MHp AKp KaPaTıLSıNMı İsTiYoR?

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
MHP el altından AKP'nin kapatılmasını mı istiyor?..

Geçen sefer Cumhurbaşkanlığı seçiminde gargaraya geldi ama bu sefer olayı gargaraya getirmeye hiç niyetim yok...

Bakıyorum yine Bay Devlet Bahçeli çıktı, Cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi Başbakan’a elini uzattı...

Kısaca demekte ki, “Anayasa Mahkemesi’nin türban kararı hukuki değil, siyasidir... Yetkilerimize müdahaledir...

Anayasa Mahkemesi’ni tırpanlayalım...

70 milletvekilim arkandadır...”

Bay Bahçeli gibi, temelden her şeye karşı liberal zevat da, hücum borusunu Anayasa Mahkemesi için öttürüyor bugünlerde...

Zaten “taban” adı verilen ve sertlikle yaşam bulan zevat “Tayyip gol gol gol...” tezahüratı altındadır...

Arkadaşlar maaile bağırıyorlar ki, Bay Başbakan Anayasa Mahkemesi’ne “Yürüü anca gidersin” desin, “Sizi tırpanlıyorum...” diye buyursun...

Geçen sefer gargaraya geldi ama bu sefer Bay Başbakan’a söylemeliyim ki:

1) Bay Bahçeli ile liberal zevat arkadaşların tuzu kurudur...

2) Size verilen gaz seviyesi arttıkça her biri kendi çapında daha da mutludur...

3) Nedense her tökezlediğinizde Bay Bahçeli size el vermektedir...

4) Anlayamadığım şudur:

Bay Bahçeli sizi ayağa kaldırma aracı mıdır?..

Neden sizi ayağa kaldırmak için bu kadar uğraşmaktadır?..

Bay Bahçeli Başkanlığındaki MHP’ye de sormalıyım ki:

1) Nedir amacınız ve derdiniz?..

2) Sakın bana demokrasi, millet iradesidir demeyiniz...

3) Amacınız AKP’nin elinden türban kozunu almaksa?..

Siz o kozu alınca Türkiye rahatlayacak mıdır?..

4) Cumhurbaşkanı seçtirmeme kozunu da elinden almıştınız...

Şu andaki gerginlikten mutlu musunuz?..

5) Siz sakın alttan alta, bu AKP’yi kapatmaya oynuyor olmayasınız?..

Anayasa Mahkemesi’yle AKP’yi papaz ettirecek her olayda maşallah ayaktasınız...

6) Geçen sefer bir oydan kapanmadı, yoksa bu sefer mutlaka kapanır hesabında mısınız?..

Son söz herkese:

Yeter artık daha fazla üstüne gitmeyiniz...

Bekleyiniz, zaman geçsin, toplum bir nebze nefeslensin...

Bu memlekette milyonlarca kişi için tek süpap, Anayasa Mahkemesi kaldı...

Bari onu da tarumar etmeyiniz...

Kendi ellerinizle felaketi getirmeyiniz...

Reha Muhtar

Ucuz siyaset!

MHP, Anayasa Mahkemesi’nin “türban yasası” yla ilgili ret kararının gerekçesini beğenmeyince AKP’ye bir teklifte bulunmuş:

“Gelin yeni bir anayasa değişikliği yapalım ve Anayasa Mahkemesi’nin yetkilerini daraltalım!”

Başbakan da bu teklifin üzerine balıklama atlamış:

“Hemen çalışmalara başlamaya hazırız!”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, daha bir hafta önce AKP’yi ve Erdoğan’ı “terörün mihmandarı” olarak suçlamadı mı?

Başbakan da bu suçlamalara karşılık olarak, “Ağzı olan konuşuyor, MHP’yi muhatap bile almıyorum” demedi mi, hatta Bahçeli aleyhine 100 bin YTL’lik tazminat davası açmadı mı?

İyi de o zaman bu ani muhabbet de neyin nesi?

Bu kadarla kalsa yine iyi...

Kürt milliyetçiliğiyle oy avcılığı yapan, teröristbaşından “Sayın”, teröristlerden “Kardeşlerimiz” diye söz etmeyi “demokrasi kahramanlığı” sanan DTP de koşar adım katılmış bu “koalisyon”a...

MHP’yle de AKP’yle de taban tabana zıt düşünüyorlarmış birbirlerini hainlikle, kalleşlikle suçluyorlarmış önemli mi?

Onlar da patlatmışlar demeci:

“Anayasa Mahkemesi, Meclis’in yetkilerini gasbediyor. Destek vermeye hazırız!”

Türk siyasetindeki bu inanılmaz U dönüşleri... Bütün dengelerin birkaç günde değişebildiği, siyasetçilerin bir gün düşman-bir gün kanka olabildikleri bu iğrenç yemek, artık midemi bulandırıyor!

Ne ilginç bir koalisyon değil mi?

Tek ortak yanları üçünün de din-millet edebiyatı üzerinden siyaset yapıyor olması!

Bu garip koalisyonda buluşmalarının tek nedeni ise üçünün de önümüzdeki yerel seçimlerde “türbanın ucuna sarılarak” oy toplamak istemesi... Hepsi bu!

O zaman vur abalıya:

Kahrolsun Anayasa Mahkemesi...

Türk milliyetçisi MHP...

AB’ci (!) AKP...

Kürt milliyetçisi DTP...

Üçünün de ortak düşmanı Anayasa Mahkemesi!

Ne ittifak ama?

Ne koalisyon ama?

Ne ilginç bir dünya ama?

Ne ucuz bir siyaset ama!

ŞIMARIKLIK!

Mustafa Mutlu

Başbakan RTE , cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'ken, bir demecinde'başörtüsü sorununu kaldıracağız ve imamhatiplerin önünü açacagız vaadlerinde bulunmanıza rağmen bu vaadlerinizi neden hala gerçekleştiremiyorsunuz?'sorusuna şu karşılığı vermişti...
'DAVUL BİZDE TOKMAK BAŞKALARINDA' burdan Başbakanın kast ettiği tokmak Cumhurbaşkanlığıdır...
Herneyse günler aylar,yıllar geçti..Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oldu.Yani artık davulda AKP'nin elindeydi tokmakta.Fakat ne oldu?Koca bir hiç...
Ama AKP yine suçlayacak birini buldu...YARGI...
Bunun üzerine Bahçeli ve partisi de AKP'yi köşeye sıkıştırdı.Gelin Bunların yetkilerini kısıtlayalım,dedi.
AKP kıskaca düştü...Olay bundan ibaret.
Şimdi görelim bakalım.Eğer AKP bu sorunu gerçekten çözüme kavusturmak istiyorsa MHP'nin önerisini kabul etmek zorunda...Yok kabul etmezse AKP bu halka verdiği sözleri tutmuyor,halkımızı kandırıyor demektir..

Geri