Mhp Ülkücü Rapci Arıyor

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
Seçim meydanlarında kullanacağı müzik arayışına girişen MHP, gençleri rap'le yakalayacak.

reklam Seçim meydanlarında kullanacağı müzik arayışına girişen MHP, 18-24 yaş aralığında ilk kez oy verecek gençleri rap müzikle yakalamak istiyor.

Önce Kıraç'a öneri götüren MHP'liler, fiyatta anlaşamayınca genç rapçilerle temas kurdu. Sırada Cartel grubu var.

Gençlerin seçim sonuçlarını belirlemede önemli bir etken olacağını öngören parti, gençler arasında çok sevilen rap müziği seçim meydanlarında kullanacak. Rap tarzı seçim müziğinde, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin gezilerinde kullanılan mehteran müziğinden de tınılar da yer alacak. Bahçeli, bu yaş aralığında 9.5 milyon genç olduğuru belirterek, iktidarın iki anahtarından birinin bu gençlerde olduğunu ve mutlaka bu gençlere ulaşmak gereğini vurguluyor. Şarkıyı seslendirmesi için ilk olarak pop sanatçısı Kıraç'ı düşünen MHP, müzisyenin yüksek fiyat talep etmesi üzerine yeni arayışlara girdi.

Genç rapçilerin yanı sıra 'Cenehnemden çıkan çılgın Türk' şarkısıyla ses getiren Cartel grubu da partinin gündeminde. Gençlerin dikkatine yönelecek rap çalışmasının bestesi partili bir şairin imzasını taşıyor. Parti yöneticileri, rap müziğini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de dinleterek onay aldı.

Milliyetçi olarak tek rapper Sehabe'dir :)

tam bunlara göre

BuLamazsanız Oy Moy Vermem Adamım :)

gidin ahmet kayayı kullanana verin o zaman... azcık vicdan olur insanda yaa.. kuru kuruya karşı cıkılmazki herşeye..

gidin ahmet kayayı kullanana verin o zaman... azcık vicdan olur insanda yaa.. kuru kuruya karşı cıkılmazki herşeye..

kuru kuruya mı mhp ye karşı çıkmak için hiç geçerli sebep yok öylemi elimizde.öyle bir haldeler ki açık söyleyim karşımda nefes alsalar yanlış nefes alıyorlar derim.öyle bir durumdalar yani benim gözümde.
sizede yabancı gelmez sanırım bu duygu

Evet aynı duygu ama sizinki soyut sebeplerden benimki somut... Sİz iddaalarla uğraşırsınız ben kanıtlarla... Siz çıkmamış müziklerin hesabını yaparsınız, ben ahmet kaya için ağlayanların hesabını yaparım.. Siz bahçelinin matematiğine bakarsınız ben erdoğanın geçmişine bakarım.. Siz bahçelinin konuşmasını nasıl yaptığına bakarsınız, ben erdoğan bir konuşmada kaç yalan söylediğine bakarım.. Aynen dediğin gibi arkadaşım.. Siz bu haldeykende ne deseniz inanmam...

Evet aynı duygu ama sizinki soyut sebeplerden benimki somut... Sİz iddaalarla uğraşırsınız ben kanıtlarla... Siz çıkmamış müziklerin hesabını yaparsınız, ben ahmet kaya için ağlayanların hesabını yaparım.. Siz bahçelinin matematiğine bakarsınız ben erdoğanın geçmişine bakarım.. Siz bahçelinin konuşmasını nasıl yaptığına bakarsınız, ben erdoğan bir konuşmada kaç yalan söylediğine bakarım.. Aynen dediğin gibi arkadaşım.. Siz bu haldeykende ne deseniz inanmam...

Genel olarak aynı durudayız o zaman aynı şeyleri düşünüyoruz ama farklı hedeflere.
Selametle

MHP Bence Bu SeçimLerde Çok SağLam GeLiyor Hatta Gümbür Gümbür GeLiyor!
Son ZamanLarda Yediden Yetmişe Herkes BahçeLi'ye Sempati Duymaya BaşLadı.
MemLekette Ne Kadar GüLmeye, EğLenmeye İhtiyacı OLan İnsan Varsa BahçeLi Anında YüzLerde Tebessüme Neden OLdu.
Bir Siyasi HaLkın Yüzünü GüLümsete BiLiyorsa -ki Ben Kahkaha FeLan Atıyorum- O Adam BaşarıLıdır.
Onun İçin DevLet BahçeLi Reisin Oy İçin Rape FeLan İhtiyacı Yok.
Ben Oyumu BahçeLiye Veriyorum Arkadaş :)
Hortumu KendiLerine BağLayanLar Anca Oy İçin Rap Yapar.
cCc Mc DevLet cCc

Geri