Meraklıyım ya merak işte...

nozz

New member
Reaction score
0
Benim merak ettiğim şey kullanıcı adlarımızın altında mesaj sayısına göre otomatik olarak yazılan "yeni üye" "üye" "meraklı" "bağımlı" vs.gibi sıfatların bazı arkadaşlarda farklı olduğunu gördüm ("forum rapçisi "veya "forum prensesi " vs. ) ve benim ismimin altında yazan meraklı sıfatına da uyarak soruyorum bu farklılık niye? Biz de istersek bu sıfatları değiştirebilirmiyiz?

tabiki ilgili yönetici yada web masterımızı rahatsız etmen lazım:D

ßencede..DarK'Cım sana i$ düştü yine KuLLanıcı adından sonra avatar aLtı isim diye ßi ßa$Lık açman gerekecek :D

Evet modların başına bi iş daha açtık galiba...:D

biraz torpile bakıyo o iş :)

:) bak ozy ne guzel solemiş :D

sanırım s.modlar yapamıo yoneticilerin birine pm at saygın bir uyeysen yaparlar :cool:

CaKıR_X' Alıntı:
biraz torpil gerekiyor. bak benim mesaj sayım bile yetmiyor torpile benden daha çok çalışman lazım :=)

Senden daha az mesajı olanların var ama ? Neyse fazla kurcalamıyalım forumu birbirine düşürecez. :D

auhauh ah güle güle kullan.. milet de gülücek ama :)

Buna çok kızdım işte kimsenin değinmediği bir konuya parmak bastım ve dikkat edersen sadece meraktan bu konuyu açtım ve böyle dalga geçildim. Forumda nasıl bir kullanıcı olduğumu öğrenmek istersen eski mesajlarıma bak. Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış Hackhell'de başına huni mi geçiriyorlar?

yaw şaka yaptım dostum ya.. söyle ne yazılacaksa yazayım.. yanlış annadın.. özür dilerim kırdıysam..

Geri