Metin Şifreleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetmehmetmust

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bir metini şifrelemek istiyorum.Sevgilime şifreli bir aşk mektubu yazcam:) nası yapabilirim?

klasöre atarsın metin belgesi .doc herneyse klasörü de şifrelersin veya olmadı winrar ile sıkıştırırsın sıkıştırırken şifre de ayarlarsın..
Direk dosyayı şifreleyebilirsin de bunun içinde forumda bir araştırma yap bulursun belkii.

word de de şifre koyuluyo

ilk olarak nasıl şifre istiyosun onu bir söyle eğer nihilin istediği bir sey istiyosan gerekli açıklamayı zaten yapmış yok şifrelemek istediğin metnin kendisiyse sana 2 yol önereyim birincisi harfleri sayılara çevir diğer yol ise harfleri bir sonraki veya önceki harflere çevir..

excelde yap parola koy olsun bitsin arkadaşın dediği gibi açarken zaten parola sorar. olur biter

arkadaştan ses seda çıkmıyo umarım yardımcı olmuşuzdur..

arkadaşlar ben hepinize teşekkür ederim.Uzun zamandır giremedim,ben pc de şifrelemek istemiom normal yazcam yaaaaa düz kağıda yazcam yane sezar yöntemi gibi bi yöntem lasım

konuyla ilgili benimde bir sorum olacak farklı bir başlık açmak istemedim. Bende yüzüncü ad daki gibi her harfi başka bir karakterle değiştirerek bir alfabe oluşturdum ama bunu yazıp şifrelerken her seferinde wordde tek tek değiştirmek durumunda kalıyorum (bul-değiştirden) bütün harfleri ve değiştirmek istediğim degerleri aynı anda değiştirme imkanı var mı..

akılmdan gecen tarzda bir program değil ama işime yarar sağolasaın

da vinci şifresi adlı kitapta olan şifrelemeyi dene el yazısı ile yaz sonra kelimeleri ters çevir daha sonra caps haline getir ve yolla .. ama tek sorun el yazısını nerden bulacaksın...

yada arkadaşım sana başka bi tavsiyem kral sezar şifresi ile yaz ;)

örnek veriyom .. buz kalpli = cüa lbmrmj işte böyle her harf için ondan sonra gelen harfi yaz... hadi kolay gelsin

en kolayı worldde yazz. kaydettikten sonra. not defteri ile aç. tekrar kaydederken aynen şöyle yap. dosyaismi.xxx kıza söylersin olur biter yoksa zannetmiyorum kimsenin aklına gelceni. en ii yöntem budurr

arkadaş sizden rica ediyorum bu msn yi kıra bilirmisin şifresini bu msn deki kişi bana küfür etti ama ben çalamadım çalar sanız sevinirim Mail adresi vermek yasaktır şifreyi benim gmail atarsanız sevinirim Mail adresi vermek yasaktır şimdiden tşk ederim

dosya şifrelemek

Benim bildiğim kadarıyla metin şifrelenmiyor dosyayı şifreleyebilirsin.Onuda yapabilmen için dosyanın özelliklerden Gelişmişi seçiyorsun ve şifreliyorsun kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri