MemLekete DemoKRasi GeLDi

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Tophane'de ellerinde içki var diye insanlar, 30 kişi tarafından sopalarla dövüldü.

Polis önceden uyarılmış olmasına rağmen 20 dakika sonra olay yerine geldi.

Hepi topu 7 kişi yakalandı ve gözaltına alındı.
Savcı bu 7 kişiyi serbest bıraktı.

Yani İstanbul'un göbeğinde, 7 kişi birlikte sopaları elinize alıp birilerini döverseniz devlet size bir ceza vermiyor.

Aynı devlet, Cumhurbaşkanı'nı yuhalayanları CSI yöntemleriyle arıyor.
O mahallenin esnaflarından biri 'Burası sanat yapılacak yer değil. Gitsinler sanatı Şişli'de yapsınlar' diyor.

Bu arada Beyoğlu'nda kapı kilidi değişse gazetecilere poz veren Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan 2 gündür nerede?
Tophane Beyoğlu'na değil de Çemişgezek'e mi bağlı?

Aynı gün Ankara'nın göbeğinde Çankaya Kurtuluş Parkı'nda el ele tutuşan, çimenlerde oturan gençleri ekip arabasındaki polisler yanlarına çağırıp kimlik kontrolü yaptılar. 'Niye?' diye soran gençlere 'Siz daha iyi bilirsiniz. Uygunsuz oturuyorsunuz' dediler.
Haberler çıkınca Ankara Emniyeti 'Parktaki aileler şikayet ettiler. Gençler öpüşüyormuş' diye açıklama yaptı.

Yine aynı gün. Antalya...
3 genç bir piknik alanına gidip sohbet etmeye başladılar. Yanlarında içecekler vardı. Birisi alkollü diğer ikisi değil.
Sonra bir tüfek sesi geldi.
Pompalı tüfekle gençlerin üzerine ateş açıldı.
3 genç saçmalardan yaralandı.
Neymiş?
Mahalle baskısıymış...
Peh...

Nihat Sırdar

Step by Step

demiştim.............

http://www.hackhell.com/medya-haberleri/687073-turklere-ponpon-kiz-yasak-mi.html#post5134934

aha da bu haberde...

Daha durun güzel günler bekliyor bizleri

Atatürk ün size verdiği değerini bilemediğiniz değerlerin gerçek değerini göreceksiniz.

''' ne kadar pezevnk şerefsiz varsa bakıyorum laik. diyen devlet maaşı ile geçinen şu an yaşamayan timurtaş hocaların açık açık sövecekleri günler gelecek ...

Unutmayın BİR İNSAN HEM LAİK HEM MÜSLÜMAN OLAMAZ..........

memleket öküzlerin gericilerin yobazların eline geçti

Akp nin yaptığı iş getirdiği demokrasi bu kadar olur ne bekliyodunuz.?

Bugün de Erdoğan'ın konuşmasını izledim ve bu Tophane olayının " abartılmaması " gerektiğini söyledi. Canım ülkem ya , söz konusu birtaraf olunca demokrasinin nimetlerinden ne güzel de faydalanmasını biliyor insanlar. İşin acıklı tarafı da yukarıda yazılı olan bütün olaylardaki muhafazakar aktörlerin oğulları , yeğenleri , kızları , torunları artık kim varsa hepsi de özel günlerde içen , sevgilileriyle yolda öpüşen , sarmaş dolaş gezen tipler.Buna adım gibi eminim.

Bu muhalefet olan arkadaşların kaçı eline kitap alıp okuyor acaba.Dikkat ettim sabah akşam nerde muhalefet olsak diye konu avlıyorsunuz başka işiniz yok mu?

Gerçi olsa ne yazar muhtemelen patrona da muhalefettirler =)

Bu muhalefet olan arkadaşların kaçı eline kitap alıp okuyor acaba.Dikkat ettim sabah akşam nerde muhalefet olsak diye konu avlıyorsunuz başka işiniz yok mu?

adı üstünde muhalefet işte :)

Buraya konu taşıyıp senin gibi yalaka mesaj yazanlar kadar konu peşinde koşmuyor herhalde kimse .

Eline kitap almak dedinde senin eğitim düzeyin nedir ?

Konuyu açanlar senin muhalefet dediklerin değil onlar açılan konuya fikir beyan eden akıl fikir sahibi insanlar.

En azından bir fikirleri var ve söylüyorlar sen ne yapıyorsun ?

Bir fikrin yok fikir beyan edenlere çamur atıyorsun.

Bir fikrin varsa konu ile ilgili yazacaksın fikirlerini yazanlara.....

Hani '' biliyorsan konuş faydalansınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar ''' misali...

Sen müslüman mısın ? Sadece soruyorum ? Ya da sen laik misin ?

Söz alıntıdır güzelim sahibine soracaksın ....

Ben sözün sahibi değilim ya o olacaksın ya o şeklindeki önermeli bu fikir bana ait değildir.

Ya o ya o önermeli koşullu cümle benim değil bana niye soruyorsun ?

Yalaka değil vatanını seven biriyim birine yafta yapıştırırken dikkatli ol delikanlı !

Yalaka değil vatanını seven biriyim birine yafta yapıştırırken dikkatli ol delikanlı !

Teşekkür ederim delikanlı dediğin için kırkımı devirmek üzere iken böyle hitap edilmesi beni mutlu etti .

Ama hala fikir yok

Biz ki ustasıyız vatan sevmenin ... demiş şair ki evet ustasıyız vatan sevmenin.

Vatan sevicisi değil vatan sevdalısıyız.

kendinize gelin beyler!!!

başbakan açıklama yaptı

"mahalle baskısı yok"

elbette yok.

iş mahalleden çıktı.

artık semt baskısı ve pek yakında şehir baskısı olacak.

mahalleyle, köyle falan uğraştırmayın adamı.

gözünüze şişe sokarız. (bir yabancı uyruklunun gözüne şişe sokuldu. istanbuldaki o faili mechul dayakta)

memleket öküzlerin gericilerin yobazların eline geçti

Mıllet AKP ıktıdar oldugu gün yobazların elıne düşmüştü zaten..Nasıl kımlerın yardımıyla orada sanıyorsunuz kı....

''Nazi almanyası dönemindeki bir hristiyan din adamı şöyle demiş;"önce sosyalistleri topladılar, sesimi çıkarmadım çünkü ben sosyalist değildim. sonra sendikacıları topladılar, sesimi çıkarmadım çünkü... sendikacı değildim. sonra yahudileri topladılar, sesimi çıkarmadım çünkü yahudi değildim.sonra beni almaya geldiler;.... ...benim için sesini çıkaracak kimse kalmamıştı"

Düşünün derim bu hikaye üzerine.

Cemaat yönetımı ele geçirdi......

Sesimizi çıkarmanın vakti gelmedımı..

Cemaat yönetımı ele geçirdi......

Sesimizi çıkarmanın vakti gelmedımı..

Ses çıkarmak mı .? Kıytırık , uyduruk bir mahalle baskısı haberinin altındaki attığınız çığlıkları duymuyorsun galiba.

Ve Başlık ta çok ilginç.. " MEMLEKETE DEMOKRASİ GELDİ " . Halkın çoğunluğunun verdiği (size göre) Güven oyu ile İktidarda bulunan bir partiye isnad edilen suçlamalara bak birde haberin başlığına. Hani şu Perhiz ve Lahana Turşusu hikayesi var ya....

Bağırın bağırın.. Fatmagülde bağırdı hemde çığlık çığlığa.....Ne suçu varsa.

Ses çıkarmak mı .? Kıytırık , uyduruk bir mahalle baskısı haberinin altındaki attığınız çığlıkları duymuyorsun galiba.

Ve Başlık ta çok ilginç.. " MEMLEKETE DEMOKRASİ GELDİ " . Halkın çoğunluğunun verdiği (size göre) Güven oyu ile İktidarda bulunan bir partiye isnad edilen suçlamalara bak birde haberin başlığına. Hani şu Perhiz ve Lahana Turşusu hikayesi var ya....

Bağırın bağırın.. Fatmagülde bağırdı hemde çığlık çığlığa.....Ne suçu varsa.
Tarihi incelerseniz Hitlerin nasıl Almanyanın başına geçtiğini göreceksiniz.

Tarihi incelerseniz Hitlerin nasıl Almanyanın başına geçtiğini göreceksiniz.

...Yine aynı tarihi incelerseniz , işbaşına gelen antidemokratik güçlerin çok kısa sürede millet iradesine karşı yenik düştüğünüde göreceksiniz..... En uzun Türkiyede sürdü.. 50 yıl..

Geri