merkezmahallesi.com / Script

dostpartner

New member
Reaction score
0
ne bu kardeş? boşuna indirmiyim :)

oNuR!' Alıntı:
ne bu kardeş? boşuna indirmiyim :)
valla demoya tıklarsan ne oldunu görürsün :D benin eski mahalenin muhtarı site yapmışta hizmetleri ile ilgili huaaahaahh

ArkadasLar ne Diyeceginize Demo Adres veriLmi$. Zahmet Edipte Bi baksaniz.

dostpartner Emegine sagLim Suanda hattim Pek iyi degiL Ama Bunu MutLaka kuLLanacagim. Bunun Gibi bi$iLer Lazimdi Bana.
Emegine sagLik.. :D

DeLaLeT' Alıntı:
ArkadasLar ne Diyeceginize Demo Adres veriLmi$. Zahmet Edipte Bi baksaniz.

dostpartner Emegine sagLim Suanda hattim Pek iyi degiL Ama Bunu MutLaka kuLLanacagim. Bunun Gibi bi$iLer Lazimdi Bana.
Emegine sagLik.. :D

dün akşam yeni yüklemeler yaptım dost tam senlik:D

Vallaha SabırsIzLIkLa bekLiyorum. Hadi ArtIk yayinLa $unLar merak Etmeye ba$Ladim ;)

vaktim oLdukca ekLedikLerini Takip Etmeye caLisiyorum. Gerci hIzIna yetisemiyorum ama ;)

Bende Vakit oLsa o Verdigin ScriptLeri Cok guzeL DegerLendirecegim Ama maLesef vakit Konusunda Cok kIsItLIyIm :(

dostpartner Dostum Ben bunu kurdum ama hata var. mysqL ayni verildigi gibi olusturdum ama hala hata veriyor bir bakabiLirmisin ?
Ön Izleme :(

arkadaslar buna ugrasmayin gereckden guzel birscrip ama sql hatasi var localhostta süper calisiyor ama hosta attigin zaman nere tiklarsan tikla yine ayni sayfaya geliyor yani ana sayfaya olmuyor ama hatayi gideren arkadasimiz var ise bizimle paylasirsa sevinirim tesekkürler

hemen paylaş kapandı.. saınırım demo da php sanırım arkadaşım....

çok güzelde sağlamı yokmu bu scriptin lazımda..

Hemen PaylaŞ Kapandi Zahmet Olmazsa Ywni Link Koyabilirmisiniz

Geri