Ya bu resimleri kim nerden buluyor bizim dönemde şimdiki gibi tlf camera makina yoktu çatışmaktan çekemezdik zaten ama üsbölgesinde bu cesetleri tasıyanlar ,pilotlar,subaylar hem tutanaklar için fotograf cekerlerdi hem kendileride çekilirmiş..ya o fotolardaki cesetleri bende gördüm hatta o ilk resimdeki ince bıyıklı varya onun üzerini foto cekerken kapatmıslar olsa gerek ..
Onun cebinden tütün tabakası düşmüştü.o hala bende vitrine koydum duruyor..kagıdı tütünü..
Çatışmada onun yanına 2-3 havan ve roket mermisi düşmüştü,basınc ve sıcaklık yani roket düştüüğü yerde 2000 derece sıcaklık ve basınc olusturur..Basınc ve sıcaklık nedeniyle karnı ciğerleri göğüs kafesi patlamış içersinde ne kadar organ varsa hepsi dısına çıkmıştı..normalde 65 kiloluk adamda 25-30 kilo kalmıştı..onu tasırlarken bagırsakları 1 metre geridenn sürükleniyordu...
Bu fotoyu kim nerden bulmuşsa teşekkürler..
Kötü yada iyi beni eskiye götürdü ..teşekkürler...
Bunlar neki 1-2 kişi olursa eger leşler oldugu yerde bırakılırdı hatta günde 20 çatışma olur ne medya nede ülke duyardı..10 ve üzeri olursada en yakın ilçeye götürülür belediyeye teslim edilirdi..
Kulpta 21 leşi belediyede sahiplenmedi,sahipleride yakınlarıda almadı remorklarla çöplüğe götürüp gömdülerdi.