MHP,dtp ile bayramlaşmadı

Börteçine9

New member
Reaction score
0
MHP ile DTP arasında, yaşanan bazı terör eylemleriyle yeniden gerilen siyasi ortam, bayramlaşma programına da yansıdı. DTP'ye MHP randevu vermedi. DTP'ye AKP, Anavatan Partisi ve Saadet Partisi randevu verdi. CHP yönetimi de DTP'ye randevu vermezken, DSP ve SHP ise DTP'lilerle bayramlaşacak.

Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu.

Her bayram gelenekselleşen siyasi partiler arası bayramlaşmalarına ilişkin partiler de programlarını netleştirdi.

Edinilen bilgilere göre, 22 Temmuz seçimlerinden sonra TBMM'de grup kurma hakkı elde eden DTP'ye CHP ve MHP randevu vermedi.

Bazı terör eylemleriyle yeniden gerilen siyasi ortam, bayramlaşma programına da yansıdı. DTP'ye MHP randevu vermedi. DTP'ye, AKP, Anavatan Partisi ve Saadet Partisi randevu verdi.

CHP'nin DTP'ye karşı başından beri izlediği mesafeli politika bayram randevularına da yansıdı. CHP yönetimi DTP'ye randevu vermezken, DSP ve SHP ise DTP'lilerle bayramlaşacak.

Öte yandan, 22 Temmuz seçimlerinde beklenmedik seviyede düşük oy olan Demokrat Parti ise bayramlaşma programı düzenlemedi.

MHP nin ve Ülkücü Camianın duruşu ve tavrı budur. bu duruş ve tavır yüce Türk milletinin duruşudur. MHP Türk milletinin en iyi temsil edildiği bir partidir.

ergenekon yurdun adı börtiçine kurdun adı

Mhp = Chp ikisi de ayni. Dtp liler insanligini yapsnlarda diger insanlik nezaket disi davranislar onlari grmez. Bence kendilerini kücük düsürücü davranislar bunlar...

bak arkadasım sana gerci arkadasım bile demek istemiorum ama nise sen kucuk dusuracek davranıslar nedir sen onları biliomusun bu ülküde ülkücülük var milletciilik war bu ülkenin böle boş konularla ilgili gecircek zamanı yoq siz dtp bu vatanı bölmek istiosunuz ya siz hayalmi goruyorsunuz ordan bakınca bu türk milleti keke mi ? benziyo

helal olsun mhp yee

siz mhpliller mhp dtp ile bayramlaşsaydı yine iyi yapmış derdiniz.bahçeli dtplilerle tokalaştığında iyi yapmış demedinizmi.tokalaşırken iyide bayramlaşmayınca niye iyi onu anlayamadım.mhp ne yapsa iyi oluyor.lütfen tutarlı olalım.

siz mhpliller mhp dtp ile bayramlaşsaydı yine iyi yapmış derdiniz.bahçeli dtplilerle tokalaştığında iyi yapmış demedinizmi.tokalaşırken iyide bayramlaşmayınca niye iyi onu anlayamadım.mhp ne yapsa iyi oluyor.lütfen tutarlı olalım.

Hayır tokalaşmaları benim hiçte hoşuma gitmedi.Hatta acayip derecede sinirimi bozdu ama Lider ,Doktrin ve Teşkilat tartışılmaz.Bide onların ayağına giden akplilere biraz laf söylesen ya :goz:

Hayır tokalaşmaları benim hiçte hoşuma gitmedi.Hatta acayip derecede sinirimi bozdu ama Lider ,Doktrin ve Teşkilat tartışılmaz

Hayır, demokrasilerde her şey tartışılır.Bu yazdığın cümle partililerin (geçmişte) alınan kararları tartışmasını engellemek ve onları her koşulda birarada tutmak için söylenen bir cümledir.(Yeteri kadar saçmadır)
Tartışmadan eleştirmeden doğruya ve en iyiye ulaşmak mümkün değildir. Aslında MHP Bahçeli döneminde bu Nazi geleneğinden kurtulmuştur ancak parti tabanında hala bunları duymak mümkün.

DTPlilerle tokalaşmaya gitmemesi ise hem parti açısından hemde davranış açısından son derece doğrudur.
yapılması gereken yaplmıştır.

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2210789' Alıntı:

Hayır, demokrasilerde her şey tartışılır.Bu yazdığın cümle partililerin (geçmişte) alınan kararları tartışmasını engellemek ve onları her koşulda birarada tutmak için söylenen bir cümledir.(Yeteri kadar saçmadır)

Kesinlikle doğru, iyi niyetlerle alınan ve birliğin tesisi için gerekli görülen bu tez aslında camiaya zarar vermekten başka bir işe yaramamıştır.

Tartışmadan eleştirmeden doğruya ve en iyiye ulaşmak mümkün değildir. Aslında MHP Bahçeli döneminde bu Nazi geleneğinden kurtulmuştur ancak parti tabanında hala bunları duymak mümkün.

Malesef kurtulamadı gerçekten kurtulmuş olsaydı en fazla eleştirilen dönem bahçeli dönemi olurdu.

DTPlilerle tokalaşmaya gitmemesi ise hem parti açısından hemde davranış açısından son derece doğrudur.yapılması gereken yaplmıştır.

Bayramlaşmaya giden partiler sadece AKP, SP ve SHP bu durumda konulan tavrın sadece MHP ye maledilmesi diğer partilerin hakkını yemek olur, hamasi duygularla açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum. Bir CHP lide aynı başlığı CHP bayramlaşmadı gibi açabilir. O sebepten teröriste, terörist olarak yaklaşan ve tavır koyan bütün partileri tebrik ediyorum ve bilhassa Saadet Partisinin neden bayramlaşmaya ihtiyaç duyduğunu anlayabilmiş değilim.

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2210789' Alıntı:

DTPlilerle tokalaşmaya gitmemesi ise hem parti açısından hemde davranış açısından son derece doğrudur.
yapılması gereken yaplmıştır.
Nazi geleneği bunu görünce neler saçmalayabileceğini anladım yukarısını okumadım bile :durdurun:

Nazi geleneği bunu görünce neler saçmalayabileceğini anladım yukarısını okumadım bile :durdurun:

Nazi Almanyasından bihaber olduğunu varsayarak o dönemi okumanı tavsiye ediyorum
söylediklerimi anlayabilmen için Almanya'da 2. Dünya Savaşı döneminde Nasyonel Sosyalist Parti nin yaptıklarını bilmen gerekli.
Lider,doktrin,teşkilat tartışılmaz sözü:
Hitler >>> lider
teşkilat >> biraz karmaşık olsa da Nazi partisi
doktrin >>> Alman ırkının üstünlüğünü savunan faşist yaklaşım

şeklinde yorumlanmış ve uygulanmıştır.Almanya "bu zihniyet" yüzünden 2. Dünya Savaşı'na girip, yenildi.
ama şunu da anlamanı isterim ki; eleştirim MHP ye yönelik değil
hala parti tabanında bulunan bir anti-demokratik ve gerçekçi olmayan " zihniyete" eleştirim.

şimdi hem
tokalaşmaları benim hiçte hoşuma gitmedi.Hatta acayip derecede sinirimi bozdu ama..
diyorsun sonrada bu hoşuna gitmeyen davranışı lider doktrin,teşkilat tartışılmaz diyerek kabullenmek zorunda kalıyorsun.Sen bunu eleştirmedikçe bu durum nasıl düzelir onu hiç düşündün mü?
Bende işte bu yüzden lider,doktrin ve teşkilat tartışılmaz sözünü eleştiriyorum.Bunlar tartışılmayacakta ne tartışılacak?Diyelim ki lider hata yaptı,bu durum eleştirilmezse, hata nasıl düzelecek partiyi ne daha iyiye götürülecek?Eleştirmek ile partiyi yıpratma amacıyla yapılmış açıklamaların farkını anlayabilmeniz lazım.Unutma ki partiler padişahlık sistemiyle yönetilmiyor kimse kul değil,padişah değil.Herkesin söz sahibi olduğunu bir parti hem en demokratik hemde en akılcı partidir.

sadece mhp yi öne çıkarmyalım bayramlaşmayan bütün partilere teşekkürler gerçekten

bol keseden milliyetcilik mhp nin isidir nede olsa şaşmadım

Geri