Mehmet Topuz Resmen Fener'de!!! [Tek BaşLık]

Topuz işte bu şapkayı takıcak . . .

sapka.jpg

Yeter arkadaşlar, şu konuyu tartıştığınız.Forumun ana sayfası resmen bu konu için var sanki. Bizim uploadlarda gözden ıraklarda oluyor ;)

Hoşgeldin Mehmet..Alkışlar Mirsad`a...Önder Hoca ile yollarımız çakışacak.Hoşçakal Ön

hte2pt.jpg

Fenerbahçe kim olduğunu BİR kez daha gösterdi herkese. Türkiye`de önce Fenerbahçe gelir sonra başkaları. "Erken öten horozun kafasını keserler" diye bir söz vardır bilirsiniz. Konu Fenerbahçe oldumu orada durulmasını gerektiğini herkese gösteren başkanımıza ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederim bir Fenerbahçe`li olarak. Mehmet Topuz kendisi adına zorlu bir süreç sonrası Fenerbahçe`li oldu. Bundan sonra her Fenerbahçe`linin Mehmet Topuz`a destek olması gerekmektedir. Bizlerin desteği ile bu zorlu dönemi atlatabilir Mehmet. Her futbolcunun Fenerbahçe`li olmasını beklemek doğru değildir. Nasıl Alex, Anelka geldiğinde Fenerbahçe`li değilse Mehmet`in de Fenerbahçeli olmasını beklemek doğru değildir.

Son bir haftada yapılanlar artık geçmiştir. Bu sürede yapılan hatalar Fenerbahçe`ye ait değildir başkalarına aittir. Fenerbahçe her zaman önüne bakmıştır ve istediği futbolcuya forma giydirmiştir. Mehmet Topuz artık Fenerbahçe`lidir ve desteğimize ihtiyacı vardır.

Taraftar tepkisinde korkan Mehmet Topuz`a mesajım ise şu; Korkma Mehmet sen artık Fenerbahçe`lisin. Senin arkanda olacağız. Giydiğin o forma bizim için kutsaldır bunu hiç bir zaman unutma ve Fenerbahçe`nin ne olduğunu taraftarın ne olduğunu hiç bir zaman aklından çıkarma. Bizler sana her türlü desteği ve yardımı yaparız yeterki O FORMAYA LAYIK OL.

Mirsad örnek bir sporcu olduğunu bir kez daha gösterdi.

Basketbol takımımızın yıldızı, herkesin sevgilisi Mirsad Türkcan 2 yıl daha anlaşmasını uzattı. Fenerbahçe`li olmanın ne olduğunu anlaşmayı okumadan imzalayan Mirsad kalbimizdeki yerin boşa olmadığını gösterdi. Seni alkışlıyorum Mirsad. Bu şanlı formayı giyen tarihe geçen oyunculardan biri oldu bizler için. e

Fenerbahçe`nin Teknik Kadrosunun temel direklerinden biriydi o ; Önder Özen

Önder Hoca`yı hayatımda ilk kez Sevilla maçında yanımdaki Ercan Saatçi`den cep telefonunu istediğinde gördüm. Herkesin sevdiği, saydığı Önder Hoca hakkında çok güzel şeyler duyuyordum. Maç sırasında Volkan`ın nereye atlaması gerektiğini söyledini bizzat kendi gözlerimle gördüm. Geçenlerde biraraya geldiğimizde Fenerbahçe`ye vereceği çok katkıları olduğunu söylemiştim Önder Hoca`ya. Olmadı maalesef. Önder Hoca Hacettepe`nin Teknik Patronu oldu. Orada başarılı olacağından hiç şüphem yok. Biliyorumki Önder Hoca ile Fenerbahçe`nin yolları bir keza daha çakışacak ileride. Çakışacak çünkü Fenerbahçe`ye vereceği çok emek var. Hoşçakal Önder Hoca. Şimdilik...

ANTU

hayırlı olsun fenere .. beşiktaştan çok istedi..öyle olmasaydı koskoca başkan gece yarısı evinden işinden ayrılıp özel uçaklarla futbıolcunun peşinde dolanmazdı

hayırlısı oldu :D

Fenerbahçe her zaman önüne bakmıştır ve istediği futbolcuya forma giydirmiştir

"Transferde yeni bir model uyguladık"

28it6qb.jpg

Asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu ile Kayseri Spor Genel Menajeri Süleyman Hurma Mehmet Topuz'un imza töreninden sonra FBTV'ye açıklamalarda bulundu. Şekip Mosturoğlu FBTV'ye şu açıklamalarda bulundu: "Kamuoyunun da bildiği gibi Mehmet Topuz transferine Kayserispor Kulübü'nden başladık. Bu kulüple prensipte anlaştıktan sonra Süleyman Hurma ile birlikte bu anlaşmayı kağıda döktük ve ilerleyen günlerde tahmin ediyorum basınla da paylaşacağız yeni bir model uyguladık. Türkiye'de ilk defa futbolculara ait ekonomik hakların değerlendirildiği bir model bu. Dünyada çok yaygın ve Türkiye'de ilk defa biz yaptık. Bu ilk örneğidir belki de. Ondan sonra hukuki süreci izleyerek Mehmet Topuz'la anlaşma sağladık. Temsilcisi de vardı bugün yanında. Talimatlara uygun tamamen hukuk içersinde olan bir sözleşme hazırlığı yaparak Mehmet Topuz'u camiamıza kazandırdık. Bu süreç içersinde çok yaygın olarak kullandığım bir şey söylemek istiyorum. Hukuk içinde çözüm kazandı. Ve hukuk içinde çözümde olması gereken oldu. Futbolcu emeğini gereği gibi değerlendireceği ve karşılığını fazlasıyla alacağı bir sözleşme imzaladı. Bu sürecin sonunda bana göre kendisi de mutlu. Kayserispor yetiştiren kulüp. Çok uzun seneler bu futbolcuya emek harcamış yatırım yapmış bana göre. Kayserispor'da Fenerbahçe'de karlı çıktı. Çok önemli bir futbolcu transfer edildi. Futbol Federasyonu ve FIFA talimatları doğrultusunda bu transferi tamamladık."
Mosturoğlu'ndan sonra söz alan Süleyman Hurma ise şunları söyledi: "Fenerbahçe camiasına, Kayserispor'a ve Mehmet Topuz'a hayırlı olsun diyerek söze başlamak istiyorum. Bu transfer Türkiye'nin gündemini çok uzun süre meşgul etti. Üzülerek söylüyorum ki çirkin bir şekilde meşgul etti. İnanılmaz bir bilgi kirliliği oldu. İnanılmaz bir duygu kirliliği oldu. Bütün bunlar yaşanırken, biz kendi prensiplerimizi ve doğrularımızı korumaya gayret ettik. Ama biz bir söz vermiştik ve bu sözün arkasında durmak zorundaydık. Beşiktaş'ın izlediği yöntem maalesef doğru değildi. Şu anda bu transferle birlikte bir çok transferin ve şeklinin değişeceğine inanıyorum. Umuyorum ki bu tüm kulüpler için öğretici bir transfer oldu. Transferin kurallarına göre olmasını insanlar öğrenmiş oldular böylece. Umuyorum ki önümüzdeki dönemlerde daha medeni ve daha olgun daha çağdaş bir transfer anlayışını benimsemiş oluruz. Sonuçta pis bir havuzda yüzdüğünüzde mikrop kapmamanız olanaksızdır. Bu pislikleri hep beraber temizleyeceğiz. Bu transferin bir milat olmasını umuyorum."

Fenerbahce.org

KonuLar BirLeştiriLdi!!

O formayı sadece tuttum, giymedim

Evet bazı şeyler yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başlıyor

Mehmet Topuz, 5 Haziran Cuma günü medyaya yansıyan Beşiktaş formalı fotoğrafları için çarpıcı bir açıklama yaptı.

Kamuoyunda büyük yankı yaratan o fotoğrafın hileli olduğunu öne süren yıldız futbolcu, "Ben Beşiktaş forması giymedim. Evet, formayı elimde tuttum ama asla giymedim. O fotoğraf fotomontaj. Fotoğraftaki kafa benim ama vücut benim değil" ifadesini kullandı.

Öte yandan, Topuz ile Beşiktaş arasındaki görüşmelere aracılık eden menajer Metin Korkmaz, futbolcunun her şeyi hür iradesiyle yaptığını vurgulayarak, "Bu olayın başından sonuna kadar biz bu futbolcuya ne forma giydirdik, ne de ’Ben Beşiktaşlıyım’ demesini söyledik. Her şeyi hür iradesiyle yaptı" dedi. Korkmaz, kendisinin hiçbir şekilde Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmediğini de belirterek, "Ben sadece Beşiktaş cephesiyle görüştüm. Fenerbahçe ile görüşmeleri ortağım Hakan Şirin yürüttü" diye konuştu.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11861755.asp?gid=229

Canlı yayında söylediklerini hepimiz duyduk.Yalan haber.Hem işini iyi yapsın çene değil ayak çalişsin.Öyle yedek oyuncuya para yok.

Boşversene Ben böyLe Karaktersiz adam görmedim yaa Keşke aLmasaydık.

Demirören: Hayırlı olsun

23qxfti.jpg

NTV Spor'a konuşan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "Mehmet Topuz transferi Türk futboluna hayırlı olsun" dedi. Demirören Beşiktaş taraftarına da 'önemli transferler yapacağız' mesajını gönderdi.

İSTANBUL - Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Mehmet Topuz transferiyle ilgili olarak, NTV Spor'a kısa bir değerlendirmede bulundu.

Demirören, "Mehmet Topuz transferi Türk futboluna hayırlı olsun" dedi.

Beşiktaş'a taraftarına da mesaj gönderen başkan Demirören, "Çifte kupalı şampiyon Beşiktaş, her zaman olduğu gibi en önemli transferleri yapacaktır. Her zaman her yerde iddialıyız" ifadelerini kullandı.

NtvSpor

:gulumseCocuk::gulumseCocuk::gulumseCocuk:

Geri