Merakla Beklenen Dizi Kılıç Günü

koolman78

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Şu an en büyük merakla beklenen dizi Kılıç Günü oldu. İnternetteki popülerliği her geçen gün artıyor. Hatta Ezel'in en büyük rakibi olarak görülüyor. Umarım öylede olur:) Böylece izleyebileceğimiz alternatif bir dizi daha olmuş olur. Kılıç günü oyuncuları fragmanlar ile tek tek tanıtılıyor. Birçok ilgi çeken karakter dikkatimizi çekti. Kurtlar vadisindeki gibi ayrı ayrı fanı olacak karakterler var bence. Dizi başlayınca bunları daha net görebileceğiz. Kılıç gününü izlemek için sabırsızlıkla bekliyorum:)

gerçektende iyiki konuyu açtın hakkaten o diziyi çok merak ediyorum en çokta merak ettiğim şey acaba ne biçim bir konusu olacak firavun falan diyorda acaba konusu ne bilgin varmı ne zaman başlıyor onuda biliyonmu

Bildiğim kadarıyla başlangıç tarihi belli değil, atv yakında diyor başka birşey demiyor. Ama konusu oldukça ilginç görünüyor ayrıntı vermeselerde başroldeki oyuncunun 90 günlük ömrünün kaldığını biliyorum. Dizi bunun üzerine kurulmuş. Yakında daha fazla bilgi edinebiliriz umarım sabırsızlıkla bekliyorum bende

Geri