Metin Şifreleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş valla...
1- yanlış yere yazmışsın
2-hackhell de böyle adres veripte mail hack yapılmıyor diye biliyorum

inan hergün herkeze bisürü küfür geliyorr herkez al bunu hackle derse olacak gibi değill sen en iyisi o cocuğu allaha havale et

tanazal' Alıntı:
Benim bildiğim kadarıyla metin şifrelenmiyor dosyayı şifreleyebilirsin.Onuda yapabilmen için dosyanın özelliklerden Gelişmişi seçiyorsun ve şifreliyorsun kolay gelsin.

arkadaşımızın istediği o tür bi şifre değil winrar şifresi gibi değil da vinci şifresi gibi bişey diyoo :)

bende bu konulara son zamanlarda fazla sardım, ve kendimin ve ark. larımın anlayabilceği, bir yazı sistemi bulduk. Hiç kimse hiç bi şekilde çözemez, zira bugün denedik, hiç kimse yanına bile yaklaşamadı sonucun. yaptıgımız sey suydu, 29 harfli Türk alfabesinin yanına 3 harf te Q W X koyduk ve alfabeyi 4 e bölüp alt alta yazdık. Sonra simetrisini aldık, Her ahrfe karsılık gelen degeri yazdık sonuçta anlamsız görünen bişey oldu. Sonuçta yaptıgımız sey suydu, A-m ye kadar olan yeri düz sornasını tam altına ters yazdık. Bende çok işe yaradı, oldukça faydalı.

Ya burada neler oluyor böyle ya Biri dio msn versem k1rarm1s1n biri diyor benim sevgilim yoq :D Çok kar1sm1s ortal1q... BUZ KALBi SU FLOOD U KES ARTIQ!!!!

dolphins_cc' Alıntı:
Ya burada neler oluyor böyle ya Biri dio msn versem k1rarm1s1n biri diyor benim sevgilim yoq :D Çok kar1sm1s ortal1q... BUZ KALBi SU FLOOD U KES ARTIQ!!!!

ne zamandan beri üyelere cvp flood oldu :S tmm o zaman soru sorana cvp yazmayalım forumda

Ya arkadas1m baq daha fooldun ne oldugunu b1lm1osun arka arkaya yen1 cvp vercegene son verd1g1n cvab1 ed1tle ve orda cvp yaz k1sme sana cvp verme dem1yorm ama forum kurallar1 çerçevesi içerisinde olsun...

yok kardeş sen bana ne yazacağını söyle ben sana ansı kodlamasıyla şifreleyeyim

mrsa buraya bak
word de metni yazdıktan sonra ctrl h yap karşına: eski değer - yeni değer çıkacak
hepsini değiştir de olay bitsin

konu sahibinin konusunu sahipsiz bırakması sebebiyle başlık kapanmıştır
iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri