Meira Transferi~Basından önce duyurduk~[Tek Başlık]

meira transferi bana çok mantıkLı geLdi.. Meira bir Song,bir Popescu oLabiLir yanında doğru adam (Emre Güngör) oynatıLırsa çok daha yararLı oLur..

Gs Tv 'de altyazı geçti hele şükür

Meira 4 yıllığına Galatasaray'ımız da

Hayırlı olsun hepimize.

#5 Fernando José da Silva Freitas Meira.

Gs Tv 'de altyazı geçti hele şükür

Meira 4 yıllığına Galatasaray'ımız da

Hayırlı olsun hepimize.

Nihayet resmi olarak açıklandı.
Son yıllarda yaptıgımız en nokta transferlerden biri.Şimdi birde forvet beklıyoruz :p

antu çıldırdı dicem ama tartışma cıkar heralde:hhmanD

Meira hakkındaki yorumları bi hayli komik acıkcası:eek: :durdurun

"iyi bir halt olsa‚portekiz milli takımına devamlı çağırılırdı.kalasın tekidir‚herkes görecek bunu."

buda beni koparan söz :)

antu çıldırdı dicem ama tartışma cıkar heralde:hhmanD

Meira hakkındaki yorumları bi hayli komik acıkcası:eek: :durdurun

"iyi bir halt olsa‚portekiz milli takımına devamlı çağırılırdı.kalasın tekidir‚herkes görecek bunu."

buda beni koparan söz :)

Harbi öyle bende gördüm kimi kutluyor kimide hazımsızlık sorunu yaşıyor :_D

bahri havadır kedi olalı bir fare tuttu :D
başta inanmamıştım 15 gün önce ligtvde ilgileniyor her an bitebilir diyordu bahri
transfere gelince kaliteli adam. defans zaten çok iyiydi şimdi ortasaha ve defans kale gibi oldu
tek sorun kalecilerde umarım orayada güzel transfer olacak

Breehh Ne Geyik Çevirmişsiniz Bomba Transfer Olarak Değerlendiriyorum Song'dan Çok Çok Sağlam Bir Defans Zaten Song Son Dönemde İyice Çöküşe Geçmişti Tabiri Caizse Takımda Miladını Doldurmuştu Emre Güngör Tarafından Yedek Bırakılması Takımdaki Karizmasını Da Yerle Bir Etmişti Bence Bu Nokta Transferdir Tebrik Ediyorum Galatasaray Yönetimini Çok Büyük Bir İş Başardılar Kesinlikle Faydası Olacaktır...

Meira Galatasaray'da!!!

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Stuttgart'ın savunma oyuncusu Fernando Meira'yı kadrosuna kattı. Portekizli futbolcu, Galatasaray'ın Almanya kampına katıldı.

33171.jpg

Galatasaray dış transferde Harry Kewell'in ardından önemli bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

Savunmayı takviye etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen Fernando Meira ile anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'ın Almanya kampına katıldı.

1.90 metre boyundaki başarılı defans oyuncusu, Stuttgart'a 2002 yılında Benfica'dan transfer olmuştu.

Portekiz Milli Takımı'nın da formasını giyen başarılı defans oyuncusu, 2007 sezonunda Stuttgart Bundesliga şampiyonu olurken takım kaptanlığı yapıyordu.

Avrupa basını, Liverpool, Juventus ve Tottenham gibi kulüplerin de Portekizli futbolcunun peşinde olduğunu iddia ediyordu.

NTVSPOR
22 Temmuz 2008 Salı

11rx8o0.jpg

Fernando Meira Galatasaray’da!

Galatasaray, Portekiz milli takım oyuncusu ve Stuttgart’ın kaptanı Fernando Meira ile anlaştı. Meira artık sarı-kırmızı formayı giyecek.

Uzun süren görüşmeler sonunda kulübü Stuttgart ile anlaşmaya varılan Fernando Meira dün akşam saatlerinde kendisini Galatasaraylı yapan imzayı attı. Portekizli milli oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. 5 numaralı forma ile izleyeceğimiz Meira, 52 kez milli takım forması giydi. Teknik direktör Skibbe ve takım arkadaşları ile tanışan 30 yaşındaki oyuncunun 2 gün sonra takıma katılacağı açıklandı.

.

Fernando Meira’yı Tanıyalım

Fernando Meira, 5 Haziran 1978 Guimares, Portekiz doğumlu. 1995-1996 sezonunda Vitoria de Guimaraes'de profesyonel kariyerine başlayan Meira, 1998 yılına kadar Guimares’te forma giydi. 1998-99 sezonunda kiralık olarak ikinci lig ekiplerinden FC Felgueiras’a transfer olan Meira, ikinci ligde 33 karşılaşmada oynadı.

1999-2000 sezonunda Guimares’e dönen Portekizli oyuncu, o sezon takımında 30 maç forma giydi ve 2 gol kaydetti. Portekiz’de büyük kulüplerin de transfer listesine giren Fernando Meira, 4 milyon euro ve bir oyuncu karşılığında Benfica’ya transfer oldu. Benfica’da kaldığı 1,5 sezon boyunca istikrarlı bir görüntü çizen Meira, 46 lig maçında forma giydi.

Fernando Meira, Ocak 2002’de Almanya’nın Stuttgart takımına transfer oldu. 2002 yılından bu yana Stuttgart forması giyen Fernando Meira, 2006 yılında takımın kaptanlığına yükseldi. Meira, geçtiğimiz sezon Bundesliga’da 27 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti. Şampiyonlar Ligi’nde ise 6 maçta takımının formasını giydi. Meira 2006-07 sezonunda Stutgart’la, Bundesliga şampiyonluğu sevinci tattı.

2006 Dünya Kupası’nda Portekiz Milli Takımı’nın formasını giyen Meira, milli takımın son Avrupa Şampiyonası kadrosunda da yer aldı. Şampiyonada 3 maçta Portekiz formasını giyen başarılı futbolcu, Türkiye Milli Takımı'na karşı son dakikada oyuna dahil olmuştu.

Freitas Jose da Silva Fernando Meira
Ülke: Portekiz
Boy: 1.90
Kilo: 85
Geldiği takım: Stutgart
Oynadığı takımlar: Guimares, Felgueiras, Benfica, Stuttgart

HackHeLL(Biz) ne dediysek o :_D Biraz fotomac gibi oldu idare edin.

Starspor bizden önce duyurmuş hıh:p:p

(((=

Cukkk diye oturdu sanki transferler bu sezon?:eek:

gerçekten ben ilk hackhell'den duydum. Ama gerçekleşeceğini pek sanmıodum ama yanıldım tekar saolun

Tebrikler yönetim yine mükemmel bir iş başardı.

Boşuna yırtınmadık Kapalıda Adnan Polat başkan olsun diye...
Biliyoruzda konuşuyoruz..:clap

ben koyu galatasaraylıyım gs nin bütün maçlarnı 90 dk seyreden biriyim ama meira gibi bi gavatın bu takımda işi yok bence...E.güngör,Servet harbi TÜRK oyunculara ihtiyacımız var bizim, zaten böyle giderse oğlum olursa bide adını ""Alfonso de souza ronaldo PaPanDa" koycam...:D

farkındaysn emre sakat o yüzden alndı

ama servet le meira yı nası geçicek bunlar be dai yazık deilmi bunlara :D

ben koyu galatasaraylıyım gs nin bütün maçlarnı 90 dk seyreden biriyim ama meira gibi bi gavatın bu takımda işi yok bence...E.güngör,Servet harbi TÜRK oyunculara ihtiyacımız var bizim, zaten böyle giderse oğlum olursa bide adını ""Alfonso de souza ronaldo PaPanDa" koycam...:D

yok artık?gavat ? işi yok demek? allahım :)

Geri