Mezarlıktaki Hayalet

Arkadaslar bu işin gercek yuzu soole ...

ilk basta bu adamlar tinerci,ayyaş işte sokakda gezen bos adamlar bunlar hırsızlık yapıor ve bu goruntulerı camera caldıktan sonra cekıolar Mezarlıkta daha iyi saklanırız diyip oraya giriolar arkasından bişey dikkatlerini cekıo daha sonra cameranın ışıgını tutuolar zaaten dıkkat ettısenız trsıolar hemen cekıolar cunku kamerada ısık oldugu için onları gorur dıe cok korkuolar arkasından bayaı bı muhabbet ortamından sonra zaten vıdeoda goruosunuz camerayı son kez hayalete dooru cevırıolar hayalet donuncede bunlar tırs tırs oluolar ve kacıolar
arkasından o bolgeden gecen bi polis memuruna yakalanıolar sonra gerceklerı anlatıolar ve videoyu gosterıolar daha sonra polis bu olayı bolgenın yerleşimi ve panik olacagı için uzun bı sure saklıo 5-6 ay daha sonra bu polis istifa edıo derken bu vıdeoyu gazetecıye verıo ve bolgeyı terk eddıo gazeteci olayı deşifre edıo ve su an o bolge hayalet kasaba kmse yasamıo orda daa oncede boole olaylar oluomus

neese işte bu olaydan sonra kasaba 2-3 ayda terk edılıo ve olay burda kapanıo..

yasnan yer amerıka/kansas (ilginizi cekerim bi ara blair cadsı olaylarının cıktıgı il)

ben bu olayı bır net sitesınden duydum video yu izleyince aynı video oldugunu anladım soliim dedim ne kadr gercek ne kadr yalan onu bılemem...:ter:

saol kardeş çok güzel korku filmi olmus yha buda bişeymi ben gerçek hayatta gördüm böle şeyleri ama bu yalan geldi sanki bana

A:q o.ç szin ben anazın amını sikkiiim göt piççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç yaraaaaaaakkkkkkkkkkkkk ananın amından kan getirdimmmmm

kışş kışş cinler kışş kışş.git git cinler git git.yallah cinler yallah

Bence gerçek.Bu saatte hayalette olmasa kimse oraya çekim yapmaya gitmez.Adam daha öncesinde birşeylerin farkına varmış ve kaydetmeye gitmiş.Ne yorum ama:goz:

kamera gece görüş ayarında çalışıyor dikkat ettiyseniz...
ve kedilerinde gözleri o şekilde görünüyor o tip bir görüntüleme sisteminde ... geyik sadece...

merak ettik izledik ama allah yardımcım olsun

emeğine sağlık kanka

mezarlıklar dunyanın en guvenlı yerlerıdır. o kadar korkutucu degıl bence

adam 3,5 da geçmiş resmen 5,5 olmuş puhahaha

o ne lan adam bağırıyo sonra birden gözlerini açıyo hayalet korkutucu

Geri