>>>>Memory Hack hatası ve PC Restar Sorununa Tek Çözüm Sadece HacKHeLL'de<<<<

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Reaction score
0
>>>>Memory Hack hatası ve PC Restar Sorununa Tek Çözüm Sadece HacKHeLL'de<<<<

Arkadaşlar bilindiği gibi memory hack hatası ve oyunu açarken yada oyunda iken pc restar sorunu çok baş ağrıtan bir sorun. Artık bu hatadan kurtulmak için kendinizi saatlerce kasmaya, bilgisayara format atmaya, sağda - solda çözüm aramaya son.

Yapmanız gerekenleri size burada anlatacağım.

1-
Kod:
Başlat --> Tüm Programlar --> Başlangıç
menüsüne giriyoruz ve orada bununa progamları siliyoruz.
Not: Virüs Programınız İle İlgili Dosya Varsa Silmeyiniz...

2- Bilgisayarımızda Windows Vista Teması yüklü ise Denetim Masasından siliyoruz... Ayrıca Masa üstünde boş bir alana faremizle sağ tıklayıp Windows Vista Teması/Temalarını Temalar sekmesinden siliyoruz.

3- Bilgisayarımızın temasını normal bir XP teması yapıyoruz.

4- Kullanmakta olduğumuz mevcut anti-virüs programını Avast Home Edition Home ile değiştiriyoruz.

5- Bilgisayarımızı kapatıp açıyoruz ve Memory Hack hatası ile PC Restar Sorununu tamamiyle çözmüş oluyoruz.

Not: Bilindiği gibi Knight Online'nin x-trap isimli güvenlik denetleme programı halen windows vista ile uyuşmamaktadır. Bu sebeple vista ile ilgili matreyalleri virüs olarak görmektedir.

1. adımda yaptığımız işlemde bilgisayarımızda bilgisayarımız başladığı anda açılan programları kapatıyoruz ki x-traple uyuşmayan başka bir program varsa arka planda çalışmalarını engelliyoruz,

2. adımda vista ile ilgili materyalleri (tema vb) bilgisayarımızdan kaldırmış oluyoruz,

4. adımda sağlam bir av yüklüyoruz. Bilgim ve tecrübemdir avast x-traple hiçbir sorun yaşamaz. Ayrıca avast bedava derseniz de size şunu söyleyebilirim. Avast çok sağlam, çok güvenli ve varlığını size hissettirmeyecek kadar güzel çalışan bir programdır. PC'nizi asla kasmaz ve download edeceğiniz link yada download ettiğiniz bir programı rar'dan çıkartmaya çalıştığınız an sizi korur. Linklerde bağlantıyı keser, rar'larda sizi çok iyi uyarır.

Not: Denenmiştir ve %100 sonuç alınmıştır.

Kişisel Bilgi: Avastı bu kadare övme sebebim Norton AntiVirus isimli süper diye adlandırılan anti-virüs programının pc'mi çok kasması ve çok kolay bir virüsü yemesi sonucu avastla tanıştım. Kurduğumdan beri hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca bedava :D

Teşekkür ederim, iyi forumlar...

Alıntı yapacaklar kaynak gösterirlerse sevinirim. Emeğe saygı...
Unutmayalım önemli olan çalıntı yapmak değil insanları yararlı forumlarla tanıştırmaktır.
by hackhell

Bu xtrap yüzünden pc deki her ayari oynuyor her ayari deiştiriyoruz yakında kendimizide deiştirmeye başlıcaz :D
Ellerine saglık revolation ama ben 4ever kasper diom :D
Avast pro isteyenlere de ben yardımcı olayım :D
HackHell güvenceli hackhell upload dan direk link
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=190182

sorun nerde revo orda :D
emeğine sağlık

kanka bnde o sorun varda bn vista yoq ne silcem bn:D

düzelteyim bir lafını: avast! berbat bir antivirüstür. avast! tan AVG ye geçtim ve ilk olarak memory de 140 virüs çıkardı. dosyalardaki ise 500+ idi...

FortMin0r' Alıntı:
düzelteyim bir lafını: avast! berbat bir antivirüstür. avast! tan AVG ye geçtim ve ilk olarak memory de 140 virüs çıkardı. dosyalardaki ise 500+ idi...

işte orda dur avast kadar sağlam sessiz anında olaya müdahale eden bir program görmedim
avastı 1 ay kulan nedemek istediğimi anlarsın internetten vürüslü dosya gelince bile anında
uyarıo bağlanıyı kesio daha ne olsun dene

bu hatayı enıne boyuna iyice arastırdım revolation sayesinde ve kesin cözüm olarak bir onerim var
K.O klasörünün içindeki " winsock32.dll " dosyasını silin huzura kavuşun.

Her şey ii güzel.Çok ii hazırlamışsın fakat dediklerinin hepsini yaptıım halde hep aynı sorunla karşılaşıom.Format atmak istemediim için lütfen altrnatifler bulabilirmisiniz???

msafa' Alıntı:
Her şey ii güzel.Çok ii hazırlamışsın fakat dediklerinin hepsini yaptıım halde hep aynı sorunla karşılaşıom.Format atmak istemediim için lütfen altrnatifler bulabilirmisiniz???

ilk mesajımda dediklerimi yaptın mı?

yani başlangıç programlarını sildin,
vista temalarını sildin,
vista ile ilgili ikon, tema vs vs ne varsa silseydin...

birde anti-virüs (AV) programın nedir? ismini yazar mısın?

bu arada radikal1 benim 1 senedir dediğimi sölemiş... avast diyorum başka da bişey demiyorum...

northon bile bi işe yaramadı. ufacık virüsü bulamadı. avast sinek ilacı gibi ne kadar virüs-trojen varsa hepsini buldu... yedi-bitirdi-saldırdı... valla virüsler "abi naptın be! bitirdin bizi. sil şu avastı da gidelim biz bale!" dedi en sonunda =)

revolation' Alıntı:
ilk mesajımda dediklerimi yaptın mı?

yani başlangıç programlarını sildin,
vista temalarını sildin,
vista ile ilgili ikon, tema vs vs ne varsa silseydin...

birde anti-virüs (AV) programın nedir? ismini yazar mısın?

bu arada radikal1 benim 1 senedir dediğimi sölemiş... avast diyorum başka da bişey demiyorum...

northon bile bi işe yaramadı. ufacık virüsü bulamadı. avast sinek ilacı gibi ne kadar virüs-trojen varsa hepsini buldu... yedi-bitirdi-saldırdı... valla virüsler "abi naptın be! bitirdin bizi. sil şu avastı da gidelim biz bale!" dedi en sonunda =)

Evet dediklerinin hepsini yaptım zaten bnde vista yok.Virüs programım da avast.Ve bişi sorcam avast home edition la profesyonel arasında bi farklılık var mı?

radikal1' Alıntı:
işte orda dur avast kadar sağlam sessiz anında olaya müdahale eden bir program görmedim
avastı 1 ay kulan nedemek istediğimi anlarsın internetten vürüslü dosya gelince bile anında
uyarıo bağlanıyı kesio daha ne olsun dene

bu hatayı enıne boyuna iyice arastırdım revolation sayesinde ve kesin cözüm olarak bir onerim var
K.O klasörünün içindeki " winsock32.dll " dosyasını silin huzura kavuşun.

kullandım da biliyorum...

Saolasn Emeğe saygı

.. Yanlz ben hepsni denedim
Sorun yine aynı :'(
Help Revo.. anti virus yoq :D vista hiç girmedi, başlangıçtada prog yok ve daha yeni formatlı
çıldırcm:'(

ağa dediklerini yaptım avasttı yükledimm pc ye resett attım ama bende sorun hala devap edio bi yardım edersen sevinirimm :goz: :vur

helal abi süper paylasım ayrıca sondaki cümle cok okkalı olmus

Geri