Metrobüs'ten sonra Harembüs

yarım sayfalık alıntı yapıp okumuş ve bu sonucu çıkarmışsın ya
helal olsun
maksadın belli klardeşim
senin gibilere tv lerde
provakatör diyorlar

gülünç ve ilginç ya.....
gözüm daha önce söylediğim bir söz vardı

ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol

Ceza hukukundan bahsetmişsin. 1 Temmuz 1928’de İtalya’dan ceza kanunu alınmış. Kim almış tarihe baktığın zaman. MUSTAFA KEMAL ATATURK adını göreceksin.

Medeniyet kanunu demişsin 4 ekim 1926 tarihindekabul edilmiş. Kim kabul etmiş uayarlamış MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

İsyanın nereye geçmişe. Yasaları eleştirdiğin geçmişe dönersek. 1938 e kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

Ozaman gel sen o yazdığını bir aç tamamı ile anlaşalım. Provakatör hiç değilim. Ben tarih aralıklarını baz alarak tek cümle yazdım. Oda şu "Senin isyanın Atatürk'e ozaman. "

Bu pravakotörlük ise... Sen beni çoktan forumdaki kişilere kötü olarak lanse ettin :)

güzel kardesim yani senın seviyen.... sinirlenince banlanırmısta napacan alt tarafı küfür edersin oda senın seviyeni ve bilgini gösterir bilmeden burda ahkam kesmek kolay görende seni dünyda madur olan bir tek sen varsın sanacak herkes kimin suclu oldugunu biliyor ac gözlerini biraz at gözlüğüyle dünyaya bakanların sonu ne oldu sen daha iyi bilirsin. hadi sana ii gecelr senle daha fazla tartısamam cunklu sabit fikirli insanlarla konusmak zor oluyor.gerceklere tek bir gözle bakan.....sana hayatında basarılar ....

Valla küfürden banladığıma bir kere oldu. O küfrüde Zanaya ortalık kadını dediğim içindi. 3 güncük. Ki ben bilgimi yada görüşümü burda en azından senden iyi savunduğumu anlatabildiğim düşüncesindeyim... Ahkam kesmeye gelince Senden ve senin türevlerinden ötesini tanımam... Sabit fikirli insanı burdan çok iyi görebiliyorum ben. Sanırım bana veridğin at gözlüklerini benden evvel zaman önce almışsın. :D

Tek gözüm senın iki gözünden iyi görüyor heralde :)

Neyse sen keyfini bozma Hadi sana iyi geceler... Hayatında başarılar :) tabi bu iktidarla başarı sana başarısızlık muhalefete olsa gerek ya neyseee

Yorumlarmıza Dikkatli yazıp Kişisel Tartışmaya girmeden Sadece Konu hakkında yorum yaparsak seviniirim sonra konuyu kapatınca neden kapattın die PM atıyorsunuz birbirinize hakaret edicek bi yer değil burası

Bende gAzetede okudum aynı yazıyı .

Takiye yapmayı iyi bilenler .
Tevhide'nin gözyaşlarını haberden sayıyorlar ama Devlet Eli ile Tevhide gibilere özel tahsis edilen harembüsleri görmezden gelip HAKLARI olduklarını iddaa ediyorlar .

Ne denir bilinmez .
Zaten bu forumda Sadece onlar haklı bu tür konular açanlar haksız .
Onların Otobüsle gitmeleri HAK diğer liselerde böyle uygulama olmadığı zaman ONLARIN HAKSIZLIĞI .
Bu kadar basit .

BU DEVİRDE TAKİYECİ OLACAKSINKİ işlerin halledilsin .
HAKLAR SADECE ONLAR İÇİN çünkü .

hemen hemen bütün yorumları okudum ve bence bir yazı yüzünden bu kadar sıkıntı yapmayın.bak biz bu insanlarız detirtmeyin kendinize.yani biri bi konu acar ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyoruz ama bir birimize düşmeyi iyi beceriyoruz.şimdi şöyle bir örnek vereyim:istanbulun emin önü semtinde kactane park var ve birde haremde kac park var şimdi atıyorum aremde 10 park var eminününde 20 var bu bir ayrımcılık mı yoksa bir belediyenin iyi bir hizmetimi? şimdi imam hatiplilerde kardeşlerimiz ve düz lise meslek lisesi v.s madem o imam hatip lisesine böyle bir hizmet verilmiş hepimiz sevinip diğer liselere aynı hizmeti vermeleri için bir çözüm bulmalıyız.yani kısacası kaş yaparken göz çıkarmayalım:)

saçma bir yorum :) birinde 10 tane birinde 20 taneyle ,bi tarafa hiç bi tarafa hep cok farklı

bu tehditler savuran okul müdürünü nasıl çekememişler acaba hay aksi şeytan =)

saçma bir yorum :) birinde 10 tane birinde 20 taneyle ,bi tarafa hiç bi tarafa hep cok farklı
bak sen bu adaleti bilmezsin,çünki makinalar yapmaktan adil davranmanın ne demek olduğunu öğrenmeye vaktin olmamıştır.Gözlerini aç ve oku,her zaman böyle kıssalar anlatmam.Okumuşlara anlatırım ki;
daha çabuk kavrarlar.

Bir gün yaşlı bir köylü ölmüş.Üç oğluna ceviz bahçesi kalmış.Cevizler olmuş.Miras bu ya helal.Paylaşacaklar.Çuvalları getirmişler ve birbirlerine bakarak nasıl paylaşacaklarını sormuşlar.Ama anlaşamamışlar.
-En iyisi hakem bulalım,o zaman kavga etmeyiz demişler ve yoldan geçen köylüyü yanlarına çağırıp durumu anlatmışlar.
Adam sormuş:
-Allah'ın adaleti gibi mi? dağıtayım,yoksa kullar gibi mi?
Kardeşler birbirlerine bakmışlar,ve
-Tabii Allah'ın adaleti gibi dağıt ki hak geçmesin,demişler.
Adam koymuş torbaları yanına:
-Bir sana,bir sana,iki sana
-Üç sana,beş sana,on sana
Kardeşler :
-Ne oluyoruz ya böyle adalet mi olur? demişler.Köylü opnlara şöyle cevap vermiş:
Bakın bakalım etrafınıza.
Şimdi herkes zengin olsa bu işleri kim yapacak,
yada herkes fakir olsa kim kime iş yaptıracak.

Yani güzel kardeşim dünya adaleti böyle işte,
Yüce Rabb'im takdir etti ise
kimine 10 düşer kimine 20
kimine mühendislik düşer işsiz kalır
kimi teknisyen olur ayda 2500 $$ , üç ayda bir ikramiye olarak 255 $$ dahaKAZANIR.

Hikmetinden sual olunmaz Rabb'im.

agzınıza Allah adını alınca haklı cıkacagınızı zannediyorsunuz yazıktır ...

uhaehuae demıstım kı bırak fotograf cekmeyı 90 dakka canlı yayın versen anlamazlar,yine uste cıkmaya calısırlar :D

Bagnazlık kotu bısey ondan kotusu bagnazlıgının farkında olmamak 2 kat kotu kelımeler kifayetsiz kalıyor bu duruma :D Gulup gecınız...
icki.gif

bence normal bişey onların hakkı yokmu otobus gecmiyo diye okullarına gecmi kalsınlar.bir arkadasın dedigi gibi milletvekillerine ve hatta daire mudurlerine tahsis edilen son model arabalar ne oluyo bari bundan sikayet edenler o lüks araclardan vaz gecsinler.

olayı tam bilmiorm...maddi durumu ii olmayanların bu şekilde okula gitmesi normal tabi ki.. ama bu olaya servisçiler de tepki göstermiş..çünkü maddi durumu ii olmayanları zaten ücretsiz okula götürüolarmış..belediye otobüsüne ne gerek vardı..bunu yaptıran herkimse normal bi servis tutabilirdi..ama eğer belediye böle bi hizmet vermek istemişse, hangi semtin belediyesiyse, ordaki bütün okullara yapmalıydı bunu..yapmadıysa bu şu anda olduğu gibi olay olur tabi..o öğrencilerin hiç bi suçu yok ama birilerinin hatası yüzünden ...

otobus şoforü kamera görünce nie kaçıo da kendini suçlu durumuna düşürüo..belediyenin hizmeti diyip cewabını verebilirdi..
şimdiye kadar bende bu işte bi iş olduğunu düşünüodum ama Kadir Topbaş açıklamış olayı.. iett otobüsleri servis olarak kullanılabilirmiş ve bu uygulama 2001 yılında başlamış..bunu talep eden okullara da vermeye dewam ediceklermiş..
ne kadar doğru bilmiorm ama belki dier okullarda yeni öğrenmişlerdir bunu..bu yapılan adaletsizce çift bi uygulamaysa artık deil demek ki..
ayrıca kız kıza okula gitmek gayet normal bişi...

İmam- Hatip Lisesi'nin kız öğrencilerine İETT otobüsünden özel servis haberiyle ilgili soruları yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş;

“Orada yalnız kızlar değil, kız- erkek karışık. Bunun düzeltilmesini istiyorum. Buradan başka bir yere çekmeye çalışanlara ithaf olunur. İETT’miz büyük bir kuruluş bu tür hizmetler vermiştir, verecektir. Otobüsümüz yeterli olduğu müddetçe talep eden başka okullara da veririz. 2001 yılında talep üzerine başlatılan bir çalışma. Benden önce başlamış, servis niteliğinde bir çalışma” dedi.

ne kadar çok saçmalamış adamlar yahu...
üniversitemize gelen otobüsler 70 dk da bir geliyor ve 1-2 tane biri mecidiyeköy e diğeride yenibosna sanırım.
ulen okul otobüsü yazmış bunuda sorgulayan zihniyetler var, sen kızının erkeklerin kıskacında okula gitmesini istermisin? hangi otobüste ayakta yolcu alınmıyor? terbiyesizlik diz boyu, ailelerde birşekilde ayarlamış otobüsü, hiçte rahatsızlık duyulacak birşey değil

ne kadar çok saçmalamış adamlar yahu...
üniversitemize gelen otobüsler 70 dk da bir geliyor ve 1-2 tane biri mecidiyeköy e diğeride yenibosna sanırım.
ulen okul otobüsü yazmış bunuda sorgulayan zihniyetler var, sen kızının erkeklerin kıskacında okula gitmesini istermisin? hangi otobüste ayakta yolcu alınmıyor? terbiyesizlik diz boyu, ailelerde birşekilde ayarlamış otobüsü, hiçte rahatsızlık duyulacak birşey değil

senin okul fetocu deilmiydi ? sölesin eski öğretmenine bin tane yollar,dakka başı dakka başı :D

ayrım var yha başka bişe deil...

Geri