Messi Mi C.RonaLdo Mu ?

Messi Mi RonaLdo Mu ?

• LioneL Messi

Kullanılan: 89 66.4%
  • Cristiano RonaLdo

Kullanılan: 45 33.6%

• Kullanılan toplam oy
    134
Lionel Messi New Maradona umarım sonu benzemez :)

C.RonaLdo tabikide,mücadelesi yüksek maçlarda Messi'yi gördük izlemeyenler Chealse maçına bir baksın,sahada göremedim ben Messi'yi,şansa geçtiler turu işte...

ronaldo yu da gördük mücadele gücü yüksek barca manu finalinde
%100 messi
her türlü messi
freekick golü için elestiren arkadasa da soralım
ronaldonun ortasahadan topu alıp kaleciyi dahil gecerek attıgı gol var mı ?

ronaldo = hız + hırs + artislik+ g.t kalkıklık + bomboşken artistik hareket çakma + çirkeflik + yalan dolan

messi = Allah vergisi yetenek

Burdan anlaşılacağı üzere ronaldo çabalamış, çırpınmış, dişi tırnağıyla bu noktaya gelmiş, messi bedavadan bu ünvana konmuştur... :)

ronaldo yu da gördük mücadele gücü yüksek barca manu finalinde
%100 messi
her türlü messi
freekick golü için elestiren arkadasa da soralım
ronaldonun ortasahadan topu alıp kaleciyi dahil gecerek attıgı gol var mı ?

Bi kere oldu o herkezi Geçme olayı. Arjantin - Bolivya Maçında Gördük Messiyi Yada Chelsea - Barcelona maçında ... O ağır baskı Ve Piresi Görünce salıo Kendini hemen messi. Hadi Chelsea lı oyuncularıda tek tek çalımlasın ....

[

FinaLde Messi gereken cevabı verdi zaten.. :cool:

Daha Dur. .. ReaL Madrid - Barcelona Maçlarınıda Görücez Messimi Ronaldomu

ama Şu bir Gerçek Ronaldo ibinenin Biri Ama Messi DeliKanlı cocuk

Karaktersiz bir yapıya sahip olması,takım oyunu oynamaması.Ronaldoyu messiden aşağıya çeken en önemli iki neden.Bunun yanında teknik olarak da messinin üstün bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum.Kaliteli ama terbiyesiz bir yaradılışa sahip ronaldo.Messinin ise Allah vergisi dünyada kimsede olmayan yeteneği var zaten.
Anket ; Messi ve diğerleri olmalı...

bence C.ronaldo kim nederse desin bir numara

ronaLdo çok antipatik..öyLe oLmasa biLe yine de
forever messi...

Messi ... :durdurun :clap:biggrin

bakın bu konuyu 20 tartışsak bulamayız ronaldonun şutları çok iyi messi ise ceza sahasına kadar giriyor ben ded girsem ben de atarım i ronaldonun kötü yanı ise yani hep şut çeker hiç pas vermez messi veriyor ronaldo eğer bir hareket yaparken yamazsa ayağının ucuyla değiyor yaniii

Geri