Meira defansımıza yeterli katkıyı yapar mı?

Sizce, takımımızın gündeminde olduğu iddia edilen Fernando Meira defansımıza yeterli

• Katkı yapar

Kullanılan: 55 79.7%
  • Faydası olmaz

Kullanılan: 14 20.3%

• Kullanılan toplam oy
    69

by.erce

New member
Reaction score
0
Sizce, takımımızın gündeminde olduğu iddia edilen Fernando Meira defansımıza yeterli katkıyı yapar mı?

Hem stoper ihtiyacımızı giderir,
hem sağ bek de oynayabiliyo
cok da tecrübeli biri.

Katkı yapmaz deniLen arkada$Lara sormak isterim kimse yanLı$ anLamasında sebep ??

ßu adamı ßi kes ßayern macInda izLedim.. uzaktan cok feci şut çekiyo ya..cok yerinde ßi transfer..
yönetim ßu sene iyi çaLışıyo qercekten..Olivieranında qeLmesini isterdim açıkcası..takım oturur yerine ßöyLece..

Adam Portekiz miLLi takımında oynuyor kaLitesi ortada haLen başarısız oLur diyen 4 kişi gördüm neye dayanrak acaßa faydasız olur ? =)

Adam Portekiz miLLi takımında oynuyor kaLitesi ortada haLen başarısız oLur diyen 4 kişi gördüm neye dayanrak acaßa faydasız olur ? =)

Aynen hacı bende bir önceki postumda bunu sordum ancak cvp aLamadım :) Katkı yapamaz diyenLerde GsLi oLacağını sanmam =)
Kıskanan çatLasında patLasın :durdurun

Faydası olmaz diyen 5 tane fenerli arkadaş kimdir cok merak ediyorum :)

Bu sene cok iyi bir kadro kuruluyor ve artık ligde rakipsiz bir Galatasaray oluşuyor.
Meira mükemmel bir oyuncu.carew tarzı bir forvet daha alırsak seneye cl de çok iyi yerlere gelecegimizi düşünüyorum...

Karşıyakada Meira transferiyle ilgili endişeler belirmeye başlamışçBence bir transferin ne kadar iyi oldugunu anlamak için antu.com a bakın eger aglıyorlarsa dogru yoldayız demektir :)
Ve şu an dogru yolda oldugumuzu söyleyebiliriz...

fenerliler 6 olmuş,
yokmu arttıran :melek

Geri