Mesajlarımın Silinmesi

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
aylardır hep mesajlarım silindi ama artık buna sessiz kalamam . Neden mesajlarım siliniyor ?????? Çekememezlikten dolayı mı ?? yoksa başka bişeyden mi ???? aslında bikaç şey aklımda var da şimdi ortalık dağılmasın . Silen mod yada smod arkadaşlardan açıklama bekliyorum... yarım saat önce girdim en son sanırım . şimdi de girdim tam 10 mesajım silinmiş...

uzun kanka bazen hararetli konularda siliniyor evet. ama rastgele öyle birşey varsa kötü birşey üzüldüm doğrusu senin gibi birisinede yapılıyorsa... :(

Hangi mesajın sılınmış?

ne yani şimdi pkk lılara it dedim diye mi silindi ??? o zaman silen kişi de onlardan ki üstüne alınıyor...

J@CK@L' Alıntı:
Hangi mesajın sılınmış?

hiç bilmiyorum

hangı konularda silinmis belki yardımcı olabilirim cunku sanırım bölümümde ki weya genelde silinen msjları gorebılıyorum yada bütün mod lar görebilio.. öle bisey işte..

valla aklıma 2 şey geliyo

1 - hakaret içerici sözler yazdım. ( pkk için mi ?? her zaman yazarım )
2 - istenmediğimin kanısındayım.

Bence 2 Istenmediğinden Dolayi Sana Karşi Bazilarinin Fesatliklari Olabilir Banada Oluyor

Uzunefe' Alıntı:
valla aklıma 2 şey geliyo

1 - hakaret içerici sözler yazdım. ( pkk için mi ?? her zaman yazarım )
2 - istenmediğimin kanısındayım.
kanka başlama yine seni istemeyen çıksın sölesin öle bişi olmaz bozma moralini çıkar sebebi :saf:

valla en azından elle tutulur gözle görülür bi açıklama gelse eyvallah

Bence silinmesi gerekyodur o yüzden silinmiştir.kimse kimsenın
mesajını durduk yere sılmez.senın konusma tarzında ortada zaten.

arkadaşım hangi msj ların silindi büyük ihtimal silinmesi gereken msj ların vardır o yüzden silinmiştir durup dururkrnr kimse kimsenin msj ını silmez ok

J@CK@L' Alıntı:
Bence silinmesi gerekyodur o yüzden silinmiştir.kimse kimsenın
mesajını durduk yere sılmez.senın konusma tarzında ortada zaten.

ne varmış konuşma tarzımda ????? arkadaşların açtıkları başlıkta pkk itlerinin yaptıkları , bilmem kimin " Türkler Kı*ımı Öpsün " sözü var . Kimse Vatanıma dil uzatamaz . her ne kadar duymasa da ben tepkimi veriyorum . Ne yani " Paylaşım İçin Saol " gibi yazılar mı yazmamı istiyorsun ?????

Uzunefe' Alıntı:
ne varmış konuşma tarzımda ????? arkadaşların açtıkları başlıkta pkk itlerinin yaptıkları , bilmem kimin " Türkler Kı*ımı Öpsün " sözü var . Kimse Vatanıma dil uzatamaz . her ne kadar duymasa da ben tepkimi veriyorum . Ne yani " Paylaşım İçin Saol " gibi yazılar mı yazmamı istiyorsun ?????

Spor bolumunde de bundan farklı konusmuyosun.Konuyu dagıtmayım
Silen kişi acıklamak ısterse buraya yazar zaten.

zaten ben de onu bekliyorum...

bence istenmemezlikten değildir senin gibi kaç user varki forumda.yanlış bişiler yazdığındandır

t_mac' Alıntı:
bence istenmemezlikten değildir senin gibi kaç user varki forumda.yanlış bişiler yazdığındandır

ne gibi yanlış? itin ayagını taştan mı esirgiyecez? vatan bölücülerine her lafı demiş UZUNEFE ! ben sonuna kadar yanındayım ! haketmişler abi..

AdmiX' Alıntı:
ne gibi yanlış? itin ayagını taştan mı esirgiyecez? vatan bölücülerine her lafı demiş UZUNEFE ! ben sonuna kadar yanındayım ! haketmişler abi..

ben hangi mesajının silindiğini bilmiyorum.zaten 10 a yakın mesajıu silinmiş arkadaşın.senin dediğin itlere bende küfertmilşimdir gir +18 geyikler bölümünde vardır.ben pkk şerefsizlerine küfretmesine yanlış demedim

hah dostum şöyle o zaman uzun efe'de aynısını yapmış demekki yanlış bişi yok.

Kardeşim Uzunefe Bence Altinda Bişey Arama Mutlaka Gecerli Bir Sebebi Vardir Bence Fazla Gerilime Gerek Yok ...

Sılınen mesajlar ne ? Onun hakkında bır bılgı olmadan neden yorum yapıorsunuz..

Geri