Mesajlarımın Silinmesi

ya belki haklısın belki değilsin..Bunu yapan utansın .. (eğer haklıysa bişi diemem)

Uzun Seni Onceden tanırm bilrsn dmy qach qonuda sana qonushmaların we tarsın yüsnden laf attıımı ? shu anda 6bin qüsür msj ının olduunu görüorm ama choununda gechmishdeqi gby eline saglıq tesekkürler yasıp post qasdıınıda ii bilrm hich anlamadıın bölümde bile.. o nyse senin qendi qishisel yapndr.. ama qonushma tarsın we uslubun herqese uymaya bilr silinen msjların weya qi sanıormqi msj'ını silmemishlerdr silinen qonular arasında gidenlerdr büyüq ihtimalle de ama eer silinen qishisel msjların warsa yani sadece senin msj ındr bi qonuda onada incele derim eer choq üstüne gidiosan birinin yada olur olmas basqı warsa weya polemi yaratacaq yapıdaysa silnmishdr.. emin ol durduq yere silnmes..
4umda Senine qishisel Problemi olan m0dyada sm0d olduunu sanmıorm o nedenle bence 10 deil 100 msjda gitse esqi qonuların temislenmesi sırasında dr die tahmin ediorm..

silinen mesajlarım %100 bugün açılan BBC nin yaptıkları , pkk başlıklarıyla ilgilidir.

anger ın da dediği gibi belki temizlenen konuların arasında kaynamış olabilir .

efe durduk yere silineceğini sanmıorum konu siliniordur haliyle senin msjda gidiordur

ya ben mesajlarımın gitmesine kızmıyorum aslında . isterse 1000 mesaj gitsin de eğer kasti yapılan bişey varsa enayi yerine konmamdır . böyle bişey de sizin söylediğiniz kadarıyla olmadığına göre sorun yok o zaman

Uzunefe' Alıntı:
ya ben mesajlarımın gitmesine kızmıyorum aslında . isterse 1000 mesaj gitsin de eğer kasti yapılan bişey varsa enayi yerine konmamdır . böyle bişey de sizin söylediğiniz kadarıyla olmadığına göre sorun yok o zaman

EFE BABACIM GEREK YOK BÖYLE BİŞEY YAPAN VARSA ONUN AYIBIDIR AMA SEBEBSİZ YERE YAPACAK KARAKTERDE ARKADAŞ GÖREMİYORUM BELKİ BİRİLERİ KIRILMASIN VEYA TARTIŞMA ÇIKMASIN ORTAM GERİLMESİN DİYEDİR KARDEŞİM KAPATALIM BENCE

Uzunefe' Alıntı:
ne yani şimdi pkk lılara it dedim diye mi silindi ??? o zaman silen kişi de onlardan ki üstüne alınıyor...

hiç bilmiyorum

Diende sen deilmisn ?
silinen mesajlarım %100 bugün açılan BBC nin yaptıkları , pkk başlıklarıyla ilgilidir.

Uzun Sen sadece sansasyon adamısın Gücenme ama Shu yapdıın choq bosh bishe bence.. shimdi 2-3 arqadash geliceq onlarda bishe diceq we sadece tartıshma chıqıcaq.. bu tip qonuların amacından sapdıını hepimis biliorus..
Sen qi chou bu tip qonuda pm atsaydn ne gereq warqi dien bi user olaraq achman gercheqden sachma geldy bana..
hele qi HH nin esqilerinden biri olaraq hala anlayamadınsa bu tip qonuların gidishatını..

Bence usatmanın sadece post qasmaya yararı olr we bosh post qasmaya ; )
Bunu da anlayan anlar.. saten..

Umarm anlamıshndr beni gücenmeq yoq bis esqi dost us ; )

silinmesi gerekmiştir silinmiştir..neden bunu bu kadar yargılıyorsunki..!kimsenin işi güzü yok senin msjlarınımı takip ediyorlar..

Geri