Mevlana 6 Ciltlik Mesnevisi Tek Link!

eline sağlık, çok önemli ve faydalı bir kaynak vermişsin...

hep merak ederdim..çok güzel oldu ama laptop olmayınca bu e-bookları okumakta işkence beaaa:( eline sağlık, çalışmlarının devamını beklerim arkadaşım

leblebi' Alıntı:
Ellerine sağlik dostum.. Kütüphanemde var pc dede olsun indiriyorum...

BULUNSUN TABII

BEN CD YE BASTIM ARSIVE KOYDUM OLUMSUZ BI ESER COCUGUMUN COCGUNUN COCUGU OKUSUN MEVLANA BU..

sağ olasın indirdim ;)
emeğine sağlık

eski turkce diil osmanlıca hani soyle biraz turkçeye benzese sorun yok ama...
mevlananın tek kötü yanı bu zaten pek türkçeci değil oğlu allahtan babası gibim çıkmamış ama saygımız yinede sonsuz. sağolasın dostum indiriyorum...

mor_ineq' Alıntı:
eski turkce diil osmanlıca hani soyle biraz turkçeye benzese sorun yok ama...
mevlananın tek kötü yanı bu zaten pek türkçeci değil oğlu allahtan babası gibim çıkmamış ama saygımız yinede sonsuz. sağolasın dostum indiriyorum...

Doğru ifadesi eski Türkçedir. Ayrıca mesnevinin Türkçeye hiç benzememesi çok normal. Çünkü orjinal dili farsçadır. ;)

Çok güzel bir paylaşım gerçektende
Kan Uykusunu indirdikten sonra ilk iş bunu indirmeye başlıcam :S

Eline sağlık hocam güzel paylaşım aslında yunus emra mevlana aşık veysel gibi tarıhımızdekı insanların eserleri için de ayrıca bir bölüm veya başlık açsakta fena olmaz die düşünüyorum.

fars olsam farsça yazmayı anlardım türksem türkçe yazarım ondan sonra elin iranlısı gelip mevlana iranlıdır diyemez bilmem anlatabildimmi...

Kardeşim bu link kapanmış tekrar bu kitabı bulmak mümkünmü acaba

linkin öldüğünü tahmin ettim yenilemeye geldim facetoface yenilemiş bile :) teşekkürler

Geri