Mhp Ye Ve ülkücülüğe Gönül Verenler Bi Bakın Ltfn

emrah1607

Banned
Reaction score
0
GENEL BAŞKAN
Dr. Devlet BAHÇELİ

1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur.

İlk öğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Dr. BAHÇELİ, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır.

Dr. BAHÇELİ, başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Dr. BAHÇELİ, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisinde öğrenci iken Ülkü Ocağı Kurucusu ve yöneticisi olarak görev aldı. 1970-1971 yıllarında Türkiye Milli Talebe Federasyonu Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. Dr. Bahçeli, bir yandan aktif olarak Ülkücü Hareket'te yeralırken, diğer yandan da ilmi alandaki çalışmalarını devam ettirmiştir.

1972 yılından itibaren Ankara İktisadi ve Ticari İlimler akademisi ve bağlı Yüksek Okullarda İktisat Bölümü asistanı olarak görev almıştır. Dr. BAHÇELİ, yine 1970'li yıllarda Ülkücü Maliyeciler ve İktisatçılar Derneği'nin (ÜMİD-BİR) kurucularından, Üniversite Akademi ve Yüksekokullar Asistanları Derneği'nin (ÜNAY) kurucularından ve Genel Başkanlarındandır. İyi derecede İngilizce bilen Dr. Devlet BAHÇELİ, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İktisat Doktorası yapmış ve aynı üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Politikasında Ana Bilim Dalı'nda 1987 yılına kadar öğretim üyeliği görevini sürdürmüştür.

Dr. BAHÇELİ yine bu süre içerisinde Türk-İslam alemi, Türkiye ve Dünya Ekonomisi, Türk Tarihi ve Dış Politika konularıyla ilgilenmiş ve bu alanlarda çalışmalar yapmıştır. 12 Eylül 1980 darbesinden sonra cezaevlerine doldurulan MHP ve Ülkücü kuruluşların yöneticileri ile mensuplarının haklı davalarının her platformda savunulmasında takdirle karşılanan çalışmalarda bulunmuştur.

Ülkücü kadroların yetişmesinde önemli görevler de üstlenen Dr. BAHÇELİ, Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ tarafından göreve çağırılması üzerine 17 Nisan 1987 tarihinde üniversitesindeki öğretim üyeliği görevinden istifa etmiş, 19 Nisan 1987 tarihinde yapılan MÇP Büyük Kurultay'ında parti yönetimine seçilmiş ve Genel Sekreterlik görevine getirilmiştir.

MÇP ve MHP'nin yönetim kadrolarındaki görevi, günümüze kadar kesintisiz olarak sürmüştür. Çeşitli zamanlarda Genel Sekreterlik, Genel Başkan Yardımcılığı, Merkez Yürütme Kurulu Üyeliği, Merkez Karar Kurulu Üyeliği, Genel Başkan Baş-Danışmanlığı görevlerinde bulunan Dr. Devlet BAHÇELİ, 6 Temmuz 1997 tarihli 5'nci Olağanüstü Kongre sonrasında MHP Genel Başkanı görevini üstlenmiştir.

05 Kasım 2000 ve 12 Ekim 2003 tarihlerindeki MHP Olağan Kongreleri'nde tekrar Genel Başkan seçilmiştir.

ARKADAŞLAR .sitede bakıyorumda ülkücü olduğunu söyleyen ve türkeş olsaydı böyle olmazdı gibi şeylerle genel başkanımız devlet bahçeliyi küçük düşürücü açıklamar yapan kişiler var .

sizlerden öncelikle üstteki yazıyı iyi okumanızı rica ediyorum .daha sonrada size bir tavsiyem olucak .lütfen altta yazacağım şeyeri iyi okusunlar ve mümkünse SADECE ÜLKÜCÜ CAMİA bunları yanıtlarsa konuşalım .kimin ne düşündüğü var ortaya çıksın

1-siz türkeş gibi bir liderin peşinden kim gelirse gelsin onun yerini dolduramayacğını bilmiyomusunuz .bahçelinin zaten türkeş gibi olamayacağını neden unutuyosunuz

2-türkeş olsaydı böyle olmaz diyen insanımıza sadece şunu söylemek isterim.

gün sazak .mhp nin koalisyon hükümeti döneminde tekel ve gümrük bakanıydı.engellediği kaçakçılık yüzünden suikastle şehit edildi .bizim bakanımız ölümüne işini yaptı ama milletin gözünde o zaman durum değiştimi .hayır değişmedi .kıymet bildimi bu millet .hayır bilmedi .o zaman türkeş başta olsaydı böyle olmazdı diyip bahceliyi küçümseyenler bu durum hakkında ne söyliyecekler

3-fethullah gülen ve benzeri cemaatların ülkücülere bakış açısı iyi değildir .aynı şekilde ülkücüler de fethullahcıları sevmezler .şimdi kimse türkeşin fethullahı öven videosundan bahsetmesin bana .türkeş onu söyledi evet ama ne için söyledi ve o zaman söylediği düşünceleri ölene kadar söyledimi ? hayır söylemedi .hatta ocaklarda risaleler yasaklandı .

forumda bazı konularda kendini atatürk düşmanı gibi gösteren atatürke dil uzatan insanların yada bunların yazdığı mesajlara teşekkür eden bazı insanların türkeşle ilgili konularıda yakından takip edip türkeşe övgü de bulunmaları çelişkisinin nedeni nedir ?ülkücülerin fethullah gülen cemaati ile uzaktan yakından alakası olmaması gerekirken bazı kendini ülkücü tanıtanlar neden nurcularla omuz omuza gidiyorlar .

4- son olarak genel başkanımızın fazla hakkını yediğinizi düşündünüzmü hiç ?

benim aklıma gelenler şimdilik bunlar .lütfen konu içerisine ülkücü camia yorum yazarsa bu tür sıkıntıları çözüm yolları ile birlikte sunarsa sevinirim .ülkücü camia nın dışındaki arkadaşlarımız karalama ve saygısızlık yapmadan soruları varsa sorabilirler .

bu açtığımız konu sayesinde ülkücülerin bazı problemlerini daha açık bir şekilde hep birlikte görücez .lütfen yorumları eksik etmeyelim .

saygılar

arkadaşım ne ülkücülük eski ülkücülük nede solculuk nede koministlik vb her şey bu dünya standartlarında değişerek gidiyo !!!

Kardeşim öncelikle eline sağlık, bizim için bir şeyler yapoyorsun. Benim düşüncem ise, gerçek bir ülükücü yada ülkücü olmak için çalışan kardeşlerimizin ilk bilmesi gereken ve bizlere Ocak kültürünün ilk edebi olan sabır etmektir. Bu ideoloji zorlu bir davadır, ülkümüz Allah Rızasıdır. Bizim işimiz Cenk Alimlerimizin işi ise irşad dır. Biz başımızda kim olursa olsun yani bu davaya gerçekten gönül verenler menfaatsiz karşılıksız sevenler, asla eleştirmeyiz, bizim doktrinimize ters.
Nediyor son Başbuğumuz "En kötü baş, Başsızlıktan iyidir"
Selametle kardeşim kal sağlıcakla....

Kardeşim öncelikle eline sağlık, bizim için bir şeyler yapoyorsun. Benim düşüncem ise, gerçek bir ülükücü yada ülkücü olmak için çalışan kardeşlerimizin ilk bilmesi gereken ve bizlere Ocak kültürünün ilk edebi olan sabır etmektir. Bu ideoloji zorlu bir davadır, ülkümüz Allah Rızasıdır. Bizim işimiz Cenk Alimlerimizin işi ise irşad dır. Biz başımızda kim olursa olsun yani bu davaya gerçekten gönül verenler menfaatsiz karşılıksız sevenler, asla eleştirmeyiz, bizim doktrinimize ters.
Nediyor son Başbuğumuz "En kötü baş, Başsızlıktan iyidir"
Selametle kardeşim kal sağlıcakla....

emeksiz yemek olmaz hemen istedigimiz yere gelirsek kimseyi tanımaz oluruz alim ALLah yavaş yavaş pişerek burnumuz sürtünerek gelecegiz birgün herkes milliyetçi düşünecek:goz:

Ben Mhp vs Parti ve İdeolojine inanmam...Ben sadece bayrağıma ve milletime gönül veririm...Bu Benim Düşüncem Tabi

Nedn Milleti Sınıflara Ayrıp Millyetci Solcu Diyosunuz Ki Bu Mudur Sizin Milliyetcilik Anlayşınız Nedn Herkez Sadece Türk Olmak Yerine Bir Gün Hepmiz Millyetci Olcaz Terimi Kullanılıoyr Zaten Herkez Millyetcidir Olmuyanlar Bizm Için Bad Sectör (hdd Bozlmuş Okunmyan Nokta Yani Boşş)o Yüzden Herkes Millyetci Sizden Millyetci Falan Olmaz önce Türk Halkına Sahip çıkıp Onlara Düşman Gibi Degil Vatandaş Veya Türk Olarak Yaklaşın Ozman Görceksiniz Hiç Bi Sorun Kalmıyacak Biz Bu Türkiyeyi Sınıflara Ayrılmadn Kurduk Güçlükle Ve Zorlukla Kimsenin Bu Türkiyeyi Mahvetmeye Hakkı Yok Ayrıca Ben Inanıyromuki Bir Gün Olurya Savaş çıkınca Bu ülkeyi Yine Hep Beraber Biz Kurtarcaz O Yüzden şu Görüşeri Senbol Haline Getrmeylim Herkes Senbol Yaparsa Mutsuz Oluruz Türk Halkı Kardeştir Bırakın Böyle Işleri Tavsiye Tabi Herkes özgürdür Ben Yorumu Veya Fikrimi Yazdım Istemeyen üstüne Alınmasın

elbet birgün Bahçeliyi anlayacaklar....

bahceli yaramaz adam..............
Babasi azılı solcu olan birinin benim gonlumunu verdigim milliyetcilik harekatının, basında ne isi var.
Ben bu partiye nasil oy veriyim

Bosunami benim amcalarim,abilerim,kardeşlerim sehit oldu 80de yazik cok yazik

bahceli yaramaz adam..............
Babasi azılı solcu olan birinin benim gonlumunu verdigim milliyetcilik harekatının, basında ne isi var.
Ben bu partiye nasil oy veriyim

Bosunami benim amcalarim,abilerim,kardeşlerim sehit oldu 80de yazik cok yazik

kardeşim .senin bütün yazılarına dikkat ediyorum.öyle mantıksız şeyler yazıyorsun ki çoğunda tutamıyorum kendimi .yaw babası azılı solcu olan biri sağcı olamazmı .benim bir arkadaşımın babasıda sol görüşlü ama benim o arkadaşım şuanda ocak başkanı .ne yani olamazmı .babasıyla ne alakası var ki .herhangi bir kasıtlı bir yanlışı yada hainliği varmı mhp ye karşı ? .yok .yoksa eksik varsa desteklemek düşer arkadaşım .eksiklerde giderilecektir muhakkak zamanla .

hasip kaplanla renkleri tamamlayan bahçeliye rahmetli Başbuğ'un ne mozaiği ulanını,
kapattığı ocaklarda 80 öncesinde kanlarını satan abilerimizi,
daha eliyle dik olarak Bozkurt yapamayan adama rahmetlinin Bozkurtlarım diye seslenip nasıl yapıldığını bir resim ile,
her Türk devleti için yapılan kurultay için Orta Asyadaki 5 tane Türk devletini hatırlatmak gerekir :goz:

sevmeye çalışsamda birşey oluyor hayda yine en başa :D
rahmetlinin ölmeden önce yeni başbuğunuz diye tanımladığı Ramiz Ongun'u başımızda görmek isterim :goz:

bozkurt kardeş .bizde lider adayı çok aslında .partinin üstteki isimleri çok güzel saygın isimler .ama bu adamlar da kongrede her ne hikmetse bahçeliyi seçiyorlar .ramiz ongun şimdi partiden ayrılmış bir isim .ayrılması zaten bitirdi benim gözümde onu .çünkü en az ramiz ongun kadar saygın kişiler ve delegeler bahçeliyi seçiyorlar .buna saygı duymalıydı .ve kendide aday olmalıydı .kim kazanırsa ona hep birlikte destek vermeliydik .ama o ve onun gibi bir kaç kişi bunu yapmadılar .ben illa da bahçeli olcak demiyorum .dediğim gibi çok insan var lider olabilecek kalitede .ama hepsi bahçeliyi seçimişse saygı duymak lazım ve bir eksiklik varsa giderilmesini beklemek ve yardım etmek gerekir .

ne olursa olsun bahçeli bu partinin başından gittiği zaman mhp en iyi zamanlarını yaşayacaktır
ben ne olursa olsun davam dan geçmem ama bahçelinin bu partinin başında işi YYOOKK

bahçeliyi beğenmeyen
türkeşe ses çıkaramayan
atatürkü sevmeyen

türk-islam sentezi adı altında ranttan para kazanan
ülkücülerdir

türklük,vatan,namus,bayrak diyenleri kötülemek isteyenlerdir

paduk saçma sapan yorumlar atıp konuyu bulandırma..
ülkücülük nedir diye soracagına yazılan makalelerı oku

paduk saçma sapan yorumlar atıp konuyu bulandırma..
ülkücülük nedir diye soracagına yazılan makalelerı oku

68 70 lerde yaşanan olaylardan şu an ki zamana kadar 40 sene geçmiş... bi çok şey okudum ben "ülkücülük de ne demek yahu" cümlemdeki inceliği görüp başlıgı açan arkadaştan bi cevap bekledim sadece... bu görüşe karşı gelerek yada saçma sapan sözler edip konunun dışına çıkmayacak kadar bilinçliyim merak etme...

ben ulkuculuk gorusune karsı geldın fılan demedım..
konunun satanizmle alakası nedirde yasasın satanızm yazıyorsun?

bahçeliyi beğenmeyen
türkeşe ses çıkaramayan
atatürkü sevmeyen

türk-islam sentezi adı altında ranttan para kazanan
ülkücülerdir

türklük,vatan,namus,bayrak diyenleri kötülemek isteyenlerdir

bahçeli türkeş gibi olamayacağından onu yetersiz görsede yinede ona bağlı olanlar
türkeşe ses çıkaramayanlar değil türkeş öl derse ölecek olan insanlar
atatürkü sizin gibilerden daha çok seven ama sizin kadar sevdiğini belli edip bundan fayda sağlamaya çalışmayanlar

türk-islam davasından sadece manevi olarak faydalanmaya çalışan ve ona hizmet eden

türklük,vatan ,namus ,bayrak diyen ve samimi olarak bunu söyliyebilen herkesle uzlaşabilecek olan ülkücülerdir ve şuanda siyasi olarak bu ülkeye bütün görüşlerden daha faydalı olanlarda ülkücüler dir .milliyetçi harekettir .istediğin kadar inkar edip karalayabilirsin .bu senin kişiliğinle alakalı bişeydir .

bozkurt kardeş .bizde lider adayı çok aslında .partinin üstteki isimleri çok güzel saygın isimler .ama bu adamlar da kongrede her ne hikmetse bahçeliyi seçiyorlar .ramiz ongun şimdi partiden ayrılmış bir isim .ayrılması zaten bitirdi benim gözümde onu .çünkü en az ramiz ongun kadar saygın kişiler ve delegeler bahçeliyi seçiyorlar .buna saygı duymalıydı .ve kendide aday olmalıydı .kim kazanırsa ona hep birlikte destek vermeliydik .ama o ve onun gibi bir kaç kişi bunu yapmadılar .ben illa da bahçeli olcak demiyorum .dediğim gibi çok insan var lider olabilecek kalitede .ama hepsi bahçeliyi seçimişse saygı duymak lazım ve bir eksiklik varsa giderilmesini beklemek ve yardım etmek gerekir .

hakLısın emrah ağabey.
kısa bir ban süresinden sonra konulara şöyle birde göz atınca GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR kanısına vardım.
Ülkücüler birleşsin iktidara yerleşsin.
Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin!

basında sadece devlet bahcelı yazısını okudumda gerısını okumak bıle ıstemedım benım ınandıgım sevdıgım ulkuculuk devlet bahcelı hayatta olamaz ben sayın TURKES zamanını bılır ve yasaım TURKES vefat ettı benım ıcın ULKCULUKte ole olsu takı TURKES gibi Birisi gelene kadar

Geri