Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesaj Satırları maximum 10000 olarak ayarlanmış. Bu bir çok paylaşımda yeterli olmuyor ve 2 3 4 mesaj yazmak zorunda kalıyoruz. Bunun en azından 30000 veya 50000 e çıkartılması yararlı olur diye düşünüyorum..
Ya benim anlatmak istediğim gereksiz demek değil haklısınız yetmiyor ama sorun 4 mesaj yazıp flood olmasıysa paylaşımda flood diye bir olay olmaz... en çok ben bundan rahatsızlık duyuyorum çünkü dökümanı hazırlamadan araya mesajlar giriyor
hayal@ arkadasım hem msj sayısını uzatalım diyosun hemde yaptıgın harekete bak yani resmen flood yapmıssın msj editlersen iyi olur hayal@arkadasım bu arada bende msj sayısının uzamasını istiyorum
Bence Değişmesi Iyi Olmaz. Uzun Dökümanlar Okunmuyor Aten 2-3 Postada Verilmesi Biraz Daha Iyi Olur Bende Bu Sorunu Yaşiyorum Ama 1 Post Daha Yazmak O Kadar Zor Değil. Bende Resimleri Ekleyemiyorum 1 Mesaja 1 Post Daha Atiyyorum Resim Kisitlamasida Var. çok önemli Değil Bence...