmesini istemistir.Çagri sonuç vermis ve 3 Kasim 2002 de genel seçimler yapilmistir.Yapilan seçimler
neticesinde,milletin yüksek teveccühüyle AKP tek basina hükümet olmustur.Ancak milletimizin bu tercihi gelinen bugünkü
noktada kendisi için asil FELAKET olmustur.
Ekonomide Sat-Kurtul,dis politikada Ver-Kurtul,iç politikada da Ye-Kurtul siyasetini benimseyen AKP iktidari,geçen
dört yila yakin zaman içersinde acze düsmüs,millete izah edemedigi sorunlarin vebalini başka adreslere havale etmeye
yeltenmeye baslamistir.Ancak günes balçikla sivanmamaktadir.
Teröristbasini idamdan kurtarmakla yetinmeyip,MHP zamaninda anayasaya konan, terör,savas ve yakin savas suçlarina
verilen ölüm cezasini bile, 7 Mayıs 2004 tarih ve 5170 nolu yasayla kaldirmistir.Bütün bunlardan cüret kazanan bölücü
terör örgütünün artirdigi eylemler sonunda sehit olan vatan evlatlarinin hesabini veremeyen,akan kani durduramayan,
ülkenin bir bölgesinin yangin yerine dönmesine mani olamayan,bütün bunlarin sorumlusu MHP imis gibi millet kandirmaya
çalisan sn.basbakan R.Tayyip ERDOGAN’a, buradan
[FSESLENIYORUM….!

Neden teröristbasinin idamiyla ilgili attiginiz bu adimlari milletimize anlatmiyorsunuz
Neden idam cezasinin kaldirilmasina MHP’nin karsi çiktigini ifade etmekten kaçiniyorsunuz ?
Neden teröristbasinin idam cezasinin kaldirilmasi için söz verdiniz ?
Neden savas,yakin savas ve terör suçlarinda idam cezası verilmesini engellediniz ?
Neden savas zamaninda bile idam cezasinin tamamen kaldirilmasi için protokolü imzaladiniz ?

Neden anayasayi degistirerek imzaladiginiz bu uluslar arasi anlasmalari kanunlarin üstüne tasidiniz ?
Neden teröristbasinin yeniden yargilanmasinin önünü açtiniz ?

Neden AIHM’nin kararlari dogrultusunda yeniden yargilamayi mümkün kildiniz ?
İste apaçık gerçekler bunlar.Ve bütün bunlarin altinda sizin imzaniz var.

bak kardes bunu bi çok yerde yazdım .lütfen oku ve olayların gelisimini öğren . mhp akp yi asmadı ama nasıl bir politika izledi iseler pkk bitti o dönemde .bunu neden görmüyosun . bu yönden neden bahçeliyi tebrik etmiyorsun .neden bardağın bos tarafını görüyorsun söylermisin

bi şirketi yönetmeyi düşünün...kimbilir ne zordur değilmi..vereceğiniz kararlar uyguluyacağınız zamlar işten çıkarmalar yemek listelerinden tut diğer şirketlerle anlaşmalara kadar...ya da ne bileyim daha küçük bi aileyi bi evi yönetebilmeyi düşünün..oğlunuz,kızınız,eşiniz...yapmak ve yapmamak istedikleri..bunun yanında isteklerinin getirebileceği sonuçlar..maddiyat..aşk..diğer yandan iş hayatı falan filan..bi aile babası değilim ama düşününce gerçekten zor olduğunu anlamak için süper bi zeka gerektirmiyor...bunun yanında bi de devlet yönetebilmeyi düşünün..
(baya dolaylı oldu ama umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi)

ben bardagın bos tarafından baka degılım pkklı nerede bıttı soylermısın sadece neymı aop yakalanınc sılah bırakıldı denıldı ama aslı adtarı bıle yoktı pkk sılah hıc bırakmadı sadece kaybettıgı kanı oparlamaya calıstı ve buzamn ıcerısındede yıne eylemlerını yaptı ben onların sılahı bıraktık dedıklerı zamanda askerlıgımı dguda yapıyordum allahtan sılahı bıraktılar yanı hemene hemen her zaman sılahlı catısma cıkıyordu her gorevımızde
ben devlet bahcelının ızledıgı polıtakayada bakıyorum sımdı kendını toparlamaya calısıyor ama bır kere o ımza onun kara bır lekesı yazını okumadı kusura bakma ama bu senınle alakalı bır sey degıl benım devlet bahcelıye olan karsı nefretım onun hakkında hıc bır ne yazıyı okurum nede bır yorumu bu yuzden ben o adama ıyı bır polıtıkacı demem ha bırde su vardı bır ara ıstıfa edecem demıstı onuda yapmadı yanıtukurdugunu yaladı ya soz vermıyeceksın yada verırken ıyı dusuneceksın
burada ımza sadece tabıkı devlet bahcelıden degıldı ama ben bır mhplı olrak sadece devlet bahcelıden bahsedıyorum o imzayı ben kendı sahsımca soyluyorum ıdamım verıleceksede atmnazdım gerekırse bırakır giderdım sıyasetı burası vatan karsındakı vatan haını bunu nasıl affedebılırsın kı bu bır tavızdı ve yapılan en buyuk hataydı
sayın TURKES vefat etmeeydı ve o anda o basta olsaydı emınım o ımzayı hayatta atmazdı zıra ona sure verıseydı 6 ay ıcınde pkk kokunu kazırdım dıyordu ve yapacagınada canı gonulden ınanıyorum ama ızın verılmedı nedenı ıse pkkyı desteklıyenlerdı basta abd olmak uzere

makalenın hepsınıde kudumda dogruda
bu arada ben akplı degılım arkadasım buda bır not
bende sana bır nedne sorsu srayım mademkı oyleydı neden o ımzayı attı atmasın bıraksın ben atamam ıstıfa edıyorum nıye demedı olmektenmı korku hıc olmıyecekmı nıye tvere cıkıp bas bas bagırmadı bu vatan satılıyor dıye kı bunu bılıyoruz zaten ya neyse

ben bardagın bos tarafından baka degılım pkklı nerede bıttı soylermısın kardeş mhp hükümeti döneminde verilen şehit sayısı 10 civarı bişey .yarısıda eğitim zaiyatı .toparlandı moparlandı o dönemde yoktu ben onu bilirim onu sölerim

sadece neymı aop yakalanınc sılah bırakıldı denıldı ama aslı adtarı bıle yoktı pkk sılah hıc bırakmadı sadece kaybettıgı kanı oparlamaya calıstı ve buzamn ıcerısındede yıne eylemlerını yaptı ben onların sılahı bıraktık dedıklerı zamanda askerlıgımı dguda yapıyordum allahtan sılahı bıraktılar yanı hemene hemen her zaman sılahlı catısma cıkıyordu her gorevımızde çatısma olcaktır tabi ama en az yasanan dönem o dönemdi .bizde biliyor ve takip ediyoruz bazı şeyleri .şimdiki gibi neredeyse hergün şehit gelmiyordu ve dağlıca gibi şeyler olmamıstı buda yeter

ben devlet bahcelının ızledıgı polıtakayada bakıyorum sımdı kendını toparlamaya calısıyor ama bır kere o ımza onun kara bır lekesı yazını okumadı kusura bakma ama bu senınle alakalı bır sey degıl benım devlet bahcelıye olan karsı nefretım onun hakkında hıc bır ne yazıyı okurum nede bır yorumu bu yuzden ben o adama ıyı bır polıtıkacı demem kardeş ben okumam yok bilmem ne deme. sen şartlanmışsan bu adamı sevmemeye bisey diyemem .illaki eksikleri yada yanlısları olmustur .yanlıssız insan yokmu .bilerekmi yaptı bu hataları bu adam hainmi .çok haksızlık yapıyorsun

ha bırde su vardı bır ara ıstıfa edecem demıstı onuda yapmadı yanıtukurdugunu yaladı ya soz vermıyeceksın yada verırken ıyı dusuneceksınkardes o istifa edecekti ama bizim burdaki ilçeden dahi onlarca otobüs gitti bizi bırakma diye eylem yapmaya .sonra kongreye gidildi .gene bu adamı seçtiler bırakmadılar .ben olsam bu kadar istensem bende bırakamazdım ki başa sakıncalı bir insan geçicekse ben kalırım orada .bırakmam .o yüzden doğru yaptı

burada ımza sadece tabıkı devlet bahcelıden degıldı ama ben bır mhplı olrak sadece devlet bahcelıden bahsedıyorum o imzayı ben kendı sahsımca soyluyorum ıdamım verıleceksede atmnazdım gerekırse bırakır giderdım sıyasetı burası vatan karsındakı vatan haını bunu nasıl affedebılırsın kı bu bır tavızdı ve yapılan en buyuk hataydı hata olabilir ama haklılığı ve çaresizliği de var .bunuda yukardaki yazıyı okursan öğrenirsin .daha bisey demiyorum bu konuda .yukarıyı okursan zaten tartısmıcaz seninle

sayın TURKES vefat etmeeydı ve o anda o basta olsaydı emınım o ımzayı hayatta atmazdı bunu hiçbirimiz bilemeyiz ama o daha etkin olurdu bunuda inkar edemem .

zıra ona sure verıseydı 6 ay ıcınde pkk kokunu kazırdım dıyordu ve yapacagınada canı gonulden ınanıyorum ama ızın verılmedı nedenı ıse pkkyı desteklıyenlerdı basta abd olmak uzere

evet bitiririm demişti.bende biliyorum . bahçelide bu görüslerde olan bir insan .tabiki basbuğ kadar etkin olmasını bekleyemeyiz .onun yeri dolmaz çünkü .elimizdeki ile idare edicez eksikleri varsa desteklicez bu kadar basit. desteklemeyende kendi bilir

işte söylemek istediğim bu.Biz burdan ''ben olsaydım atmazdım'' ''Alparslan Türkeş olsaydı atmazdı'' derken sadece piyasada bize gösterilen kadarıyla bilgi sahibi olup ona göre karar veriyoruz..adı üstünde bir lokma değil yani ''Devlet Yönetmekten'' bahsediyoruz arkadaşlar..muahhak ki bizim bilmediğimiz neler dönüyordur o yönetimin içinde neleri kabul etmeye mecbur oluyorlardır ya da neleri reddetmeye..o yazının altına imzası vardır ya da yoktur ama varsa eminim ki o da isteyerek atmamıştır..kendi hayatınızdan pay biçin o küçücük hayatımızda istemeden neler yapmak zorunda kalıyoruz devlet yönetimi dediğin şey bizim gibi bi kaç gencin ''ben olsam'' diye başlayan cümleleriyle açıklanacak kadar basit değil bence muahakkak fikrimizi beyan edeceğiz..ama haddimizi aşmadan

kardeş sana bir tavsiyem var . basbuğun bir videosu var onu internette bul izle .bende bulabilirsem eklerim .diyorki orada ülkücülünün yeri milliyetçi harekettir .bu hareket bu partiden baska hiç bir yerde olamaz .ülkücünün partisi millieyetçi harekettir diyor o videoda .belki izlemişssinizdir de .

sonuç olarak sana ve senin yorumuna katılan tüm arkadaslara şunu söylüyorum ;

beğenmediğiniz devlet bahçeli yıllardır basbuğun danısmanlığını yardımcılığını sekreterliğini yapmıs ,gençliğinde bizim şuan yapamadığımız kadar çalısmalar yapmış . daha sonra basbuğun vefatından sonra da en az bahçeli kadar değerli olan delegeler ve parti yönetimi tarafından baskanlığa uygun görülmüş ve iki dönemdir .

şimdi yukardaki kimliğe göre size şunları söylemek isterim

1-bahçelinin başbuğ gibi olmasını beklerseniz yanlıs yaparsınız

2- bahceli bir hain değildir .genel baskandır sevmeseniz bile saygı duyarsınız .çünkü sizlerden çok çoooookk değerli genel merkez yönetimi ve delegeleri bu adamı seçmiştir kabul edecekseniz saygı duyacaksınız .duymazsanız bu forumda ve sağda solda bende ülkücüyüm mülkücüyüm demiyeceksiniz .önce bahçeliyi tanıyacaksınız yada bir hainliği varsa söyliyeceksiniz ondan sonra da lider teşkilat doktrini öğrenip doğru uygulayacaksınız

3-sizin bu yaptığınız yorumların ülkücülükle alakası olmayan ve nifak sokmaya çalışan insanlar tarafından kullanılacağını da unutmayacaksınız .sizin yorumlarınla birlikte konusan bazı şahsiyetsiz insanlar bahçeli yaramaz bilmem ne demek suratiyle bizi bölmeye çalışcaktır .bunuda unutmayacaksınız .(sanki kendileri bir işe yarıyormus gibi )

arkadaşım, dediğin her kelimede haklınsın ancak ben herzaman şunu derimki, bir insan mensup olduğu partide bir yanlış görüyorsa onu dile getirebilmeli ve ben bunu genellikle AKP li arkadaşlara söylemişimdir. Bende milliyetci hereketew mensubum fakat bu demek olmazki yapılan hert icraat benim için doğruluğu tartışılmaz bir gerçektir. Ben türkşin doğruları ve milliyetciliği ile büyüdüm, benim için 1. babuğ Atatürk 2. Başbuğ türkeştir. Ben burad aykırı düşünen insanlara malzeme vermek istremedim. Ben milliyetci ve ülkücü duruşumdan canım pahasına taviz vermem, yanlız yanlış yapılan yerlerdede bu yanlış bana göre demektende çekinmem. Uyarıların teşekküeler..... SAYGILAR

Geri