Mesaj Kotası

Türkü

New member
Reaction score
0
Gelen ve giden özel mesajlarınızın toplamı 50 yi geçince özel mesaj alamıyor ya da gönderemiyorsunuz.

Bunu gözden kaçıran arkadaşlar pm lerine doğal olarak cevap alamamıştır. Son 2 gündür çok fazla denk geldi o yüzden yazmak istedim. Kotanızda boşluk bırakınki pm alabilesiniz.

Ne kadar gerekli bilmiyorum ama belki 50 msj 100 e de çıkarılabilir gerçi bunun sonu yok ileride 150 olsun da denir ama ben daha çok arkadaşların dikkat etmesi için yazdım.

Cevaplamadığım pm lerinde nedeni budur. Ufak 1 ayrıntı ama dikkat edin...

adüşünsene çağrı diyelim 500 üyeyiz
hepsi 80 msg ını tuttu buda 40 bin
yapar buda bi yük sonuçda. gelen
msg larını silsin sonra ne olacakki
çokmu önemli msg lar alınıo :)

artsın diye değil arkadaşlar dikkat etsin diye yazdım şu anda gelen 3 pm ye de cevap veremiyorum arkadaşların kotası dolmuş uyarmak maksadıyla yazdım ...

walla yaw benim de dolmuş ve bende bişii sorduydum :D yoksa ben miyim biri :D WARDOM da 100 dü ya bende daha waar diom :D Bide gelende 9 gidende 6 msj ım war die gözüküo ama nie toplam 50 dio! Başka klasöre ulaşamıom ... ??

offf çırak sen yapamamışsındır beyler benim başımda bu msj sayılarından yandı dalgınlıgıma geliyor unutuyorum sonra birincen cvp bekliyorum haliyle alamıyorum

modların pm ini 150 ye çıkardım zaten yapmayı düşünüyordum.. üyeler için diğer admin ve modlarla görüşmem lazım..

tabe iyi olmuş dersiniz. e userler ne yapacak
tamam fazla yük olacak ama haksızlık
nerde eşitlik nerde adalet nerde demokrasi

Geri