Mhp Türk Dünyasını Birleştirme Sevdasından Vazgeç..

işine geldiği gibi yorumlama." '(Yeryüzünde) Fitne kalmayıncaya ve din (yalnız) Allah'ın oluncaya kadar onlarla savaşın'' ....Bu ayet peyganberimize Savaşması ve İslamı yayması için indirildi.Dikkat edersen müslümanlara eziyet ediliyor du , ve karşı taraf islama inanmayanlardı.SAKIN BUNU TÜRKİYEDE DENEMEYİ AKLINIZDAN BİLE GEÇRİMEYİN.

Ayeti anlamını anlamadan yorum yapınca ortaya böyle komik sözler çıkıyor :D
bence mhpnin kendi kuyruk acısı var öyle bir partiki bırak kendinden olmayanı daha dün sarmaş dolaş olduğu üyelerini istifa ettiler diye hain ilan ediyor yani her mhp li potansiyel bir haindir :clap evet bencede öyledir

bölünme bölünme diyorsunda dünya üzerinde en çok kendi içinde bölünüp devlet kuranlar türklerdir atalarımızdamı kızıl it oluyor

sen koskoca insansın öne boz köpek kızıl it sürüyorsun

Sen hiç aynaya baktın mı???

Ağır ol da molla desinler daha Bozkurt diyemeyenler bize Milliyetçilik dersleri veriyorlar:vur

Kisisel soylemlerden kacınınız lufen ve ciddiyet

bence mhpnin kendi kuyruk acısı var öyle bir partiki bırak kendinden olmayanı daha dün sarmaş dolaş olduğu üyelerini istifa ettiler diye hain ilan ediyor yani her mhp li potansiyel bir haindir :clap evet bencede öyledir

bölünme bölünme diyorsunda dünya üzerinde en çok kendi içinde bölünüp devlet kuranlar türklerdir atalarımızdamı kızıl it oluyor

sen koskoca insansın öne boz köpek kızıl it sürüyorsun

Bugün kurtla köpeği karıştıran yarın kim bilir neleri karıştırır Aman dikkat!
Cevap vermeye gerek duymuyorum:goz:
Sadece birileri dikkat çekmeye çalışıyorlar.Özenme harcanırsın diye bir laf vardır..
VesseLam

Ayeti anlamını anlamadan yorum yapınca ortaya böyle komik sözler çıkıyor :D

Sen hiç aynaya baktın mı???

Ağır ol da molla desinler daha Bozkurt diyemeyenler bize Milliyetçilik dersleri veriyorlar:vur

bence sen ayeti kendine çekiyorsun islam kendi içinde çelişen bir din değildir ne der islam suçsuz bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir siz durmadan savaşmaktan söz ediyorsunuz fitne fesadın kimde olduğu çok belli doğuda ucuz bilgisayar satılmasını bile kıskanan zihniyet fitneden fesattan söz etmesin bana sende bize din dersi verme

cevap veremiyorsan aşağılama bozkurtta derim sen kızıl it demezsen yaptığın faşistliktir kurt köpek milliyetçiliğini öğretecek kadar düşmedim ki görüyorumki sen bunu yaşıyorsun

birde bu forumun taraflı olduğunu düşünmeye başladım bizim her yorumumuz silinirken aşağılık yorumlarından dolayı bir kere uyarı aldınmı merak ediyorum

bence sen ayeti kendine çekiyorsun islam kendi içinde çelişen bir din değildir ne der islam suçsuz bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir siz durmadan savaşmaktan söz ediyorsunuz fitne fesadın kimde olduğu çok belli doğuda ucuz bilgisayar satılmasını bile kıskanan zihniyet fitneden fesattan söz etmesin bana sende bize din dersi verme

cevap veremiyorsan aşağılama bozkurtta derim sen kızıl it demezsen yaptığın faşistliktir kurt köpek milliyetçiliğini öğretecek kadar düşmedim ki görüyorumki sen bunu yaşıyorsun

birde bu forumun taraflı olduğunu düşünmeye başladım bizim her yorumumuz silinirken aşağılık yorumlarından dolayı bir kere uyarı aldınmı merak ediyorum

Yazdıklarından dolayı Kardeş seni kutluyorum...Bende Sunu eklemek istiyorum evet MHP Türlük Ülküsünden yatay geçişle akp ülküsü ne kaydı.Var olan tabanınıda kendine küstürdü.(sorgulayıp , Düşünen , fikir Yürüten ,Vijdanında Yargılayan' ları)Tabii Körü körüne İtaat edenler kendi bildiğinin değeri olmayan ne denmişse o değerli olanlar savunacaktır.Hatayı görmek ve hatadan dönmek erdem ister.

Ülkücülük basit bir kavram değildir.Kişiye değil vatana vatana hizmet edilir.

eger ki türban tuttumundan MHP de bir seyler degıstıgını dusunuyorsanız yada dusunuyorlarsa demek kı kafalarından MHP yaratıp ona ınanmıslar yıllardır cızgımızden sapmadan yuruyoruz ALPASLAN TURKES olsa oda aynısını yapardı cunku saglıgındakı demeclerı buna örnektir....MHP AKP nın dayanagı falan da degıldı yukardakı sözlerı sımde de DEVLET BAHCELI ye sorsanız yıne aynısını der kı ornek ıstıyorsanız suan gundemde olan VAKIFLAR YASASINDA MHP bu yasa vatan hainligi ile esdegerdir demistir...MHP chp gıbı herseye muhalefet edecek degıldır........böyle bır zorunlulugu mu var zaten chp nın yuzunden AKP bu kadar oy almadı mı BAYKAL ın da TAYYIP den kalır yanı yok konusuyor konusuyor hep konusuyor.........DÜN BİZ MİLLİYETCIYKEN BİZİ KAFATASCILIKLA SUCLUYANLAR BUGUN MİLLİYETCILIK KIMSENIN TEK ELINDE DEGILDIR DIYOR........puhahahha EN AZ TAYYIP KADAR CABUK GOMLEK DEGISTIRIYOSUN SAYIN BAYKAL........DUN NASILSAK BUGUNDE O YUZ....ISTEYEN TARIHE BAKSIN ISTEYEN ANSIKLOPEDIYE........:goz: :goz:

eger ki türban tuttumundan MHP de bir seyler degıstıgını dusunuyorsanız yada dusunuyorlarsa demek kı kafalarından MHP yaratıp ona ınanmıslar yıllardır cızgımızden sapmadan yuruyoruz ALPASLAN TURKES olsa oda aynısını yapardı cunku saglıgındakı demeclerı buna örnektir....MHP AKP nın dayanagı falan da degıldı yukardakı sözlerı sımde de DEVLET BAHCELI ye sorsanız yıne aynısını der kı ornek ıstıyorsanız suan gundemde olan VAKIFLAR YASASINDA MHP bu yasa vatan hainligi ile esdegerdir demistir...MHP chp gıbı herseye muhalefet edecek degıldır........böyle bır zorunlulugu mu var zaten chp nın yuzunden AKP bu kadar oy almadı mı BAYKAL ın da TAYYIP den kalır yanı yok konusuyor konusuyor hep konusuyor.........DÜN BİZ MİLLİYETCIYKEN BİZİ KAFATASCILIKLA SUCLUYANLAR BUGUN MİLLİYETCILIK KIMSENIN TEK ELINDE DEGILDIR DIYOR........puhahahha EN AZ TAYYIP KADAR CABUK GOMLEK DEGISTIRIYOSUN SAYIN BAYKAL........DUN NASILSAK BUGUNDE O YUZ....ISTEYEN TARIHE BAKSIN ISTEYENANSIKLOPEDIYE........:goz: :goz:

MHP kruldu kurulalı Türkiyeye ne kazandırdı....? Partinin programını kim uygulayacak
Parti başındaki kişimi ; yoksa partiye gönül verenler mi.Gönül verenler acaba programda eksik kısımları dile getire bilir mi...Tutucu ve kapalı parti.Herşeyi Kendi insiyatifinde ve gizli yapmayı amaçlar..yoksa " TBMM Genel Kurulu’nda, MHP'nin cemaat vakıflarıyla ilgili gizli oturum teklifini AKP reddetti. " ....Yiğidi öldür hakkını verelim.:vur...Milliyetciliği Kimse tekeline alamaz.Nasıl ki ne MUTLU Türküm diyene diye Biliyorsa İnsan İslami ve Milli değerlerini Bir partiye mal etmeden savuna bilmeli...Bir Partiye gönül vermeyle Ne milliyetci nede Müslüman olunur....:saskin

Mhp yanlış yaptı.arkadaşlar.akp ile birlikte Mhp türkiyeyi daha fazla kaosa sürükledi.sen başbakanı heryerde eleştir.her zman set çık.yaptırımlarını beğen me.en önemli türban sorununda adama destek ver.ondan sonra bız doğru adım attık herşey vatan çıkarı değin buna.yanlış çok yanlış

bir defa vatanın çıkarlarını korumak türbana destek vermekle olmaz.verdiniz bakalım bundan sonra olacaklarda bu desteğin arkasında olun

konuyu kişiselleştirme diye uyarı aldım sadece şunu söyliyeyim 3 kere banlandım :D:D

türk birliğini kuracaksınız herşey güzel mi olacak azeriler türkleri sevmez biliyomusunuz,kazakistanda mütemadiyen işçilerimizi dövüyolar.islam birliği diyenler de 1.dünya savaşını hatırlasın arapların kalleş olduğu ortaya çıkmıştı hala da öyleler.yani biz kendi ülkemize bakalım bırakın türk birliğini elin aç özbekini azerisini biz mi doyuracaz biz çok mu tokuz

çanakkaleye top taşıyan kadınlarımızın saçları fönlümüydü? başörtüsü bizim kültürümüzde nasıl yok? yok diyenler eski aile fotoğraflarını kontrol etsin. ha ordada yoksa soy ağacını kontrol etsin...

durumu kavrayamamışsın galiba fönlü olsa ne olur kel olsa ne olur çrşaflı olsa ne olur

vatan savunmasını ikinci plana atarak neyi savunuyorsun yoksa türbanı mı savunmaya çalışıyorsun aklınca

Söz konusu vatansa gerisi teferruattan ibarettir
_________________________Gazi Mustafa Kemal Atatürk

vatan savunulduktan sonra bütün teferruatlara devrimler son vermiştir...
muassır medeniyetler seviyesine ulaşmak ve geçmek adına yapılan devrimleri yok saymak benliğini kaybetmiş şerefsizlere yakışır

yapılan devrimlerle arap alfabesi olsun kılık kıyafet olsun halifelik olsun sanayi olsun ne kadar çağın gerisinde kalmış uygulama olsun inanç(şeriat) olsun hepsi devrimlerle son verilmiştir

lafa bak yaff fönlümüy dü çarşaflımıydı tangalımıydı bir tarza kadar indirgenmiş ..
madem söyle arkadaş nenelerimizin iç çamışırınıda bilirsin sen şimdi fönü bildiğine göre
.vatan savunmasındaki teferruatları ön plana çıkararak vatan savunmasını küçük düşürenlere zavallı meczup yobaz kelimeleri hafif kalır...

türk birliğini kuracaksınız herşey güzel mi olacak azeriler türkleri sevmez biliyomusunuz,kazakistanda mütemadiyen işçilerimizi dövüyolar.islam birliği diyenler de 1.dünya savaşını hatırlasın arapların kalleş olduğu ortaya çıkmıştı hala da öyleler.yani biz kendi ülkemize bakalım bırakın türk birliğini elin aç özbekini azerisini biz mi doyuracaz biz çok mu tokuz

Azeriler öyle mi diyor :vur :vur

Bir Millet İki Devlet diyorlar bari Allahtan kork.Kazaklara da gelince eee seneler boyu moskofların etkisinde kaldılar ama herşey düzelecektir elbet.Piyasaya da gelince sana şöyle söyleyeyim; Tüm Türk Devletleri sadece ekonomilerini birleştirse sadece Türkiye ye 250 milyon dolar sermaye kalıyor :goz: Elin aç özbek azerisi dediğin sadece bir boydur ve onlar kardeşimizdir.

O hangi millettir tarihi sırdır
Bin adla bölündü yinede birdir
Beni huzuruna bu dert getirir
Selam dar ağacı aleykumselam

Bu T.C nin sorunu ...O devletlerde Türk değil mi...Onlarda Bu kavgalar oluyor mu bunu merak ettim ..
T.C de Türban sorunu yok ..Türki Devletlerde de yok.sadece Türkiyede din simsarları cok iş yapıyor.

"Özgürlükler adına ortaya çıkan tahrikler, Türkiye’nin iç bünyesini, toplumsal dokusunu tahrip edecek boyutlar kazanmıştır. Yola düzülen kin ve husumet kervanının başını, maalesef Başbakan çekmektedir."

bana bu söz inandırıcı gelmedi .yani sn.devlet bahçeli nin böyle demiş olduğunu sanmıyorum.devlet bahçeli mert bir insandır sözü senettir kesinlikle endek döndek değildir kesinlikle öyle-böyle biri değildir.ne diyorsa o
çok şükür ki siyasetçilerimiz şerefli ve namuslu insanlar .
Atatürk ilke ve inklaplarına Cumhuriyetimize şerefleri ve namusları üzerine bağlılar

abicim siz kendinizi öyle bir kaptırmışsınız ki: şu ne derse doğrusdu o öyle yapmaz böyle yapmaz.. ot gibi yaşıyosunuz..

başka birisi de çıkmış diyor ki: "bu ülkede tek bir Ülkücü genç hayatta olduğu müddetçe ne orak çekiç bayrağı sallayabilirsiniz ne de milli ve manevi değerlerimize karşı çıkabilirsiniz. bunu ister thdit ister uyarı olarak algılayın."

bizim derdimiz orak çekiç bayrağı sallamak değil, daha özgür, daha insanca, daha eşit bir dünyada BİR ARADA yaşamaktır.

türbanın serbest olmasına bi şey diyemem, sonuçta hak vce özgürlükler için savaşıyoruz. ama din ile ilgili her hangi bir somut terimin anayasaya girmesi "laiklik" ilkesine aykırıdır.

ATATÜRKÜN ARKASINA SIĞINIRKEN İLKELERİNİ DE BENİMSİYORMUSUNUZ GERÇEKTEN????

Bizim Turan Davamıza Sizin Ne Beyniniz Ne Yüreğiniz Yeter.biz Sizden Ne Yardım Ne De Onay Bekledik. Gölge Etmeyin Yeter .

Turan Ülküsüne Türk vatandaşlarının Birşey dediği yok..Sadece Şimdiki MHP liderinin tutum ve davranışları konuşmaları tutarlı değil...Karşılıklı konuşarak eksikleri tamamlamak lazım ben bilirim mantığı dönemleri kapandı.

Geri