Mezardan vampir çıktı =)

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
İtalya’nın Venedik Kenti’nde, Ortaçağ’da vebadan ölenlerin gömüldüğü toplu mezarı kazan arkeologlar, bir kadın iskeletini ağzında tuğla ile buldular.

21f0ile.jpg

O dönemlerde veba hastalığının insanları ısırıp kanını emen vampirler tarafından yayıldığına inanılıyordu ve vampir olduğundan şüphelenilen insanların mezarı kazılıp ağızlarına tuğla koyarak veba yayması durdurulmaya çalışılıyordu. İskeleti incelemeye alan bilim adamlarının vampirlerle ilgili önemli sonuçlara ulaşması bekleniyor.

Ya Bu Adamların Vampir Saplantısını Bi Türlü Anlamadım
Bizim Kültürümüzde Vampirle Alakalı Bişey Duymadım

arkadaşlar gerçekte vampir vardır ama bu vampir filmlerdeki gibi ölümsüz falan değildir.aslında bu bir kan hastalığıdır.Kont draculayı duymuşsunuzdur o da bi vampirdir ve birçeşit kan hastalığı vardır.kanındaki bu hastalık nedeniyle kan içme dürtüsü oluşmaktadır yani kan a karşı bi ilgisi vardır.kont dracula zamanında insanları ısırarak yada işkence ederek kanını içmiştir.ama o da normal insanlar gibi bir süre sonra ölmüştür...

arkadaşlar gerçekte vampir vardır ama bu vampir filmlerdeki gibi ölümsüz falan değildir.aslında bu bir kan hastalığıdır.Kont draculayı duymuşsunuzdur o da bi vampirdir ve birçeşit kan hastalığı vardır.kanındaki bu hastalık nedeniyle kan içme dürtüsü oluşmaktadır yani kan a karşı bi ilgisi vardır.kont dracula zamanında insanları ısırarak yada işkence ederek kanını içmiştir.ama o da normal insanlar gibi bir süre sonra ölmüştür...
dostum cok güzeL 1 biLgi vermişsin

~4яєαℓιту~;4133365' Alıntı:
dostum cok güzeL 1 biLgi vermişsin
dostum sen anladın ama başka arkadaşlar biyerimden uydurduğumu sanarlar ayrıca kont dracula değil kazıklı voyvoda dır gerçek ismi.zamanında fatih'in başını ağrıtmıştır ama yine de kellesini en sonunda kaybetmiştir...

bahsettiğin kişi osmanlı döneminde tüm türk müslüman osmanlı elcilerini kazıklara oturtan ve kazıklı voyvoda diye gecen kişidir gercek adı III. vlad dır... :goz::goz:

Wikipedia' da werilen bilgilere göre vampir olayı porfia hastalığından kaynaklanmaktadır. Eğer bu konuya meraklıysanız bir bakın derim ;)

bahsettiğin kişi osmanlı döneminde tüm türk müslüman osmanlı elcilerini kazıklara oturtan ve kazıklı voyvoda diye gecen kişidir gercek adı III. vlad dır... :goz::goz:
Voyvoda III. Vlad, Drakula ,"Kont Drakula" ya da Kazıklı Voyvoda.

Bence saçma bir konu :s

neden saçma olsun ki arkadaşım ??? İskeleti bulunan kadın 5-10 sene önce öldü diye bişey yazmıyor ki. Ortaçağ'dan bahsediyor aradan kaç yüz yıl geçmiş. Sence insanların alışkanlıkları , inanışları , yaşam biçimi hep aynı mıdır ???? 100 sene önce yediği kaba pisleyen , sudan korkan fransızlar şimdi medeniyet konusunda ahkam kesiyor. Sana şimdi saçma gelebilir ama unutma bundan 100 sene sonra da senin hayat biçimin , dinlediğin müzikler , izlediğin filmler ileriki jenearsyonlara saçma gelecektir.

Geri