Merhaba millet

-MUGE-

New member
Reaction score
0
Hepinize iyi forumlar.Ben müge.Bursalıyım

en sevdiğim yemek:mantı
en sevdiğinm müzik:gabek atılabilsin tamamdır
ilgi alanım:örümcek ağları,bıcırık çocuklar ve pc
hayattaki sloganım:doğarken sen ağladın herkes güldü öyle bir yaşa ki öldüğünde sen gül,onlar ağlasın.

bu arada yardımseverlere duyurulur.Çok acil bana yardım edin nolur nolur ve nolur
tarih ya da psikoloji dalında nasıl bir proje hazırlanabilir?
not:proje uygulanabilir,Türkiye için faydalı ve özgün olmalıdır
amaç:yeni bir fikir,taktik,yöntem üretme.Size şimdiden teşekkür ederim.
örn tarih projesi:karikatürlerle tarih
değerli fikirlerinizi benden esirgemeyin.
Bitiriş:Gönül bahçenizi mutluluk yağmurları ıslatsın.

aramıza hoşgeldin müge bende bandırmalıyım :D off mantı dedin canım cektı :D ıyı forumlar.. müge galiba benim ünivimde okuyor :D uludağ ünivde bu tür projeler çok olur :D

hoş geldün aramıza umarım kalıcı olursun :D

h.geldin müge...balıkesirliyim bende bursaya taşınıcaz ama :D

Merhaba müge hosgeldin =)

Hoş geldin.Ben de deli projeler var fakat uygulanır mı bilmiyorum :)

aliefecan uygulanır ya yardım edin.uludağ üniversitesinde değilim:D marmara üniğversitesindeyim.
yardım edeni çok sevicem.acil lazım.beni boşverin projeyi düşünün.lütfen lütfen lütfen

ayaz sen de yeniymişsin merhaba arkadaşım xD

• Projelerin değerlendirilmesinde, Özgünlük ve Yaratıcılık, Kullanılan Bilimsel Yöntem, Tutarlılık, Özümseme, Gösterilen Özen ve Hâkimiyet, Yararlılık (Ekonomik, Sosyal, …), Uygulanabilirlik, Kaynak Taraması, Sonuç ve Açıklık gibi kıstaslar göz önüne alınacaktır.

DAHA ÖNCEden HAZIRLAMIŞ PROJELER DİREK ELENECEKTİR.
ÖRN:Karikatürlerle tarih anlatılırsa dersler eğlenceli işlenir.

ya da bilim adamalarının doğum ölüm yıllarına bakılarak bilimdeki duraklama tespit edildi.

ya da psikoloji için:çocuk yetiştimede özgün taktikler

böyle fikirleriniz yok mu ahhh,şu olsaydı keşke dediğiniz tarih dersinde ya da vardığınız bir kanı bir yorumlama

şu şöyleyse araştırırsam şuna varabilirim.Mesela psikolojide önceden suya müzik dinletmişler. Klasik müzik su moleleküllerini düzenlemiş,rock ise molekülleri dağınık hale getirmiş.insan vücudunun da 2/3 ü su olduğuna göre MÜZİK GERÇEKTEN RUHUN GIDASIDIR...bu da psikolojide örnek olabilir.müziğin insanın ruhuna yansıması.dikkat ederseniz bir bağlama gücü de var.müzik suyun yapısını etkiler diye bırakmamış konuyu insana bağlamış:insanın da 2/3'ü sudur diyerek.esas olan insan olmalı.Fayda insana olmalı.bir cümle bile olsa iyi bir yorum yapmalısınız hayata dair.Şimdiden ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.Minnettarım

aliefecan uygulanır ya yardım edin.uludağ üniversitesinde değilim:D marmara üniğversitesindeyim.
yardım edeni çok sevicem.acil lazım.beni boşverin projeyi düşünün.lütfen lütfen lütfen

ayaz sen de yeniymişsin merhaba arkadaşım xD

• Projelerin değerlendirilmesinde, Özgünlük ve Yaratıcılık, Kullanılan Bilimsel Yöntem, Tutarlılık, Özümseme, Gösterilen Özen ve Hâkimiyet, Yararlılık (Ekonomik, Sosyal, …), Uygulanabilirlik, Kaynak Taraması, Sonuç ve Açıklık gibi kıstaslar göz önüne alınacaktır.

DAHA ÖNCEden HAZIRLAMIŞ PROJELER DİREK ELENECEKTİR.
ÖRN:Karikatürlerle tarih anlatılırsa dersler eğlenceli işlenir.

ya da bilim adamalarının doğum ölüm yıllarına bakılarak bilimdeki duraklama tespit edildi.

ya da psikoloji için:çocuk yetiştimede özgün taktikler

böyle fikirleriniz yok mu ahhh,şu olsaydı keşke dediğiniz tarih dersinde ya da vardığınız bir kanı bir yorumlama

şu şöyleyse araştırırsam şuna varabilirim.Mesela psikolojide önceden suya müzik dinletmişler. Klasik müzik su moleleküllerini düzenlemiş,rock ise molekülleri dağınık hale getirmiş.insan vücudunun da 2/3 ü su olduğuna göre MÜZİK GERÇEKTEN RUHUN GIDASIDIR...bu da psikolojide örnek olabilir.müziğin insanın ruhuna yansıması.dikkat ederseniz bir bağlama gücü de var.müzik suyun yapısını etkiler diye bırakmamış konuyu insana bağlamış:insanın da 2/3'ü sudur diyerek.esas olan insan olmalı.Fayda insana olmalı.bir cümle bile olsa iyi bir yorum yapmalısınız hayata dair.Şimdiden ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.Minnettarım

bence sen filozof olmalısın :D uzun uzun yorum yazıyorsun :D neyse umarım biri yardımcı olur projen için ama göz atmak istersen burası aradıgın projeyle ılgılı bolum bır goz at ıstersen

http://www.hackhell.com/ders-amp-odev-amp-tez/

bende hoşgeldin diyorum iyi forumlar dilerim

Geri