mehmetçik tarafından öldürülen pkk teröristleri (+16)

kursat

New member
Reaction score
0
YENİ RESİMLER EKLENDİ !!!(((YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER SADECE ONLAR GÜNGÖRENİ BOMBALADIKLARINDA GÖRÜNTÜLERİ BİZE GÖSTERDİLER CİĞERİMİZİ YAKTILAR BİZDE BU GÖRÜNTÜLERİ GÖREREK ONLARDA NE KADAR DERİN BİR YARA AÇTIĞIMIZIN BİLİNCİNDE OLMAK İSTİYORUZ))))
2hmotpk.jpg

1qgzsm.jpg

34g1oac.jpg

33ljevn.jpg

k2g7t.jpg

2ni7c4l.jpg

27yv390.jpg

2wgyfbd.jpg

14mq3bt.jpg

2ecf9td.jpg

ALINTIDIR

daha fazlası olacak.. ALAYINA İSYAN...!

bir insanın ölmesine bu kadar sevinemezdim

bunlara insan bile denmez be kendi ölüsünün altına mayın döşeyene insan mı denir...?

Ya bu resimleri kim nerden buluyor bizim dönemde şimdiki gibi tlf camera makina yoktu çatışmaktan çekemezdik zaten ama üsbölgesinde bu cesetleri tasıyanlar ,pilotlar,subaylar hem tutanaklar için fotograf cekerlerdi hem kendileride çekilirmiş..ya o fotolardaki cesetleri bende gördüm hatta o ilk resimdeki ince bıyıklı varya onun üzerini foto cekerken kapatmıslar olsa gerek ..

Onun cebinden tütün tabakası düşmüştü.o hala bende vitrine koydum duruyor..kagıdı tütünü..

Çatışmada onun yanına 2-3 havan ve roket mermisi düşmüştü,basınc ve sıcaklık yani roket düştüüğü yerde 2000 derece sıcaklık ve basınc olusturur..Basınc ve sıcaklık nedeniyle karnı ciğerleri göğüs kafesi patlamış içersinde ne kadar organ varsa hepsi dısına çıkmıştı..normalde 65 kiloluk adamda 25-30 kilo kalmıştı..onu tasırlarken bagırsakları 1 metre geridenn sürükleniyordu...

Bu fotoyu kim nerden bulmuşsa teşekkürler..
Kötü yada iyi beni eskiye götürdü ..teşekkürler...
Bunlar neki 1-2 kişi olursa eger leşler oldugu yerde bırakılırdı hatta günde 20 çatışma olur ne medya nede ülke duyardı..10 ve üzeri olursada en yakın ilçeye götürülür belediyeye teslim edilirdi..
Kulpta 21 leşi belediyede sahiplenmedi,sahipleride yakınlarıda almadı remorklarla çöplüğe götürüp gömdülerdi.

kahrolsun pkk

onları o torbalara bile koymak bence anlamsız.bırakacaksın dağa taşa,ne olursa olsun diy

eceksin..kimbilir kaç evladımızı şehit ettiler.Ama allah belalarını tez zamanda verecektir.

Yaşasın,varolsun Türkiye Cumhuriyeti ve ordusu...

bence onları canlı canlı alıp eziyet edicekler zonra beyinlerinden deşicekler !!!

sonrada bir mağraya tıkıcaklar sonra bomba koyucaklar boooommm !!!

burdan bakınca insana benziyolardı ben yanlış bakmışım

az bile olmuş bu arada farkettnizmi silahlar yeni model (m16 ve car) tabir edilen amerikan silahları işte size büyük ortadoğu projesi atam rahat uyu bu mehmetçik ne ortadoğu projesine izin veriri ne bu soysuz itleirn havlamalarına

ha bu arada arkadaşlar son resimdeki orkidlere dikkat :) mehmetçik kanı başka yerden akıtmış gerek kalmamış :D

insanın kanını donuo ya gerçekten ne uğrana öldüklerini bi bilseler.. sonuç bu oluo işte ne ölmekten ne öldürmekten korkmuolar nası bi rezil hayat bunlarınki anlamıorum!

Bi de Hakediyormuş Gibi Cenaze Poşetine Koymuşlar
At Gitsin Çöpe Köpekler Bayram Etsin Diyecem Ama .....
Onların Etleri Köpeklerin Bile Midesine Zarar Verir.
1 Bidon Benzine Bakar Bu İş ......

iyi olmuş itsoylarına vatansızlar ne olacak ben askerdeyen idari işler astsubayımın böyle kolleksiyonları (kendi vurdukları) vardı onlar daha iç açıcı

Geri