Mhp ve bbp birleşme için görüşüyor

genel baskan değişmeli hereyden önce birlesmede hayır vardır diyorum hatta Osman Pamukoğlu “Hak ve Eşitlik” partiside birleşme mhp ile

hem artık saglam bir oluşum kurulmalı akp ye karşı yeni çoklu bir oluşum her kesim hitap eden bir oluşum zaten akp bunu yaptı

genel baskan değişmeli hereyden önce birlesmede hayır vardır diyorum hatta Osman Pamukoğlu “Hak ve Eşitlik” partiside birleşme mhp ile

hem artık saglam bir oluşum kurulmalı akp ye karşı yeni çoklu bir oluşum her kesim hitap eden bir oluşum zaten akp bunu yaptı

Alperen Ocaklari ve Ülkü Ocaklarina mensup genç tebaanin fikriyatinda farklılık oldugunu savunan arkadaşlarımız var. Ülkü Ocaklarina Milliyetçi ama dinden uzak Alperen Ocaklarina Dine yakın Milliyetçiliği sınırlı olarak yorumlayanlar var. Çok yanlış. Bu dava gibi Tebasıda temiz saf pak. Yönetilemediğinden sebebtir ki ayrı ayrı kollara yarılmıştır. Birbirimizden bu kadar ayrı kalmış olmak SİZ ve BİZ cepheleriyle konuşmak Türk-İslam Sentezini hem maddi hemde manevi içtihatlarıyla benimsemiş ve yaşamaya-yaşatmaya and içmiş gençler olarak bizleri çok üzüyor. Ne ÜLKÜ OCAKLARI NEDE ALPEREN OCAKLARI birbirinden temelde farklı değildir. HER İKİSİNİNDE KAYNAĞI yektir. KAYNAK İLAY-I KELİMETULLAH KAYNAK KURAN-ı KERİM'dir. Birbirimize hoş olmayan ithamlarda bulunarak itin çakalın ekmeğine yağ sürmeyelim.
Birlikten güç doğar! Allah hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin ki şüphemiz yok ALLAH NURUNU TAMAMLAR!!

Denildiği Doğru Bu Ülkede Sadece AkParti Ve Diğerleri Diye 2 ye Ayrılıyor Partiler.. :)

Birleşsin Birleşeceği Kadar .. Sonuç Yine Aynı Olacağından Eminim.. Çünki Ülkenin Bi Çoğu Yapılan İcraatların Farkında.. : ) %47 İnkar Edilecek Bi Oran Değil .. Diğer Partilerin Bi Çoğunu Topla 2yle Çarp Anca Yetişiyordu Bence Yine Aynısı Olacak.. : )

Ayrıca Yanlış Anlaşılmasın Tabiki Herkesin Fikri Kendine Bu Benim Fikrim.. :) Diğer Arkadaşlarında Fikrine Sonuna Kadar Saygım Var..

hani bu mhp tek başına ihtidar olacaktı:D

Alperen Ocaklari ve Ülkü Ocaklarina mensup genç tebaanin fikriyatinda farklılık oldugunu savunan arkadaşlarımız var. Ülkü Ocaklarina Milliyetçi ama dinden uzak Alperen Ocaklarina Dine yakın Milliyetçiliği sınırlı olarak yorumlayanlar var. Çok yanlış. Bu dava gibi Tebasıda temiz saf pak. Yönetilemediğinden sebebtir ki ayrı ayrı kollara yarılmıştır. Birbirimizden bu kadar ayrı kalmış olmak SİZ ve BİZ cepheleriyle konuşmak Türk-İslam Sentezini hem maddi hemde manevi içtihatlarıyla benimsemiş ve yaşamaya-yaşatmaya and içmiş gençler olarak bizleri çok üzüyor. Ne ÜLKÜ OCAKLARI NEDE ALPEREN OCAKLARI birbirinden temelde farklı değildir. HER İKİSİNİNDE KAYNAĞI yektir. KAYNAK İLAY-I KELİMETULLAH KAYNAK KURAN-ı KERİM'dir. Birbirimize hoş olmayan ithamlarda bulunarak itin çakalın ekmeğine yağ sürmeyelim.
Birlikten güç doğar! Allah hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin ki şüphemiz yok ALLAH NURUNU TAMAMLAR!!

Sizinle hiçte aynı fikirde değilim beyefendi.
Alperen ocakları, Topkapı sarayında içki içenlere tepki gösterip
kavgasını savunurken;

ülkü ocakları ağzını açma zahmetinde bile bulunmadı.

Keza rahmetli reisle, sayın bahçeli arasındaki farkta ayan beyan
ortadadır.

Birleşse rahmetli başkan birleşme kararı alırdı.

birleşme kararına sonuna dek karşıyım.

mhp nin başında rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu olacaktı işte o zmn hersey değişirdi.....

İlkönce kendinizi,sonra liderlerinizi sorgulayın.
Sanki 80 öncesinin sağ-sol polemiklerini aratmayacak yazı ve yorumlar bu camianın içindekilere hiç yakışmamış.
Şovenist hareketlerle yapılan gösterilerin haklılığı olmayacağı gibi,istismar edilen olay yada hareketlerede sessiz kalmamak gerekir.Yani ÖZ de birlik olmak şarttır ancak okuduğum yorumlar sanki iki düşman milletin ben onunla barışmam demesinden öteye gitmemiştir.Zaten sizin,benim demem yada yazmamla olacak iş değildir bu birleşme yada birleşmeme ancak eğerki bir bbp li bir mhp liyi yukarıdaki yorumlar gibi görüyorsa sormak isterim:
Artık Alperen ocaklarında ne öğretiyorlar ?

İlkönce kendinizi,sonra liderlerinizi sorgulayın.
Sanki 80 öncesinin sağ-sol polemiklerini aratmayacak yazı ve yorumlar bu camianın içindekilere hiç yakışmamış.
Şovenist hareketlerle yapılan gösterilerin haklılığı olmayacağı gibi,istismar edilen olay yada hareketlerede sessiz kalmamak gerekir.Yani ÖZ de birlik olmak şarttır ancak okuduğum yorumlar sanki iki düşman milletin ben onunla barışmam demesinden öteye gitmemiştir.Zaten sizin,benim demem yada yazmamla olacak iş değildir bu birleşme yada birleşmeme ancak eğerki bir bbp li bir mhp liyi yukarıdaki yorumlar gibi görüyorsa sormak isterim:
Artık Alperen ocaklarında ne öğretiyorlar ?

Cumhuriyeti ve Devrimleri öğreteceklerini sanmıyorum bilakis osmanlıcılığı öğretiyor olmalılar...

Cumhuriyeti ve Devrimleri öğreteceklerini sanmıyorum bilakis osmanlıcılığı öğretiyor olmalılar...

Ömrü hayatınızda hiç alperen ocaklarına geldiniz mi?
O zaman anlardınız neyin en olduğunu.

Keza Osmanlı olmasaydı belkide anadoluda bir bizanslı olacaktınız.
Yani bir hristiyan rum.

Ömrü hayatınızda hiç alperen ocaklarına geldiniz mi?

maltepe alperen ocağına gitmiştim

Alp Eren adını hiç hakketmiyor bu ocaklar, çünkü Alp likten ne Erenlikten nede Dedelikten haberleri var Bu ocağın adı arapçı sofu ocağı olsaydı şaşırmazdım.

Erenler Divanını bilmezsin Kırklar Cemini bilmezsin Dedelerden haberiniz yok Alplikten Erenlikten bahsedersiniz...

yok yahu, inanmam. birleşemezler

Alp Eren adını hiç hakketmiyor bu ocaklar, çünkü Alp likten ne Erenlikten nede Dedelikten haberleri var Bu ocağın adı arapçı sofu ocağı olsaydı şaşırmazdım.

Erenler Divanını bilmezsin Kırklar Cemini bilmezsin Dedelerden haberiniz yok Alplikten Erenlikten bahsedersiniz...

Doğrudur. Zira alperen ocakları "Türk İslam Davası" için vardır.
"Dede"lik davasında değildir.

Ayrıca Kırklar Cemini bilerek demokrasiye ve cumhuriyete nasıl
hizmet ediliyor onuda anlamış değilim. Yine bu türkülerin
Atatürkçülükle ne alakası var oda ayrı bir konu.

Fakat tartışacak değilim. Saygılarımla...

MHP ile birleşemwk CHP ile birleşmekle eşdeğerdir. Çünkü farkları kalmadı

birlesmek gerekiyorsa birlesilmeli olmadık insanlar birlesiyor tabanı aynı olanlar neden birlesmesin bastasi suandaki liderler egolarından vazgecip ulkemizin hayrına gerekeni yapmalı

yine sen ve yine bi yorum

bu sefer de alevi tarzı ifadeler

ALLAH aşkına sen necisin bi söyle ya !?

her yerde farklı bir yorum her yerde farklı bir adam

ama olayı çözdüm , alevisin bu yüzden kızılbaş bi tarz ve lafta dini değil dinciyi sevmem ayağıyla insanları islamiyetten soğutma hareketinde bulunanlardansın

fakat farketmez it ürür kervan yürür ( bu atasözüdür sana veya başkasına bi hakaret değildir , yanlış anlaşılmasın )

Alperen Ocakları ve Ülkü Ocakları kardeştir.
Sen-ben kavgası yaparken,ülke elimizin altından kayıp gidecek.
Sokakları , Eşkiyalar sardı .
Ülkü Ocaklarımız , Alperen Ocaklarımız Sessiz.
Hayırlısı Neyse O Olur İnşallah.
Ama Devlet Bahcelı MHP'nın basındayken zor gibi.

Katılıyorum... :closedeyes:

ayrı dünyaların insanları birleşemezler

Geri