laleye valla billa ben ne kastettiğimi biliyorum açığımı yakalamaya mı çalışıyorsun. Türkiye tek sen değil lan çakal. baban tek mi kurtardı denyo? Burda bana kalkıp yamuk yumuk konuşma ağzına sokarım o direği.! diğer deliğine güveniyorsan orayada sokarım.!
doğduğum yer toprağımdır kralıda çıtını çıkaramaz.!
pasa bana burda kalkıpta kulaktan duyduklarınla artist artist konuşma. tc yazıyor diye türküm demeni ise kesinlikle kabullenmiyorum. öyle bir ülke ki verdiği nufüs cüzdanında islam dışında ki dine xxx yazıyorkim türklüğü kabul ediyorsa o türktür ben değilim.!
kocareis gerekli bilgiler özelimden şahsına ulaştırılmıştır. daim beklerim.! sözünün arkasında durupta gelecek misin gelmeyecek misin göreceğiz![]()
Sen kimsin ki o adama köpek diyorsun ? kalkıp bana burda dünün çakallığını yapma. Olmayanın da a.q. zaten sizin gibi sağa sola saldırtmak için çakal arıyorlar.!
Kimse kanki olmadı orası meclis resmi bir yer ve karşında ki düşmanın olsa da sana el uzatınca o eli sıkmak Türklüğün şerefinde namusunda vardır.
bende kaplana kızmaya başladım böyle denyolarla nasıl muhattap oluyor diye
[ biz zafer işareti yapmaya alışmışken kurt işareti yapmak mı
ölsekte yapmayacağımız tek şey
,
kaplan abi gözün seveyim öyle çakallarla muhattap olma bir daha bizi üzme![]()
zaten kendi toprağımdayım.!
Yaşasın halkların kardeşliği turk kurt dıye ayıranlar kalleştir asıl muhım olan bu canım vatanda özgür ve kardeşce yasamaktır.. Silahla çözüm olmaz..
senin bu vatandan alacaığın toprak 2 metrelik mezar yerin bile olamaz!
Yaşasın nazlı nazlı dalgalanan bayrağımız.
Dikkat et o kürt bayrağının direği bi yerine girip bayrak yerine seni göndere çekmesin