merhaba akadaslar lutfen yardımcı olun

hasem1

New member
Reaction score
0
arkadaslar benım bılgısayarım lettop acer 4710
haddınden fazla ısınmaya baslıyor
zemının duz olması bır seyı degıstırmıyor eskıden kesınlıkle bu kadar ısınmazdı
lutfen bbır yolu var ıse yardımcı olursanız sevınırım
şimdiden teşekur ederım :hhuzgun

5220 ve 4710 modellerinde bu tür sorun war ,işlemci fanının pislenmesinden kaynaklanıyorda olabilir .

sana tavsiyem hemen leptopun altına entegre edilip tekrar çıkarilabilen bi cihaz var onu alman!kesinlikle işine yarar bi ömür boyu.

pekı vurus olabılırmı buna neden olan
cunku daha yenı olmaya basladı
ve bılgısayarda pek eskı de degıl :)

pekı fanını nasıl temızlıyeblırım ? ve cozum olurmu?

Virüs olduğunu sanmıorum duymadım da üstelik öle bişi.Ya kirlenmiştir , ya bataryada bir problem vardır(eğer batarya ısınıosa en çok)..Başka da aklıma gelmio yeniyse en iyisi servise göndermek hiç kendin acmaya kalkma garanti dısına cıkarma.

oto yıkamacılarda haca püsürtme var ben onla temizliyorum :))

ıyıde ben daha dun formaat cektım?

ben dun format cektım ama

ıyıde ben daha dun formaat cektım?

ben dun format cektım ama

yanlıs yüklenmıs program ve arka bölümde calısan program olabılır en mantıklısı jarzını cıkar 10 sn tekrar tak aynı sorun var ise donanımsal yöntemlere gece blırsın dıyecem bılmıyorsan kurcalama gönder :p ama sen jarz aletını cıkar leptopun altındakını normalıne demıyorum karısıklık Olmasın 10 tekrar tak :p aynı sorun varsa program ekle kaldıra bak deyısık bır drıver varsa kaldır yüklenmıs bırseyıın calısması sonuca olabilir

virus olma ihtimali cok yüksek eger islemci fazla isinoyrsa CPU DAN hangi program calisirken islemcinin kac derecede oldugunu görebilirsin 67 DERECENIN ÜSTÜ tehllikedir, CPU kontrol edip islemcinin hangi programdan dolayi isindigini fan sesi devamli geliyorsa kasma var demekdir, servisden önceANTIVIR BOOT CD den bilgisayarini TARAT derim ,, temizligi de tozlanma ihtimalinide unutma ;;

Geri