Messi'den Rijkaard'a özel rica

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Messi, eski teknik direktörü Frank Rijkaard'ı arayarak bir futbolcuya G.Saray'da şans vermesi için ricada bulundu...

1232875205-1.jpg

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, Arjantin Genç Milli Takımı'nda birlikte forma giydiği Carrusca için eski hocasına şans vermesi için ricada bulundu... Hollandalı çalıştırıcının Arjantinli yıldıza, 'Böyle bir şeyin olması mümkün değil' diye çıkıştığı öğrenildi.

Adnan Sezgin ise Carrusca'ya 'Kendine kulüp bul, senden kira bedeli istemiyoruz' dedi

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Riijkard ve şu anda dünyanın en iyi futbolcuları arasında başı çeken Lionel Messi... Yolları Barcelona'da kesişti ve bu özellikle Arjantinli yıldız için dönüm noktası oldu.

Hollandalı çalıştırıcı Katalan ekibini çalıştırdığı dönemde Messi'yi alt yapıdan alıp A takım forması vererek, genç oyuncunun bugünlere gelmesinde büyük rol oynadı.

Ancak ikilinin arasına şu sıralar kara kedi girdi. Bunun nedeni ise Galatasaray'a transfer edildiği dönemde geleceğin yıldızı olarak nitelendirilen, ancak bekleneni veremeyince başka bir kulübe kiralık olarak giden Carrusca...

Messi'nin, Arjantin Genç Milli Takımı'nda birlikte forma giydiği Carrusca için Rijkaard'ı arayarak, bu oyuncuyu övdüğü ve ona bir şans daha verilmesi ricasında bulunduğu öğrenildi.

BENİ TANIYOR OLMAN GEREK
Ancak Rijkaard'ın Barcelonalı futbolcuya, 'Beni çok iyi tanımış olman gerekiyor. Başkasının söyledikleri ile asla iş yapmam. Kararlarımı yardımcılarımla birlikte alırım. Böyle bir şey mümkün değil. Ayrıca Galatasaray'a geldiğim ilk dönemde kadrodaki tüm futbolcuları tek tek mercek altına alarak inceledim. Şu anda burada olmayı hak edenlerle çalışıyorum' karşılığını verdiği belirtildi.

İNTERNETSPOR

messi carrusca yı ne sanıo ki böle bi rica da bulunmus :D

Carrusca Önce Sahada Ayakta DurabiLmeyi Öğrensin Sonra Bakarız :D

Aslına bakarsanız bu carusca alınırken bir maçını göstermişlerdi çok yetenekli duruyordu... Messi belki de haklıdır... Düşünsenize Kaka 'da Gaziantep'e gelmiş, beğenilmemiş bir futbolcudur...

Rockspell haklısın ama o adam 24 hazırlık macında hicbirinde beğenilmemiş mecburi elden çıkarılmış bir oyuncu Çok denemişler ama boş çıkmış adam

bence ricard havalara girmiş... havasını alır elindeki topçularla merak etmeyin..

bence ricard havalara girmiş... havasını alır elindeki topçularla merak etmeyin..

Rijkaard'ın havaya girmesi için bir sebep yok kalitesi ortada zaten. Her lafa "he" deseydi buralara gelemezdi. Bence sen haberi yanlış okudun.

Carussca ' dan adam olsaydı ilk lig maçında saçma sapan hatalar yapmazdı.. O maçtada bi sürü kişi bu ne biçim adam falan dedi kadroya da giremedi..

Bİlader Rijkaard'ın tlfnunu mu dinliyosunuz da bu konuşmadan haberiniz war ? Yoksa Messi gelip olayı bizzat mı anlattı ?

Haber Hiç İnandırıcı GeLmedi Bana.

Messi o kadar salak değildir yahu... :D:D:D

Geri