merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sssnakesss

Banned
Reaction score
0
ya şimdi kızabilirisniz zırt bırt modluk istiyon sonradan avcunu yalayıp gidiyorsdun diye ama kahkaha bölümünde angel ablam da gitmiş rüzgar orada tek başına biraz zorlanır sitenin en yoğun olan böümlerinden biri orası çünkü neyse ben isteğimi söylüyorum iyi yada kötü bir cevap yazarsanız sevinirtim sayın yönetici arkadaşlar!

ismini yeni duydum...

seni tanımıyorum ve bi payla$ımınıda görmedim...

benim yorum yapmam yanlı$ olur...

bol $ans...

valla dostum onu dark_angel bilir ama şu sıralar yoğun . ama sadece mod olmak isteyen sen değilsindir herhalde . mod olmak isteyen başka arkadaşlar da vardır muhakkak

uyKuCuPianisT' Alıntı:
ismini yeni duydum...

seni tanımıyorum ve bi payla$ımınıda görmedim...

benim yorum yapmam yanlı$ olur...

bol $ans...

Katılıyorum o bölümdeönce aktif ol kendini bi gösteer ondan sonra buraya başlık yaz arkadaşım ...

tamam o bölümde gerçekten aktif olabilirm ama ismimi yeni duymanıza şaşırdım ki rüzgar iyi bir arkadaşımdır ki onunla burada tanıştım dark abi de biliyor keskin hayal@ devil chamfer vs vs!

sssnakesss' Alıntı:
tamam o bölümde gerçekten aktif olabilirm ama ismimi yeni duymanıza şaşırdım ki rüzgar iyi bir arkadaşımdır ki onunla burada tanıştım dark abi de biliyor keskin vs vs!
Ben ismini duydum ama çok az.
Ayrıca aktif olabilirm demişsin o zaman aktif ol paylaşımlarını yap gel mod olmak istiyom de.
Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

aktif olacağına ainanıyorum bu arada ben bahsettiği Hayal@ im

yaşı ufakları doldurdunuz buraya 16 mıydı sende :),
ama kardeşi az çok tanıyorum...:D

bence bunu teklif etmek için fazla acele ediyosunn ssnakesss birzdahaa paylaşımm yapman lazımm bunun içinn sen den daha cok paylaşım yapan kişilerinn hakkı diye düşünüyorumm kusura bakmaa canımm.

solariz söyleyeceğini söylemiş bizim birşey dememize gerek kalmamış yani..paylaşım arkadaşım..

yok ben almıyımm mono sen oll ben ugrasamamm :D

Konu kapandı arkadaşlar !!

sssnakesss' Alıntı:
tamam o bölümde gerçekten aktif olabilirm ama ismimi yeni duymanıza şaşırdım ki rüzgar iyi bir arkadaşımdır ki onunla burada tanıştım dark abi de biliyor keskin hayal@ devil chamfer vs vs!

evet seni biliyorum bu dogru ama bu o bollumde henuz paylasım yapmadan modluk alman anlamına gelmıyor :eek: bolumde kendını gosterdıkten sonra bu baslıgı tekrar dıkkate alıcam iyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri