Metin Oktay ve Antu

GebzeLi

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Küçükçekmece Metin Oktay Stadyumu’nun adını Hasan Doğan Stadyumu olarak değiştirilmesi tepki topladı. Stadyum açılışından bu yana 15 yıldır "Taçsız Kral"ın ismini taşımaktaydı.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; 1993 yılında dönemin SHP'li Küçükçekmece Belediye Başkanı Ertuğrul Tığlay tarafından açılışı yapılan Metin Oktay Stadyumu'nun adı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın vefatı üzerine bu ismi ölümsüzleştirmek adına değiştirildi.
Bu eylem Türk Futbolu'nun efsane ismi Taçsız Kral Metin Oktay'ın adı silinerek yapılması eleştirileri beraberinde getirdi.

http://www.htspor.com/spor-haber/90066-redirect.aspx

Ayrıca konuyla ilgiLide Antu'da böyLe bir yazı yazıLmı$...Sessiz kaLınmaması gerekiyoR..
http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=31&fID=98&kID=717l%FDnamaz

ALINTI...

Küçükçekmece'den kimse Metin Oktay'ın adını vermesini istemedi ! kendilerinin alenen yalakalığının belgesini de kimse istemedi ! bu konuda ben kalplerde ne kadar yaşandığına bakıyorum ! Metin Oktay içinde bu kadarı yeter ve artar ! yoksa küçükçekmece kim ki Metin Oktay'ın adını stada verse ne olur vermese ne olur ! o onların belli siyasi amaçla güttükleri yalakalığı sonucudur ! Zaten Metin Oktay'ın adı florya ile bütünleşmiş + küçükçekmece'de stad ismini daha değiştirmesin ! Metin Oktay bizim kalbimizdeydi hala öyle gerisi yalakalıktan ileri bir kalabalıktan ibaret

son bir söz antu'ya bazı gerçekleri görmezden gelmedikleri için helal olsun !

Metin Oktay‚ ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Galatasaray´ın ve Türk Milli Takımı´nın unutulmaz bir oyuncusu olarak o stadyuma adını sahada döktüğü alınteri ile yazdırmıştır. Yoksa siyasi yandaş olmanın balı ile değil.

antu dan bır alıntı yorum

işte tm gercek bundan ıbaret tşkler Antu

Hasan Doğan eLbette çok önemLi bi spor adamıydı ama yani bu tür oLayLar çok saçma geLiyor bana..
Antu'dakiLere de ayrı bir teşekkür etmek Lazım..

Futbolumuzun Efsane İsmi İzlmek Nasip Olmasada Hakkında Cok Geniş Bilgi Sahibi Olduk...
Bakın Ne Kadar KAvga da Etsek Birbirimize Takılsakta Türk Futbolunun Değerlerini Hep Beraber Kormak Ne Güzel Bir Duygu Dimi . Helal Olsun Antu.com'a Sırf Fenerbahce Taraftarıyım Diye Demiyorum Aynı Konuyu Beşiktaş Grubuda Ele Alsa Onları da Desteklemek Boynumuzun Borcu

bu haber antuda varda gs forumlarında yokmu ???
cok yazık o zaman

Gs forumlarında tabiki var
hemde sayfalarca..

çok ayıp ediyolar..elbet sessiz kalınmıcak

türkiyede başka stadmı kalmadı tamam anladık Hasan Doğanın ismini yaşatmak için yapılmış ama yanlış stad seçmişler

Geri