MHP ve BBP den "hatırla sevgili" ye tepki.

dizi gerçekten gerçekleri anlatmıyor örneğin deniz gezmiş in asıldığı sahnede söylediği sözleri kırpmışlar.

Sen hala tarihini dizilerden öğreniyorsan gülüm
bize kapak değil
sana fragman lazım.

Maçanız sıkmayınca:
-Abi bizi dövdüler,gidip dövün şunları demek kolay,hem öyle her şey filmlerdeki gibi oluvermiyor be gülüm.
İşte lanet olsun şu ülkücü kardeşlerimizdeki insan sevgisine ya
belki o yüzden dövmüyorlardır dtp lileri

komiksiniz ya,çoluk*çocuk adam sanacak ya
lem siz yolda muro rolünü oynayanı görseniz terörist diye kaçacak yer arayacaksınız nerdeyse be.
Amaç tarihin nasıl yanlış aktarıldığını,ve bir devrin yargılanmış ve suçlu bulunmuş insanların kahraman yapıldıklarının eleştirilmesiydi gülüm.
Kalkmış kurtlar vadisini örnek gösteriyorsun.
Alaka ya bak..

dtplilerden pkklılardan korkuyosunuz siz bana masal anlatma .taş yemekten oranız buranız kanar diye korkarsınız.solculara efendilere okuyan topluma yararlı olan talebelere gücünüz yeter.çünkü sizin ideolojiniz solcuları bitirmek.dtp ve pkklılarada insan sevgisi göstermek.şu sevginizi birazda solculara gösterin.

Böyle dizilere izin veriyorlar sonra insanlar neden kutuplasıyor diyorlar

böyle diziler diyorsun da senin avatarın da da kurtlar vadisi var.
o dizinin insanları hangi yönde eğittiğini çok merak ediyorum.:saskin
mafyalık insan öldürme nasıl kutsal bir eğitimdir doğrusu takdir etmek gerekir...:clap :durdurun

al bi dandik filmde o lan onun nesi gerçek bide allah için o filmde amerikayı kötülesinler....

yok kardeşim mhp yi çekemiyolar TEK şuçlu mhp mi :(

degazor35´isimli üyeden Alinti
Sen hala tarihini dizilerden öğreniyorsan gülüm
bize kapak değil
sana fragman lazım.

Maçanız sıkmayınca:
-Abi bizi dövdüler,gidip dövün şunları demek kolay,hem öyle her şey filmlerdeki gibi oluvermiyor be gülüm.
İşte lanet olsun şu ülkücü kardeşlerimizdeki insan sevgisine ya
belki o yüzden dövmüyorlardır dtp lileri

komiksiniz ya,çoluk*çocuk adam sanacak ya
lem siz yolda muro rolünü oynayanı görseniz terörist diye kaçacak yer arayacaksınız nerdeyse be.
Amaç tarihin nasıl yanlış aktarıldığını,ve bir devrin yargılanmış ve suçlu bulunmuş insanların kahraman yapıldıklarının eleştirilmesiydi gülüm.
Kalkmış kurtlar vadisini örnek gösteriyorsun.
Alaka ya bak..

sadece gülüyorum lan 65 milyon türk azınlıkları tükmürükle boğarız bu ülkede kan gölüne döner bu ülke ordu adamı napar bilinmi sen:......!:....:.:)

Şişliyi ben bilirim ermeni ve solcu doludur.Bize laf söyleyene kadar sen kalkıp birşey yapamadın mı be adam?

Bir dahakine yaptıkları zaman haber vermeyi unutma tamam mı siz yağlıya yağsıza karışmayın :goz:

dtplilerden pkklılardan korkuyosunuz siz bana masal anlatma .taş yemekten oranız buranız kanar diye korkarsınız.solculara efendilere okuyan topluma yararlı olan talebelere gücünüz yeter.çünkü sizin ideolojiniz solcuları bitirmek.dtp ve pkklılarada insan sevgisi göstermek.şu sevginizi birazda solculara gösterin.

cevap bekliyoruz sayın utkukan ;)

bende kurtlar vadisine tepki gösteriyorum ülkücülerin dizisi kalksın yayınlardan bu dizi yüzünden liselerde birbirlerini bıçaklayıp herkes polat alemdar yani apdullah çatlı olmaya özeniyor

ülkücülerin türk inasanlarına yani solculara 80 li yıllardaki soykırımını anlatıyor,gerçekleri anlatıyor HATIRLA SEVGİLİ o yüzdenmi zorunuza gidiyor.bölücüymüş ben solcuyum diye pkklımı oluyorum yaaa.dün gece istanbul şişlide bir grup öcalan sempatizanları yürüyüş yapıp çöp bidonlarını yakmışlar nerdesiniz ülkücüler lafla peynir gemisi yürümez.solcularla uğraşmayın bölücülerle(pkklı dtplilerle) uğraşın yazdıklarım sizin gibi milliyetçilere kapak olsun

KARDEŞ K. V HANGİ BÖLÜMDE ÜLKÜCÜLÜĞÜN PROPAGANDASINI YAPTI. pkk LILAR İLE ÇATIŞTIĞI İÇİN EĞER ÜLKÜCÜLERİN DİZİSİ DİYORSAN SAĞOL KENDİ AĞZINLA BAK İTİRAF VE KABUL EDİYORSUN Kİ pkkLILAR İLE MÜCADELE EDENLER ÜLKÜCÜLER!!! 80li YILLARDA KİMSEYE SOYKIRIM YAPILMADI ÜLKÜCÜLERDE 5000 ŞEHİT VERDİ AMA ALLAHA ŞÜKÜR Kİ BUGÜN O ŞEHİTLER SAYESİNDE KOMUNİZM TÜRKİYE'DE BİTTİ. TARİHİ YANLIŞ YERLERDEN ÖĞRENİYORSUN!!!

Şişliyi ben bilirim ermeni ve solcu doludur.Bize laf söyleyene kadar sen kalkıp birşey yapamadın mı be adam?

Bir dahakine yaptıkları zaman haber vermeyi unutma tamam mı siz yağlıya yağsıza karışmayın :goz:

ülkücüler anca 80 kişi toplanıp 5 kişiye dalarlar ondan iyi anlarlar ona lafım yok.ama bu daldıkları pkk lı falan degildir"reis" diye tabir edilen zatı muhteremin hoslandıgı kızla cıkan cocuk ve onun arkadaslarıdır genelde.

ülkücüler anca 80 kişi toplanıp 5 kişiye dalarlar ondan iyi anlarlar ona lafım yok.ama bu daldıkları pkk lı falan degildir"reis" diye tabir edilen zatı muhteremin hoslandıgı kızla cıkan cocuk ve onun arkadaslarıdır genelde.

KARDEŞ BUYUR GEL BENDE REİSİM VE BİR FAKÜLTE YÖNETİYORUM BİR TANE KIZ OLAYI GÖRÜRSEN YÜZÜME TÜKÜR. LÜTFEN BU ÖNYARGILARDAN KURTULALIM BE OBJEKTİF BAKALIM ÜLKÜCÜLERİ DOĞRU TANIMAYA ÇALIŞALIM. YOK DEMİYORUM ELBETTE VARDIR SENİN DEDİĞİN GİBİ OLAN AMA HEPSİNİ BÖYLE YARGILAMAYALIM. HER SAĞLAMIN İÇİNDE ÇÜRÜK VARDIR BUNU DA UNUTMAYALIM. BEN İDDİALIYIM YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ BUYUR!!!

kurtlar vadisi senelerdir yayındaysa kimsenin şikayete hakkı yok

tepkide geç bile kaldılar...

yozgattan adam çıkmaz birader,masal anlatma bana

KARDEŞ DİKKATİNİ ÇEKERİM YOZGATTA ÜNİVERSİTEDEYİM DEDİM YOZGATLIYIM DEMEDİM. ANKARALIYIM. AYRICA HEPSİ BU VATANIN TOPRAĞI VE İNSANI BU ŞEKİLDE YARGILAYAMAZSIN. HER YERİN İYİSİ VE KÖTÜSÜ VARDIR. AMA ANLATAMIYORUM GALİBA HERKES KAFASINDA SABİT ŞEYLER BELİRLEMİŞ O TABULARI YIKIP YAPICI BAKAMIYOR. YAZIK BU VATANA!!!

bunlarda herşeye muhalefet kardeşim alla alla

KARDEŞ DİKKATİNİ ÇEKERİM YOZGATTA ÜNİVERSİTEDEYİM DEDİM YOZGATLIYIM DEMEDİM. ANKARALIYIM. AYRICA HEPSİ BU VATANIN TOPRAĞI VE İNSANI BU ŞEKİLDE YARGILAYAMAZSIN. HER YERİN İYİSİ VE KÖTÜSÜ VARDIR. AMA ANLATAMIYORUM GALİBA HERKES KAFASINDA SABİT ŞEYLER BELİRLEMİŞ O TABULARI YIKIP YAPICI BAKAMIYOR. YAZIK BU VATANA!!!

peki ben solcuyum.sen bi ülkücü olarak beni bölücü komünist olarak yargılıyormusun?

peki ben solcuyum.sen bi ülkücü olarak beni bölücü komünist olarak yargılıyormusun?

KARDEŞİM SENİ TANIMIYORUM BEN. HER SOLCU KOMÜNİST DEĞİLDİR. SEN KENDİNİ ÖYLE GÖRÜYORSAN O FARKLI. BEN ÖYLE GÖRMÜYORUM. SOLCULUĞA DÜŞMANLIĞIM YOKTUR ÇOKTA SAYGI DUYDUĞUM İNSAN VARDIR. AMA KOMÜNİZME ASLA!!!

Geri