Merhaba Arkadaşlar. Belki BU konu yüzünden banlanacağım ama olsun

v@npir817

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar. Belki BU konu yüzünden banlanacağım ama olsun.
Şimdiden tüm yönetiçilerden özür diliyourm

Bazı şerefsiz ve kendini bilmez aydınlarımız Bildiğiniz gibi Aptalca bir Bir kampanya başlatmışlardır. Ermenilerden özürdiliyoruuz gibi
Bunu Tüm halkı kınıyor...

Bunu Tum Turk halki için bir vatan sever cıkıp bu siteyi hacklemesi gerekiyor.
Ben inanıyorum ki .hackhell.com De bunu yapabilecek bir veya birden cok vatan sever vardır

Lütfen şu siteyi Bir vatn sever hacklesin

http://www.ozurdiliyoruz.com/

Bak dostum sen bunu yaparak onlara destek vermiş olursun ancak hitleri artar... Bu tür sitelerden binlerce var.. fake bunlar. Ermenilerin kendileri bu tür siteler kurup Saçma Sapan şeylerle dolduruyorlar Aklınca oyun oynuyolar.. Bu tür oyunlara gelmeyelim ;)

Biz Atamızın izindeyiz...!!!

Eyyy ATATÜRK gençliği !!!....
..ikin gitsin ermeni ..içleri !... (tüm moderatör arkadaşlardan özür dilerim,hissi kabl el-vuku.)

Bu arada siteleri offline olmuş yaani indiregandi yapan kardeşlerimizin emeğine sağlık.ALAYINA İSYAN İNADINA ''TÜRKİYE''.

Sağ üst Köşedeki Katılanlar kısmı Site sayacı siteye her Clickte Sayı Artıyor Sende Böyle birŞey yaparak Birnevi güzel bir destekte bulundun.. Arkadaşlarımın girmemesini rica ediyorum.. Site hakkındada gerekeni yapmaya Çalışırım

Ya Dostum Bu Sitelerden Başka Hacklenecek Birsürü Site Var Özellikle Pkk Siteleri Onlara Yoğunlaşsak

Geri